Ma da, a uvrede koje su upućivane meni lično PRE SVEGA su bile nešto normalno???

Batali da amnezijom dokazuješ nešto... Daj bre Iliću, to što pričaš možeš da pričaš onima koji nisu bili tu i onima koji žele da pročitaju ovo što pišeš radi isterivanja neke svoje umišljene pravde. Na forumu za moderatore kada se razmatralo vaše ponašanje sa ovim što ti pišeš nema veze, a iznenadio bi se kad bi saznao ko je se sve pisao da je vaše ponašanje nedopustivo. Tako ste mogli da budete banovani vas nekolicina istog trenutka, ali ja nisam zahtevao iako je to bila jedna od opcija. Lično sam ja tražio skidanje bana Rainbow Six-u!!! Pišeš o nečemu gledajući iz tvog ugla koji nimalo nije realan i koji je jako sužen. Pa ja sam upravo otišao sa mesta moderatora, iako je insistirano da se predomislim, a sve zbog moderatora koji su sprovodili torturu i banovali za svaku sitnicu tamo gde su uređivali forum. Tab503, koga sam opet ja predložio za moderatora, se zajedno sa mnom borio protiv takvog grubog vida sprovođenja pravila. Ovo ti mogu potvrditi mnogi koji su u to vreme bili moderatori, pa i administrator sa kojim sam komunicirao oko toga, a sa nekima od moderatora sam došao zbog toga i u otvoren konflikt. Pričaš o nečemu bez ikakvog osnova smatrajući to istinom, a od istine ni tačka na i.
I ovo za slike... Molim te, pusti te fore da su te slike u skladu sa temom. Na bilo kom ozbiljnijem forumu, veruj mi, ne bi opstao ni sat vremena sa takvim stavom.
A ove osobine moderatora koje si pominjao nisu ni tolerancija ni poštovanje, nego gledanje kroz prste i nepoštovanje pravila foruma s njihove strane. Sve lepo piše u pravilima za one koji žele to da vide.
Nego, ako je vama lepo na forumu ovakvom kakav je nikakav, onda meni ostaje samo da učestvujem onoliko koliko smatram da neće narušiti moje mentalno zdravlje. A za to vreme će se po drugim ozbiljnijim forumima sprdati sa ovim delom Krstarice, kao mestom gde mogu da dođu i i s k e nj a j u se bez ikakvih posledica. Pozdrav.