Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nije bre, čini ti se. Piše se, ali ko zna šta. Čak se i slike postavljaju, sve neke šarene. Uključi se malo, tumači slike i kreni i ti da budeš kreativna. Baš je zanimljivo i svi smo srećni i veseli. :super: ......................... A ti pitaš za fudbal? :neutral: Ma kakav fudbal, dok ovde traje Mappet Show ko još razmišlja o fudbalu. :klap: :zurka:

Je li bre, gde si ti našao ovaj pravilnik? :dash: Da ga nisi sam pisao možda? :roll: Nemoj da vršiš opstrukciju rada foruma kojekakvim pravilima!!! :poludeo: I ko tebi daje za pravo da tražiš poštovanje pravila? :besan2: Uklopi se u datim okolnostima ili beži na neki ozbiljniji forum, npr. na Svaštaru. :bye:

Nego šta nego da doprinosim? I ulepšavam, nego šta? Šta si ti mislio, a? :super:

Evo za sve dame na Fudbalu sve ruže ovog sveta.
product_image.php

Da ulepšamo Fudbal!

Pridužite se i vi SPAM pokretu foruma Krstarica!!! Spamujte jer to je u trendu!!! Budite uvek aktuelni, a ne tu da poštujete neka pravila! Kad vlast ne poštuje zakone nećemo ni mi neka tamo pravila nekog tamo foruma. Živeo SPAM i SPAMERI!!! :tease: :klap:

Jeko, ma šta se uzbuđuješ, pusti zle jezike neka pričaju šta hoće. Ionako je ovo chat tema, a tu može da se baljezga šta je kom volja, zar ne? Nego, ajde da mi se mi svi dogovorimo i da otcepimo Fudbal od Krstarice pa da ga nazovemo Svaštara 2 i tu da pravimo žurke i da kačimo slike i da jurimo ženske, a vi ženski muške. :lol: Pa da se sklope neki brakovi, a nasledici će posle da otvore Svaštaru 3, Svaštaru 4, itd. Ceo lanac Svaštara! :klap: :klap: :klap: Dobra ideja, a? :mrgreen:

Iskocio krokodil krokodil krokodil, pojeo je maloga ju ju...

Ma nije bre, čini ti se. Piše se, ali ko zna šta. Čak se i slike postavljaju, sve neke šarene. Uključi se malo, tumači slike i kreni i ti da budeš kreativna. Baš je zanimljivo i svi smo srećni i veseli. :super: ......................... A ti pitaš za fudbal? :neutral: Ma kakav fudbal, dok ovde traje Mappet Show ko još razmišlja o fudbalu. :klap: :zurka:

Je li bre, gde si ti našao ovaj pravilnik? :dash: Da ga nisi sam pisao možda? :roll: Nemoj da vršiš opstrukciju rada foruma kojekakvim pravilima!!! :poludeo: I ko tebi daje za pravo da tražiš poštovanje pravila? :besan2: Uklopi se u datim okolnostima ili beži na neki ozbiljniji forum, npr. na Svaštaru. :bye:
Piše se ko zna šta, to je tačno. Zato si njemu trebao da preporučiš srpsku gramatiku! Kakav jadan Pravilnik?

A vas dvoje obratite PAZLJIVO procitajte OVAJ pravilnik:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Nego šta nego da doprinosim? I ulepšavam, nego šta? Šta si ti mislio, a? :super:

Evo za sve dame na Fudbalu sve ruže ovog sveta.
product_image.php

Da ulepšamo Fudbal!

Pridužite se i vi SPAM pokretu foruma Krstarica!!! Spamujte jer to je u trendu!!! Budite uvek aktuelni, a ne tu da poštujete neka pravila! Kad vlast ne poštuje zakone nećemo ni mi neka tamo pravila nekog tamo foruma. Živeo SPAM i SPAMERI!!! :tease: :klap:
Ti si onaj bivši moderator? Nemoj da te ja ulepšam:evil:
408-tychcespomedoklady.jpg

v.v.ilic:
Piše se ko zna šta, to je tačno. Zato si njemu trebao da preporučiš srpsku gramatiku! Kakav jadan Pravilnik?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ja bar ne solim pamet svima ovde sa pravopisom, Kosovom, Crnom gorom itd.
Btw kad smo vec kod toga:

v.v.ilic:
Ovde imate i video sa demonstracija kojima su češki neonacionalisti izražavali podršku Srbiji i njenom narodu u stavu protiv odcepljenja Kosova.

:hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back