Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je sjajna pesma
koliko sam cuo karte za koncert u BG su 3000 din
ipak je malo mnogo, al ih je rasprodao sve, gladni ljudi kvaliteta
Ja pročitao 2,600. Inače, sve karte su rasprodate i održava još jedan koncert 21.decembra.
i na taj krst se, tu i tamo, prikivam.

Već me i Dunav pretiče,
moja me senka spotiče,
al' ništa me se ne tiče,
i malo šta me pomera i dotiče
sem, možda, nje...

Poslednja izmena:
Aaaaa, j.e.b.o.t.e...........a gde mu je tambura?:lol: :lol: :lol:

Poslednji put sam ga gledao ovde u Pragu pre par godina. Dali mu Lucernu ali malu salu pa smo stajali jedno drugom na glavama. Kakvo je bilo interesovanje, tada bi mu i velika sala bila ko šibica.
Inače, posećujem i temu "Taj romantični Djordje Balašević" i po sto puta čitam njegove pesme. Svaki put ih doživljavam kao da ih čitam prvi put. J.ebeš ti današnje "pesnike". Niko ne može ni da mu se primakne a kamoli dotakne.

Odlutas ponekad i sanjam sam;
priznajem ne ide, ali pokusavam
i uvek dodje, d-mol.

Spusti se k’o lopov po zicama,
ruke mi napuni tvojim sitnicama;
i tesko prodje, sve to.

Jedan d-mol me dobije,
kako odes ti - u sobi je;
glupi d-mol, uvek sazna kad je to.

Uhvati me cvrsto i ne popusta;
lud je za tisinom, to ne propusta.
Vodi me u svoj plavicasti dom.

Jedan d-mol, me razvali;
neki bi to prosto- tugom nazvali.
Nije to. Sta je tuga za d-mol?

Ponekad te nema i sasvim sam,
izmisljam nacin da malo smuvam dan;
ali je lukav d-mol!

Pusti da se svetla svud priguse;
saceka poslednje zvezde namiguse;
vuce mi rukav, idemo.

Plasi me on; gde si ti?
Hiljadu se stvari moglo desiti;
glupi d-mol, za kim tugujem svu noc.

Uzme me u svoju tamnu kociju,
nebo primi boju tvojih ociju;
znam taj put, to je precica za bol.

Jedan d-mol, me razvali;
neki bi to prosto tugom nazvali.
Nije to, sta je tuga za d-mol?

Ostala je knjiga sa par neprocitanih strana;
i neke stvarcice od Herendi porcelana;
i jedan pulover u kom si bila...

I ostala je ploca Best of Ry Cooder;
i fina mala plava kutijica za puder;
i ja sam te ostao zeljan, dok me bude,
moja mila…..
Neprevazidjena ;)
Bice Djole kanda u centru NS za novaka, mogao bi onda ostati ovde da ga odslusam... :D

@ Jeka i Kimi

Evo vam hromirani karanac za nesmetano obavljanje posla

newyear4.gif

Ma da, a uvrede koje su upućivane meni lično PRE SVEGA su bile nešto normalno??? :roll: Batali da amnezijom dokazuješ nešto... Daj bre Iliću, to što pričaš možeš da pričaš onima koji nisu bili tu i onima koji žele da pročitaju ovo što pišeš radi isterivanja neke svoje umišljene pravde. Na forumu za moderatore kada se razmatralo vaše ponašanje sa ovim što ti pišeš nema veze, a iznenadio bi se kad bi saznao ko je se sve pisao da je vaše ponašanje nedopustivo. Tako ste mogli da budete banovani vas nekolicina istog trenutka, ali ja nisam zahtevao iako je to bila jedna od opcija. Lično sam ja tražio skidanje bana Rainbow Six-u!!! Pišeš o nečemu gledajući iz tvog ugla koji nimalo nije realan i koji je jako sužen. Pa ja sam upravo otišao sa mesta moderatora, iako je insistirano da se predomislim, a sve zbog moderatora koji su sprovodili torturu i banovali za svaku sitnicu tamo gde su uređivali forum. Tab503, koga sam opet ja predložio za moderatora, se zajedno sa mnom borio protiv takvog grubog vida sprovođenja pravila. Ovo ti mogu potvrditi mnogi koji su u to vreme bili moderatori, pa i administrator sa kojim sam komunicirao oko toga, a sa nekima od moderatora sam došao zbog toga i u otvoren konflikt. Pričaš o nečemu bez ikakvog osnova smatrajući to istinom, a od istine ni tačka na i. :confused:

I ovo za slike... Molim te, pusti te fore da su te slike u skladu sa temom. Na bilo kom ozbiljnijem forumu, veruj mi, ne bi opstao ni sat vremena sa takvim stavom.

A ove osobine moderatora koje si pominjao nisu ni tolerancija ni poštovanje, nego gledanje kroz prste i nepoštovanje pravila foruma s njihove strane. Sve lepo piše u pravilima za one koji žele to da vide. :!:

Nego, ako je vama lepo na forumu ovakvom kakav je nikakav, onda meni ostaje samo da učestvujem onoliko koliko smatram da neće narušiti moje mentalno zdravlje. A za to vreme će se po drugim ozbiljnijim forumima sprdati sa ovim delom Krstarice, kao mestom gde mogu da dođu i i s k e nj a j u se bez ikakvih posledica. Pozdrav. :bye:

"Bla, bla, bla...!!!" Pozdrav i tebi Benito i samo ti i dalje tako "čuvaj svoje mentalno zdravlje"!!!:D

@ Kimi

Nisu to tvoje gaćice!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

@ Jeka

Hajde da se kladimo da će neko podići temu iz pepela a ti nećeš moći da je katanciraš! Niti ćeš dotičnom (ili dotičnoj) dati poen, čak ni upozorenje! Jel važi? :lol: :lol: :lol:

PS: Ja je neću podizati da neki ne bi rekli kako sam povlašćen. Ovo gore sam napisao u vezi tvog komentara:
Re: Obaveštenja moderatora

--------------------------------------------------------------------------------

Korisnici koji su otvorili bezvezne teme koje se kose sa pravilnikom dobili su po jedan poen.
Ne nameravam vise da upozoravam da je obavezno procitati pravilnik pre postavljanja teme.

Poslednja izmena:
@ Kimi

Nisu to tvoje gaćice!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

@ Jeka

Hajde da se kladimo da će neko podići temu iz pepela a ti nećeš moći da je katanciraš! Niti ćeš dotičnom (ili dotičnoj) dati poen, čak ni upozorenje! Jel važi? :lol: :lol: :lol:

PS: Ja je neću podizati da neki ne bi rekli kako sam povlašćen. Ovo gore sam napisao u vezi tvog komentara:
Re: Obaveštenja moderatora

--------------------------------------------------------------------------------

Korisnici koji su otvorili bezvezne teme koje se kose sa pravilnikom dobili su po jedan poen.
Ne nameravam vise da upozoravam da je obavezno procitati pravilnik pre postavljanja teme.

alo bre pa kako nisu???
ti si se nesto istrimovao...:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back