Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel si siguran da ste aplaudirali nama,JA LICNO MISLIM DA NISTE ali ako jeste svaka cast,tad smo mi Grobari protiv Muirije izvukli deblji kraj,a kako i nebi kad imaju onoliku oremu..

da te pitam nesto...pre od prilike 2 godine,kada se igrao derbi u basketu kada su delije popadale dole sa jedno 7-8 metara visine kada ih je murija gurala i kada je ograda pukla...posle su SVI napustili halu....A E ZNAS STA JE BILO ISPRED HALE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

da te pitam nesto...pre od prilike 2 godine,kada se igrao derbi u basketu kada su delije popadale dole sa jedno 7-8 metara visine kada ih je murija gurala i kada je ograda pukla...posle su SVI napustili halu....A E ZNAS STA JE BILO ISPRED HALE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

DA tu tekmu sam gledao na tv,mazalostz:cry: tako da neznam sta je bilo ispred a predpostavljam.....

Generale, vojska ti spava a ti ništa ne preduzimaš. Ona nekolicina budnih samo se.re!
119854-original-5vtde.jpg

Priznaj da vas je mnogo pogodila ta parola Novi Sad je crno beli grad,NOVI SAD I JESTE Crno-beli grad,nemoj da me shvatis pogresno ali po onim slikama koje su mi ostale u secanju,reko bih da nas je imalo bar 5 puta vise nego Firmasa,sto se tice te utakmice

Samo jedna stvar-ako je NS crno-beli grad, zasto svuda padaju crno-beli salovi, a Firminih palo samo 1 ili 2 (jedan je pao dan pre tekme)...???
Pa, objasni mi molim te gde je ta silna grobarska snaga u NS-u?
Recicu ti ja, izlaze iz svojih misijih rupa samo kad dodje dan tekme sa Vosom...a i tada beze, videlo se iz prilozenog kako ulecu po troje u redu u kafice u centru NS-a...

ne gleda se po tome ko je jak!!!ako ce mo tako kao sto ti kazes da vi bbb pravite sranja....onda smo mi daleko ispred vas...pogotovu cigani jer mi smo ta sranja pravili 90 ih godina kada smo jurili bo bariju marsejeve navijace,a i pre toga u drezdenu...i posle sankcija....da se setimo lestera,meca...ima jos puno al ne mogu da se setim jer me mrzi!!!
a druga stvar je da smo mi cigani toliko pravili sranja da nas je evropa vise puta kaznila novcano i pred praznim tribinama i uslovno i zbranom nasih navijaca da dolaze na gostovnja!!!kada ste vi dobijali kazene od evrope????????????????????????????

a konkretno mislim da je torcida mnogo jaca od vas!!!

p.s. ovo mi smo purgeri najjaci smo njjaci ste i vi ai drugi culi od nas ...jer su to prevo delije pevale ^mi smo cigani najjaci smo najjaci^

p.s. gde ti zivis eeee pa el si gledo kako smo vas 90 oterali kuci i to u sred zagreba???

Pa Dinamo je naj kaznjavaniji klub u Europi u zadnjih 10 godina,evo sada nedavno 200 000 eura,sto nisu male pare,jedino sto Dinamo jos nije isteran iz europe (osim 95 kada smo demolirali Auxerre i grad i stadion).

A kronoloski gledano u zadnje 3 godine,nema gostovanja u kojem nije bilo nereda osim u Londonu protiv Arsenala...

evo nekih video klipova pa se uvjerite....

1.dinamo nije najkaznjavaniji klub u evropi u zadnjih 10 godina...to si slago ili si lupuo!!!
2.200 000 eura....el si ti bre normalan....EL TI SHVATAS DA SMO MI IGRALI PRED PRAZNOM MARAKANOM ZBOG TOGA STO SU NAVIJACI PRAVILI SRANJA,pa smo 2 godine bili pod uslovno,a kes sto je iskesirala nasa uprava u zadnjih 10 godina.....
3.a kronoloski gledano sto niste pravili sranja u londonu????a kronoloski gledano sto niste pravili sranja u srbiji na rukometu protiv partizana???sto se tada niste najavili da dolazite,pa da vidis kako bi ste prosli....sto kada si igrao revans ste vratili 250 grobara iz voza i vratili ih za srbiju,pa ispadate mangupi sto demolirate autobus novinara...
4.1000 cigana je nadglasalo ceo stadion glazgov rendzersa pre 2 sezone u kvalifikacijama u LS!!!
5.sto ne postavis klip kada ste dobili bateine u sred zagreba 90 godine???

