- Poruka
- 23.504
I Apatinci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto li su isčezle slike odjedanput?Jel su ovo došli Grobari iz Vrbasa i Bečeja da nas podrže na Severu?![]()
![]()
![]()
I mi bezimo,kad procitam takvu izjavu dodje mi da se roknem u glavu![]()
STOKO GROBARSKA!!!!– Mislili smo da uletimo ako priskoèe navijaèi njihovog kluba. Ali kad je krenula suparnièka grupa, pobegao sam.
A kada vec pominjete zastave retko koja zastava je pala naruke (u tuci)vecina zastave se krade,ceka se ekipa 10 prema 1 itd.
Ali ova je pala tako sto je "prva" ekipa bezala po parku
(bilo nas je vise ali ipak u tuci)
http://img1.imagetitan.com/img1/1/6/sl6461.jpg
to sto kazes veoma malo ljudi zna...ali evo...nekolicina glodra je dan ili dva pred zadnji derbi u fudbali na mari napravilo sacekusu 2 likovim iz bbrs-a koji su krajnje nebitni...a voyili su opel corsu,naravno posto grobara bilo vise ova dva lika pobegla a korsa je unistena!!!
e sada vi meni kazite gde je ovde obraz i navijacka svest???kao p^cka su to glodari uradili...bilo ih vise!!!

Opste je poznato da je vasa prva ekipa bila u ovom kopu na ovoj tekmi,...Original postavio General Dus@n
I mi bezimo,kad procitam takvu izjavu dodje mi da se roknem u glavu

Joj brate, i ovde su slicnu "akciju" napravili
Jadniiiiii
Opste je poznato da je vasa prva ekipa bila u ovom kopu na ovoj tekmi,...cao zdravo, toliko do mene...
Nego si cigan?![]()
E kad me teras da pisem...
Tu prvo koskanje na tribini Vlada budala i jos jedan lik iz Alcz sa jednim head hunterom vidi se lepo da njih troje odlicno se drze sa duplo brojnijim ciganima...do prelaska cigana sa susedne tribine...
Ima slika kako KIMIJA panduri bukavlno drze da nesidje...Murija negleda de udara,cigani bukvalno vraceni do parketa od strane gate4 ali bio je jedan grobar iz grobari beograd sa njima...ETO TO JE TA "POBEDA CIGANA"
Pozdrav xuligani sa krstarice.
Ova je prodata sutradan nazad...
A ne hvalite se kako je jedan od vodja Nucleo (nekadasnja podgrupa UF) izotimao zastavu ALCZ, pa je bacio kad su poceli da pucaju, slicna stvar u KG, Crveni Djavoli odrade akciju i ovi zapucali, mislim da je decko koji je ukrao zastavu tada i pogodjen...
Mislim da ste vas dvojica suvise mladi ili ste preveliki inidjanci da bi znali neke stvari...
Pomorite se sa time da su cigani verovatno najjaca grupa u Evropi...a vi bezite i u NS-u nema dalje![]()
Joj brate, i ovde su slicnu "akciju" napravili
Jadniiiiii
1.nije prodata nego je naplacena desetostruko!!!
2.el ti stvarno mislis da su cigani najjaca grupa u evropi ili me zezas???
3.nisi mi jos objasnio pojam ^ciganska istina^, tj dao si neko tvoje misljenje ili mislim da se ne svodi sve na ono sto si napisao pre par dana...a ko je to stvarno tvoje misljenje onda si klinac ili indijanac....
P. S. Da jos jednom ponovim, sve pricam na osnovu svog secanja, ne tudjih prica, sto ocigledno mnogi rade...
Smarate...
kome ste Djole ti i Dusan izotimali zastavu nekada???
TISINA!!!
A jel znas cisu ono baloni na jugu sa derbija????Jel znas ko iz BBRS vozi corsu?
I za ono pucanje brate ti stvarno msilis da cu ja ili bilo ko da prica ovo ovde na netu??Posto ne znas nista o meni samo cuti i nastavi da se pravis baja na KRTSARICI...
pozdrav svima...
Vlado, ustao si na levu nogu?![]()
New Age piše nama u korist. Nemoj da mi kažeš da ne razumeš njegovu naklonost. On je naziva objektivnost!kave to veze ima da li je neko nekada digo nekom zatavu ili ne???ponta je u navijackoj svesti,ko je ima a ko ne!!!
A ja dodajem: jeste slaninar ali je objektivan! 
kave to veze ima da li je neko nekada digo nekom zatavu ili ne???ponta je u navijackoj svesti,ko je ima a ko ne!!!
E kad me teras da pisem...
Tu prvo koskanje na tribini Vlada budala i jos jedan lik iz Alcz sa jednim head hunterom vidi se lepo da njih troje odlicno se drze sa duplo brojnijim ciganima...do prelaska cigana sa susedne tribine...
Ima slika kako KIMIJA panduri bukavlno drze da nesidje...Murija negleda de udara,cigani bukvalno vraceni do parketa od strane gate4 ali bio je jedan grobar iz grobari beograd sa njima...ETO TO JE TA "POBEDA CIGANA"
Pozdrav xuligani sa krstarice.
STOKO GROBARSKA!!!!
STOKO GROBARSKA!!!!
DEJO BRATE, ZAUVEK SI U NASIM SRCIMA, NA NASEM SEVERU!!!
Izaberi Partizan, budi Grobar, ubi Srbina...
Na to se svodi vas "navijacki kodeks"
New Age piše nama u korist. Nemoj da mi kažeš da ne razumeš njegovu naklonost. On je naziva objektivnost!A ja dodajem: jeste slaninar ali je objektivan!
![]()
nema veze da li pise nama u korist ili nekom drugom!!!mora da postoji realnost tj istina!!![/quote]
Pa on je realan i piše istinu!!! Pogledaj samo kako pljuje po Gerobarima!![]()
![]()
![]()
![]()
nema veze da li pise nama u korist ili nekom drugom!!!mora da postoji realnost tj istina!!!