@Zagic@
1.nisam ni ja reako 2 200 000 nego sam rekao 2.200 000,ovo 2. je druga teza... 

2.da ,i ja znam da svaka vasa glupost u buduce ce vas kostati kao sto je i to nas kostalo,ali ja hocu reci da smo  te opomene doziveli mnoooogooo pre vas,a cim smo doziveli te opemene pre vas znaci da smo pre vas pravili veca sranja po evropi i na kraju sranja  i  neredi su se sakupili i nas kaznili onako kao sto ce i vas kazniti kada budete napravili neko sranje u evropi....kapiras???
3.sto cigici nisu pravili sranja to ne znam jer ja nisam cigic ja sam bas ona najodvratnija cigancina,tako da ces to morati njih da pitas!!!a taj sitem ne vazi za gostujuce navijace u engleskoj,dakle da ste hteli da napravite sranja u londonu ne  bi vam se nista desilo sto se zakona tice ,nego bi ste jednostavno dobili batine....
4.da dosli ste,ali za to niko nije znao jer se niste najavili,a kada su grobari dolazili u hrvatskoj oni se najavili,a niste dobili batine zato sto vas nasa policija vrlo dobro cuvala!!!to sto kazes da su grobari dobili batina to nije tacno....evo hocu da vidim taj snimak kada ih tucete!?stvar je bila u tome da kada se igrao revans u rukometu tj u zagrebu na granicnoj zeliznockoj stanici u hrvatskoj su 250 grobara vraceni za srbiju....a nikakva tuca nije bila!!!jedini inciden je bio kada ste demolirali onaj autobus novinara...sto se vidi koliko ste jaki!!!
5.ne razumem,ako smo mi imali podrsku milicije,onda ispada kada smo mi poceli da tucemo neduzne ljude milicija je i dalje bila uz nas???totalno nelogicno,ako smo mi poceli da tucemo vas nevine ljude normalno je da ce policija tuci nas!?
opet nisi u pravu,jer su na teren istrcali i delije i bbb i doslo je do velike tuce ,gde ste vi potuceni naravno i gde je nas bilo manje...
6.nisam napisao 4100 nego 4.1000 (1 hiljada) cigana!!!