nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Ilke druze ako Nitro ne bude smenjen,sledi nam svima posle male psovke ban od njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neso, cekaj da se konsolidujemo svi! Moramo da odredimo svakome funkciju da se zna ko je Admiral ko General ko Desetar a ko su vojnici. Strategija je vazna. Sacekaj do sutrasnjeg dana!!!Ovog trenutka proglasavam da od 23-10 otvaram temu pod nazivom Dr.Nitro-u oduzmite funkciju moda.
Znaci ja cu verovatno biti banovan posle,nesabeocin@hotmail.com tu me mozete dobiti tj cuti
NITRU LOPOVEEEEE
JEEEB***OO TI SVEEE
SVE TVOJE MODOVE sa KRSTE SVECANE
PIC*E LOOPOVSKEEE
Neso, cekaj da se konsolidujemo svi! Moramo da odredimo svakome funkciju da se zna ko je Admiral ko General ko Desetar a ko su vojnici. Strategija je vazna. Sacekaj do sutrasnjeg dana!!!
Jeste! Ostao je jedan komad crnog uglja i dim u mom stanu! Inace, sto se tice klope iz mikrotalasne ona je dva puta zdravija od krompira pecenog na prepaljenom ulju!U jeee.....jel ostalo nesto od kifle
e da ti kazem ,klopa iz mikrotalasne nije zdrava
Ti zakazi. Ja mislim da je najbolje oko 20h kada smo gotovo svi kuci. Inace ja tebe predlazem za Admirala. General je vec jasan. Ja cu da idem u obicne vojnike u prve redove. Mislim da ce i okolo i Boris 1 da idu samnoim ispred vas, pa ako neko pogine, bolje je da to budu vojnici nego komandanti.Ilke u kolko sati ce biti sastanak sutra
Ti zakazi. Ja mislim da je najbolje oko 20h kada smo gotovo svi kuci. Inace ja tebe predlazem za Admirala. General je vec jasan. Ja cu da idem u obicne vojnike u prve redove. Mislim da ce i okolo i Boris 1 da idu samnoim ispred vas, pa ako neko pogine, bolje je da to budu vojnici nego komandanti.
Imam, ali sam je namestio na 5 minuta a hteo sam samo da okrene jadan krug jer sam kiflu hteo da podgrejem. Zakuca mi jedan na vrata kad sam zatvorio mikrotalasnu, ker poce da laje, ja na vrata da vidim ko je, ker zamnom. Izadjosmo napolje i gotovo. Ja zaborasvio da je kifla u peci!Cekaj bre....a ti nemas onu mikrotalasnu koja se sama iskljucuje....
Boris sigurno nece moci da bude mod. Ima mnogo posla u Cirihu pa ne bi stizao. General ne moze da bude i Admiral. On vec ima svoju vojsku. Ti ces biti Admiral i vodices bitku tako sto ces svima da dajes uputstva. Najpre svojim Generalima a oni dalje.Moze u 20h,ja predlazem da bude Adminaral General,a za moda predlazem Boris 1
VAŽNO OBAVEŠTENJE-POZIVAM CLANOVE FORUMA(FK PARTIZAN,CRVENA ZVEZDA,FK CEMENT,FUDBAL I JOŠ PONEŠTO) DA SUTRA OKO 20h DOĐU OBAVEZNO NA SASTANAK,BIĆE DOSTA LJUDI TJ ČLANOVA.SASTANAK ĆE SE ODRŽATI NA TEMI FUDBAL I JOŠ PONEŠTO.
Nesa je predsednik Osnivackog odbora. Dnevni red cemo ustanoviti sutra!
ko je predsedavajuci?
koje su tacke dnevnog reda?
ko je predsedavajuci?
U kolko ne budem kuci u 20h moj zamenik je Ilke
ko je predsedavajuci?
VAŽNO OBAVEŠTENJE-POZIVAM CLANOVE FORUMA(FK PARTIZAN,CRVENA ZVEZDA,FK CEMENT,FUDBAL I JOŠ PONEŠTO) DA SUTRA OKO 20h DOĐU OBAVEZNO NA SASTANAK,BIĆE DOSTA LJUDI TJ ČLANOVA.SASTANAK ĆE SE ODRŽATI NA TEMI FUDBAL I JOŠ PONEŠTO.
Ваља прво утврдити пословник, па онда заказати оснивачку скупштину, а ја предлажем да тај пос'о треба поверити Неши као најхрабријем, најписменијем и подвлачим највећим патриотом!!!
Живео Неша и Невиђени као његов виши саветник!