Ne ja nisam rekao 2 200 000 nego 200 000 eura sto se vidi u mojem prvom postu....a sto se tice kaznjavanja mi svo vec 2-3 godine na rubu svaka sljedeca glupost i dobit cemo godinu-dvije...
A sta nismo pravili sranja u Londonu??? pa nije nitko lud odlezati 10 godina u zatvoru zbog jednog dana pravljenja sranja,sta nisu cigici pravili sranja u newcastleu 03???
A sto se tice rukometa,mi smo bili u dvorani mogli ste nas pojesti jer nas nije bilo puno,ali mi smo dosli u tom je stvar,a vi ste dosli i dobili batina imam video gdje se sve vidi i deportirani ste u roku odmah za nazad,jer bi vas poubijali...
4100 cigana,eto ja ti kazem nas je bilo oko 2 000 plus/minus,ako treba dat cu ti video klipove s emiratesa,gdje englezi nesto trabunjaju a u pozadini se jasno i glasno cuje pjesma BBB-a,a ponavljam da ne pricam o Bremenu i Amsterdamu,nisam cuo za tise navijace....

a sto se tice Zagreba 90-e mogu postaviti klip nije problem,ali vi ste imali podrsku milicije,vi kada ste poceli sa sranjima nitko vam nije nista,kada smo mi poceli odmah vodeni topovi,kordon milicije,i tu naravno da nema sanse 2 na protiv 1, i sta vi ste potrgali dio stadiona i dalje nista,napali ste zapravo obicne ljude koji su dosli na utakmicu,koji su bili smjesteni pokraj delija,to kao da se skupina ljudi ide udarati sa djedovima i unucima....mi smo probli ogradu,dobili teske batine od milicije,pretrcali cijeli teren i dosli do vas,i morali smo nazad jer je milicija vam pruzila podrsku....

Samo jedna stvar-ako je NS crno-beli grad, zasto svuda padaju crno-beli salovi, a Firminih palo samo 1 ili 2 (jedan je pao dan pre tekme)...???
Pa, objasni mi molim te gde je ta silna grobarska snaga u NS-u?
Recicu ti ja, izlaze iz svojih misijih rupa samo kad dodje dan tekme sa Vosom...a i tada beze, videlo se iz prilozenog kako ulecu po troje u redu u kafice u centru NS-a...

E daj molim te ne lupaj gluposti,
1.Kao prvo veliki deo na onoj tekmi sa Vosom je iz NS,ostalo je iz BG i iz ostalih krajeva Srbije
2.Ne zanima me koliko je salova palo sa jedne i druge strane jer o tome nenznam nista jer ne zivim u Novom Sadu,ali neverujem da to samo lupas gluposti...
3.Grobari se nabivaju u mislje rupe...xaxaxaax kao neke kurvice nas iznenada napadate,dok Grobari cirkaju u kaficu,tuca je po mom misljenju bila jednaka,nisam na vreme naiso sa drustvom pa nisam mogo da procenim iz daljine koji su nasi pa nisam uleteo jer tad je vec dosla murija....Ali ne samo to mogla je da izbije jos jedna i to mnogo zesca tuca,Grobari bi dosli u punom sastavu i tad bi bio belaj,nego je i taj sukob sprecen,posto vidim da nisi informisan
4.Na stadionu nije vas bilo ni 2000-3000 dok je Grobara bilo mnooogo viseee i bili smo mnogoo glasniji,STETA STO JE UTAKMICA BILA SMESNAAA!!!
ZATO TISINA......
Toliko od mene

