- Poruka
- 23.504
Cak mislim da je taj promenio i nik. Da se nekada zvao Nitroglicerin i pojavljivao se kod nas na ladji. Ako je to traj onda mogu da kazem sa sigurnoscu da je malo udaren u glavu!!!OK druze znam ja tog Nitro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak mislim da je taj promenio i nik. Da se nekada zvao Nitroglicerin i pojavljivao se kod nas na ladji. Ako je to traj onda mogu da kazem sa sigurnoscu da je malo udaren u glavu!!!OK druze znam ja tog Nitro
Ne znas nitro, nego nitro-a ...
I on je picketina inace![]()
MA debilcina belosvetska,napiso mi posle 2 meseca upozorenjee,svasta sam mu napisao u poruci ali nista uvredljivo,jer mi je zapretio banom od 5 dana zbog spama
Ma ne pipaj nista!
Izvini, otkud ti to znas ?
Dojava ono ovo ?
Izvori i te fore ?
Izvini, otkud ti to znas ?
Dojava ono ovo ?
Izvori i te fore ?
Ma dojava care...vidis da Nesa kaze da ga zna...
Odakle ti Neso ovi podaci?Dr Nitro poznat je kao najstroziji mod na ovom forumu.
Kaznjava cim ospujete ukupno clanova banovao 12.
8 clanova po 4 dana,2 clana po 6 dana,i jos 2 po 3 dana
Da znas da hocemo!Ako Neso,ako...ako nam nastavi da nam dira generala icemo da se obracunamo sa njim![]()
![]()
Odakle ti Neso ovi podaci?![]()
svi koji su bili kaznjeni od njega znaju kolko je ko dobio banovanja
Ja sam imao 100 puta sukoba sa njim,i ako treba ja sam spreman da se ponovo sukobim sa njim rj sa Dr.Nitro
A izvini kako znas da je na losem glasu i koga je sve banov'o !?
Ko'a bolaDija ...
Iskreno, cestitam na pobedi!!!Znam tako sto smo svi koji su bili banovani od strane Nitra,zdruzili smo se svi zajedno i on je tada izgubio tj oduzeli su mu funkciju moda,ali na zalost funkciju su mu vratili tako sto je obecao da ce kaznjavati samo jako teske prekrsalje tipa-svadje,psovanje, itd
Znam tako sto smo svi koji su bili banovani od strane Nitra,zdruzili smo se svi zajedno i on je tada izgubio tj oduzeli su mu funkciju moda,ali na zalost funkciju su mu vratili tako sto je obecao da ce kaznjavati samo jako teske prekrsalje tipa-svadje,psovanje, itd
Iskreno, cestitam na pobedi!!!![]()
![]()
![]()
Bogami Neso ti si aktivan u tim pokretima otpora...
[/URL][/IMG]![]()
Ljudi laku noc.
Ïlke ostavio sam i nesto za spavanje u drugoj kafani
Ja sam svoje vec popio![]()
Evo ti Sladjane za laku noc!![]()