Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis na ovo...
neprocenjivo.jpg

Ne moze ih nazivati ustasama iz jednog dobrog razloga-ustaski pokret se rodio iz ideologije fasizma, ustase su bili fasisti i samim tim ne mora da znaci da je svaki Hrvat ustasa... ;)
To sto su oni indijanci to je njihova stvar...
No, dosta o politici z:mrgreen:

Potpuno si u pravu,svaka ti cast na realnosti i iskrenosti!!!

Sutra ti uploadam jedna video iz te 2005 i doma sportova i tuce....a sto se tice maximira mozemo raspravljati do sutra i necemo nista postici ali ja znam u cemi je bila stvar,imali ste podrsku milicije,koja je nijemo gledala kada ste poceli sa neredima,a kada su BBB krenuli,na njih se reagiralo,milicija je bas udarala navijace koji su vec bili na podu,cemu svjedoci povjesna snimka gdje Zvonimr Boban nasrce na milicajca koji udara na zemlji dinamovog napadaca koji nije u stanju stajati a kamolo tuci se,na kraju je izaslo u javnost da je drugi milicajac savjetovao tom kojega je Boban napao da slobodno izvadi pistolj i da ga upuca ,zamislite igraca i kapetana Dinama,ali se taj milicajac urazumio i rekao da ipak nece!!

Poslednja izmena:

Sutra ti uploadam jedna video iz te 2005 i doma sportova i tuce....a sto se tice maximira mozemo raspravljati do sutra i necemo nista postici ali ja znam u cemi je bila stvar,imali ste podrsku milicije,koja je nijemo gledala kada ste poceli sa neredima,a kada su BBB krenuli,na njih se reagiralo,milicija je bas udarala navijace koji su vec bili na podu,cemu svjedoci povjesna snimka gdje Zvonimr Boban nasrce na milicajca koji udara na zemlji dinamovog napadaca koji nije u stanju stajati a kamolo tuci se,na kraju je izaslo u javnost da je drugi milicajac savjetovao tom kojega je Boban napao da slobodno izvadi pistolj i da ga upuca ,zamislite igraca i kapetana Dinama,ali se taj milicajac urazumio i rekao da ipak nece!!

Stani nije u pravu.....poslovica kaze s kim si onakav si,a vi ste ladno nemce za vreme 2.svrtskog rata docekali rasirenih ruku,tako sam ja barem cuo iz istorije(dok sam je imao),ma necu da raspravljam o tome na ovoj temi da me nebi Jeka i Kimi razvalili od poenaz:lol:

nije mi jasno kako mozemo da imamo podrsku milicije?????????onda ispada da kada smo poceli da tucemo neduzne vase ljude da je to milicija nemo posmatrala...TOTALNO NELOGICNO!!!
to za bobana je tacno!!!
ja ne znam,meni taj maximir totalno jasan i svakom je jasan,mi cigani poceli da biju ljude oko sebe,krenula milicija ,deo cigana otiso na teren ,deo ostao da se tuce na tribini,a deo se tukao sa murijom!!!oni sto su otisli na teren se tukli sa bbb ,gde su hrvati dobili batine sto se vidi,cak su i pale tu neke zastave....
a da ste toliko jaki ne bi to smelo da se dogodi da u sred zagreba cigani prave tako nesto!!!
da ste u bg protiv grobara poceli da pravite sranje bili bi ste mrtvi...

koji hrvatski klub je ikada pravio sranja po beogradu???
delije demolirale maximir...

nije mi jasno kako mozemo da imamo podrsku milicije?????????onda ispada da kada smo poceli da tucemo neduzne vase ljude da je to milicija nemo posmatrala...TOTALNO NELOGICNO!!!
to za bobana je tacno!!!
ja ne znam,meni taj maximir totalno jasan i svakom je jasan,mi cigani poceli da biju ljude oko sebe,krenula milicija ,deo cigana otiso na teren ,deo ostao da se tuce na tribini,a deo se tukao sa murijom!!!oni sto su otisli na teren se tukli sa bbb ,gde su hrvati dobili batine sto se vidi,cak su i pale tu neke zastave....
a da ste toliko jaki ne bi to smelo da se dogodi da u sred zagreba cigani prave tako nesto!!!
da ste u bg protiv grobara poceli da pravite sranje bili bi ste mrtvi...

koji hrvatski klub je ikada pravio sranja po beogradu???
delije demolirale maximir...

Ni jedan Hrvatski klub nikada nije pravio srana po BG,tj nikad nisam cuo da je bilo tako nesto,Bila je jedna ozbiljnija tuca na rukometnoj utakmici,Grobari nisu ni stigli do Hrvata ,sprecila ih je Murija....naravno tuca je bila sa murijom

Mi grobari nemamo braon boju ni na jednom nasem salu :D
z:D z:D z:D z:D
Imate, imate. To vam je posebno "udarno ratno odelenje - specijalci" Neću sad baš da vas vredjam ali iz priča koje su se gore vodile dalo se zaključiti! z:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back