@Zagic@

1.nisam ni ja reako 2 200 000 nego sam rekao 2.200 000,ovo 2. je druga teza... :D
2.da ,i ja znam da svaka vasa glupost u buduce ce vas kostati kao sto je i to nas kostalo,ali ja hocu reci da smo te opomene doziveli mnoooogooo pre vas,a cim smo doziveli te opemene pre vas znaci da smo pre vas pravili veca sranja po evropi i na kraju sranja i neredi su se sakupili i nas kaznili onako kao sto ce i vas kazniti kada budete napravili neko sranje u evropi....kapiras???
3.sto cigici nisu pravili sranja to ne znam jer ja nisam cigic ja sam bas ona najodvratnija cigancina,tako da ces to morati njih da pitas!!!a taj sitem ne vazi za gostujuce navijace u engleskoj,dakle da ste hteli da napravite sranja u londonu ne bi vam se nista desilo sto se zakona tice ,nego bi ste jednostavno dobili batine....
4.da dosli ste,ali za to niko nije znao jer se niste najavili,a kada su grobari dolazili u hrvatskoj oni se najavili,a niste dobili batine zato sto vas nasa policija vrlo dobro cuvala!!!to sto kazes da su grobari dobili batina to nije tacno....evo hocu da vidim taj snimak kada ih tucete!?stvar je bila u tome da kada se igrao revans u rukometu tj u zagrebu na granicnoj zeliznockoj stanici u hrvatskoj su 250 grobara vraceni za srbiju....a nikakva tuca nije bila!!!jedini inciden je bio kada ste demolirali onaj autobus novinara...sto se vidi koliko ste jaki!!!
5.ne razumem,ako smo mi imali podrsku milicije,onda ispada kada smo mi poceli da tucemo neduzne ljude milicija je i dalje bila uz nas???totalno nelogicno,ako smo mi poceli da tucemo vas nevine ljude normalno je da ce policija tuci nas!?
opet nisi u pravu,jer su na teren istrcali i delije i bbb i doslo je do velike tuce ,gde ste vi potuceni naravno i gde je nas bilo manje...
6.nisam napisao 4100 nego 4.1000 (1 hiljada) cigana!!!

Poslednja izmena:
Sram ga bilo. Tako on zove Ujake!z:(( z:(( z:((
( Jeko, kako se zove ova boja gore? z:) )
Jel ona na g? :lol:

@Dule

Ne pise direktno za njih, ali svi ti nacionalisticki nazivi se smatraju uvredom na nacionalnoj osnovi. :)
Dok recimo na pdf-u politika slobodno mozes to da napises... :)

@Djole
Nisam ljubitelj doticnih, ali ne vidim zasto moramo da mesamo politiku u sport.
Zamisli da tebe neko na nekom forumu zove Cetnikom?

E daj molim te ne lupaj gluposti,
1.Kao prvo veliki deo na onoj tekmi sa Vosom je iz NS,ostalo je iz BG i iz ostalih krajeva Srbije
2.Ne zanima me koliko je salova palo sa jedne i druge strane jer o tome nenznam nista jer ne zivim u Novom Sadu,ali neverujem da to samo lupas gluposti...
3.Grobari se nabivaju u mislje rupe...xaxaxaax kao neke kurvice nas iznenada napadate,dok Grobari cirkaju u kaficu,tuca je po mom misljenju bila jednaka,nisam na vreme naiso sa drustvom pa nisam mogo da procenim iz daljine koji su nasi pa nisam uleteo jer tad je vec dosla murija....Ali ne samo to mogla je da izbije jos jedna i to mnogo zesca tuca,Grobari bi dosli u punom sastavu i tad bi bio belaj,nego je i taj sukob sprecen,posto vidim da nisi informisan
4.Na stadionu nije vas bilo ni 2000-3000 dok je Grobara bilo mnooogo viseee i bili smo mnogoo glasniji,STETA STO JE UTAKMICA BILA SMESNAAA!!!
ZATO TISINA......
Toliko od mene

:sanke:
Ovo su grobarske istine!z:mrgreen:

Ne moze ih nazivati ustasama iz jednog dobrog razloga-ustaski pokret se rodio iz ideologije fasizma, ustase su bili fasisti i samim tim ne mora da znaci da je svaki Hrvat ustasa... ;)
To sto su oni indijanci to je njihova stvar...
No, dosta o politici z:mrgreen:

Da znam ko su fasisti i znam da su nemce za vreme drugog svetskog rata u mensto sa oruzijem oni ih docekali sa cvecem,PEVALI SU JUCE ANTI SRPSKE PESME,sto me je najvise pogodilo....ali necu sad o tomez:hm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back