Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovog trenutka proglasavam da od 23-10 otvaram temu pod nazivom Dr.Nitro-u oduzmite funkciju moda.

Znaci ja cu verovatno biti banovan posle,nesabeocin@hotmail.com tu me mozete dobiti tj cuti
Neso, cekaj da se konsolidujemo svi! Moramo da odredimo svakome funkciju da se zna ko je Admiral ko General ko Desetar a ko su vojnici. Strategija je vazna. Sacekaj do sutrasnjeg dana!!!

Ti zakazi. Ja mislim da je najbolje oko 20h kada smo gotovo svi kuci. Inace ja tebe predlazem za Admirala. General je vec jasan. Ja cu da idem u obicne vojnike u prve redove. Mislim da ce i okolo i Boris 1 da idu samnoim ispred vas, pa ako neko pogine, bolje je da to budu vojnici nego komandanti.

Moze u 20h,ja predlazem da bude Adminaral General,a za moda predlazem Boris 1

ko je predsedavajuci?
koje su tacke dnevnog reda?

Ваља прво утврдити пословник, па онда заказати оснивачку скупштину, а ја предлажем да тај пос'о треба поверити Неши као најхрабријем, најписменијем и подвлачим највећим патриотом!!!

Живео Неша и Невиђени као његов виши саветник!

Ваља прво утврдити пословник, па онда заказати оснивачку скупштину, а ја предлажем да тај пос'о треба поверити Неши као најхрабријем, најписменијем и подвлачим највећим патриотом!!!

Живео Неша и Невиђени као његов виши саветник!

Neviđeni može da bude moj viši savetnik nema nikakvih problema što se tiče Odbora

e sad ovako posto nisam bio tu, ovo neka bude opomena svima, a posebno biliju i generalu!!!
posle opomene sledi ban
bili ako imas nesto sa ljudima se dogovaraj preko pm ili ako hoces tu temu da otvaras onda to radi na pdf-u gde je taj mod koji ti smeta
general da ne citiram pesmicu koja se pevala milanu gurovicu, samo nemoj vise
smirite strasti malo...poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back