- Poruka
- 23.504
Kao dokaz pošalji joj reputaciju.Ovo je super napisano![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao dokaz pošalji joj reputaciju.Ovo je super napisano![]()
Ma nije bre, čini ti se. Piše se, ali ko zna šta. Čak se i slike postavljaju, sve neke šarene. Uključi se malo, tumači slike i kreni i ti da budeš kreativna. Baš je zanimljivo i svi smo srećni i veseli.......................... A ti pitaš za fudbal?
Ma kakav fudbal, dok ovde traje Mappet Show ko još razmišlja o fudbalu.
![]()
Je li bre, gde si ti našao ovaj pravilnik?Da ga nisi sam pisao možda?
Nemoj da vršiš opstrukciju rada foruma kojekakvim pravilima!!!
I ko tebi daje za pravo da tražiš poštovanje pravila?
Uklopi se u datim okolnostima ili beži na neki ozbiljniji forum, npr. na Svaštaru.
![]()
Nego šta nego da doprinosim? I ulepšavam, nego šta? Šta si ti mislio, a?
Evo za sve dame na Fudbalu sve ruže ovog sveta.
![]()
Da ulepšamo Fudbal!
Pridužite se i vi SPAM pokretu foruma Krstarica!!! Spamujte jer to je u trendu!!! Budite uvek aktuelni, a ne tu da poštujete neka pravila! Kad vlast ne poštuje zakone nećemo ni mi neka tamo pravila nekog tamo foruma. Živeo SPAM i SPAMERI!!!![]()
![]()
Jeko, ma šta se uzbuđuješ, pusti zle jezike neka pričaju šta hoće. Ionako je ovo chat tema, a tu može da se baljezga šta je kom volja, zar ne? Nego, ajde da mi se mi svi dogovorimo i da otcepimo Fudbal od Krstarice pa da ga nazovemo Svaštara 2 i tu da pravimo žurke i da kačimo slike i da jurimo ženske, a vi ženski muške.Pa da se sklope neki brakovi, a nasledici će posle da otvore Svaštaru 3, Svaštaru 4, itd. Ceo lanac Svaštara!
![]()
![]()
Dobra ideja, a?
![]()
Piše se ko zna šta, to je tačno. Zato si njemu trebao da preporučiš srpsku gramatiku! Kakav jadan Pravilnik?Ma nije bre, čini ti se. Piše se, ali ko zna šta. Čak se i slike postavljaju, sve neke šarene. Uključi se malo, tumači slike i kreni i ti da budeš kreativna. Baš je zanimljivo i svi smo srećni i veseli.......................... A ti pitaš za fudbal?
Ma kakav fudbal, dok ovde traje Mappet Show ko još razmišlja o fudbalu.
![]()
Je li bre, gde si ti našao ovaj pravilnik?Da ga nisi sam pisao možda?
Nemoj da vršiš opstrukciju rada foruma kojekakvim pravilima!!!
I ko tebi daje za pravo da tražiš poštovanje pravila?
Uklopi se u datim okolnostima ili beži na neki ozbiljniji forum, npr. na Svaštaru.
![]()
A vas dvoje obratite PAZLJIVO procitajte OVAJ pravilnik:
Lažeš da je bilo pivo. Ako laže koza ne laže rog!koji ste vi pacijenti, ovo je samo internet, cime vi lupate glavu...
Bolje da sazaljevate mene sto nisam otisao na utakmicu protiv Cukarickog (imao sam problema sa stomakom)
P.S.
Bio sam sinoc na koncertu Hladnog Piva...
PIZDARIJAAAAAAAA
Ti si onaj bivši moderator? Nemoj da te ja ulepšamNego šta nego da doprinosim? I ulepšavam, nego šta? Šta si ti mislio, a?
Evo za sve dame na Fudbalu sve ruže ovog sveta.
![]()
Da ulepšamo Fudbal!
Pridužite se i vi SPAM pokretu foruma Krstarica!!! Spamujte jer to je u trendu!!! Budite uvek aktuelni, a ne tu da poštujete neka pravila! Kad vlast ne poštuje zakone nećemo ni mi neka tamo pravila nekog tamo foruma. Živeo SPAM i SPAMERI!!!![]()
![]()
Kad smo već kod preporuka, tebi preporučujem neku slikovnicu.Piše se ko zna šta, to je tačno. Zato si njemu trebao da preporučiš srpsku gramatiku! Kakav jadan Pravilnik?
Lažeš da je bilo pivo. Ako laže koza ne laže rog!
![]()
v.v.ilic:Piše se ko zna šta, to je tačno. Zato si njemu trebao da preporučiš srpsku gramatiku! Kakav jadan Pravilnik?
![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Ovde imate i video sa demonstracija kojima su češki neonacionalisti izražavali podršku Srbiji i njenom narodu u stavu protiv odcepljenja Kosova.
FLUID:Nego, ajde da mi se mi svi dogovorimo i da otcepimo Fudbal od Krstarice pa da ga nazovemo Svaštara 2 i tu da pravimo žurke i da kačimo slike i da jurimo ženske, a vi ženski muške.
Kad smo već kod preporuka, tebi preporučujem neku slikovnicu.U slikovnicama ima puno slika pa se slikaj sa njima.
![]()
Pogledaj par stranica ispred ove. Sledeći put ću te stvarno pozvati da me malo braniš. A i ovaj tvoj post je dovoljan. Daću ti reputaciju.KO TE DIR'O BRE !!!
o'ma mene zoves
da zajedno begamo !!!
I telefoniraju. Pogledaj samo Jeku kako se raznežilaJEKA I KIMI SE SMUVASE NA OBAVESTENJIMA !!!
SVE NEKE ZVAKE PADAJU, SAMO SE LJUBE !!!
loodi ste
Pecin pravilnik : 1. NEMA MUVANJA !!!
2. BANOVATI NISLIJU !!!
3, SVI U GRUPU SVI SMO MI POMALO LUDI ...
ko oce do kraja, nek' kaze![]()
Evo care, fataj palicu.ma sve ce ih iznabadamo bre
malo me mrzi da gledam
ali sve ce ih iznabadamo
ne citam postove, sa vise od 1,453 boje i 5 redova![]()
![]()
crni mi daje negativan primer![]()
Što mi ne reče da si ih već nabo. Ne bih ti slao onu palicu. Peci ih, samo peci.ma sve ce ih iznabadamo bre
malo me mrzi da gledam
ali sve ce ih iznabadamo
ne citam postove, sa vise od 1,453 boje i 5 redova![]()
![]()
crni mi daje negativan primer![]()
Što mi ne reče da si ih već nabo. Ne bih ti slao onu palicu. Peci ih, samo peci.
![]()
place tata taratan taratan taratan, place mama (ne secam se kako se zove) varti nama nasega ju ju...
Doviknuo krokodil krokodil krokodil, iz duboke reke Nil reke Nil reke Nil, dones'te mi vola pecenog...![]()