Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cns | Kimi:
imam mali dodatak na ovu jekinu recenicu...
ne treba pravilnik da se cita samo pre nego sto se otvara nova tema, nego svaki korisnik kada pristupi forumu krstarice treba da zna sta pise u pravilniku...jeko

A vas dvoje obratite PAZLJIVO procitajte OVAJ pravilnik:

Šta je zabranjeno?
prijavljivanje pod tuđim nadimkom
korišćenje više različitih nadimaka
postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije
otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom
otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane
objavljivanje privatne komunikacije, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci
ometanje normalnog rada Foruma

Šta je zabranjeno?
objavljivanje privatne komunikacije, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci
Neki ovde nisu pročitali crveno boldovano. Nema veze, prethodna garnitura moderatora to nije sankcionisala nego je još i objavljivala svoju PP komunikaciju sa "neprijateljskom" stranom!!!
Licemerju ovde nema kraja.:evil:

371-amamte.jpg

365-tomaszato.jpg

580-drsnybox.jpg

Ove tri fotografije vrlo imaju veze sa temama na kojima su postavljenje!:evil:

aha a odakle tebi to da mi nismo to znali?

Šta je zabranjeno?

Crveno boldovano je isključiva stvar lične procene moderatora, nikako diskutanata ili onih koji su "naslikani".

Prema tome, ne vidim razlog da se moderatori zbog gornje provokacije uzbudjuju. ;)

E ovako...

@Dean
Hvala za redove iz pravilnika, vrlo smo ih svesni.
Prvo, opet ponavljam ono sta sam vise puta jasno napisala - Postoji i postojace mala tolerancija radi bolje atmosfere na pdf-u.
Ne znam sta ste se uhvatili za Iliceve slike? Ponovicu i ovo: "Da se vecina zalila na te slike - ja bi ih sklonila" .... Vecinu ne cine 2 ili 3 osobe.

Slazem se, ponekad mozda dozvolim nesto sto i nije 100% po pravilniku,ali to je samo zato sto zelim da pdf bude zanimljiviji a ne crno-beo. To nije slucaj samo na ovom pdf-u nega i na ostalim. To uterivanje nekih pravila nikada nije urodilo plodom.
Jer sada da ja strogo insistiram da svaka poruka na jednoj temi bude od pocetka do kraja vezana za doticnu temu i da krenem da brisem sve one koje nisu - nastao bi haos.
Ovde ljudi dolaze da se opuste,a ne da im neko glumi policajca.

Opet kazem, sve u granicama normale.

@Kimi,Ilic
Kakav je to nesporazum sa gacama? :lol:

Jeka#26:
Prvo, opet ponavljam ono sta sam vise puta jasno napisala - Postoji i postojace mala tolerancija radi bolje atmosfere na pdf-u.
Ne znam sta ste se uhvatili za Iliceve slike? Ponovicu i ovo: "Da se vecina zalila na te slike - ja bi ih sklonila" .... Vecinu ne cine 2 ili 3 osobe.

Aj da pocnem ja da kacim neke idiotske slike po Chelzijevoj temi, jel bi bilo tad tolerancije?
A postoji tema "Slike" i ova, ali doticnom izgleda nije zanimljivo da kaci te slike tamo gde treba.

v.v.ilic:
Neki ovde nisu pročitali crveno boldovano. Nema veze, prethodna garnitura moderatora to nije sankcionisala nego je još i objavljivala svoju PP komunikaciju sa "neprijateljskom" stranom!!!
Licemerju ovde nema kraja.

A da vidimo sta je kod tebe boldovano:

E ovako...

@Dean
Hvala za redove iz pravilnika, vrlo smo ih svesni.

Slazem se, ponekad mozda dozvolim nesto sto i nije 100% po pravilniku,ali to je samo zato sto zelim da pdf bude zanimljiviji a ne crno-beo. To nije slucaj samo na ovom pdf-u nega i na ostalim. To uterivanje nekih pravila nikada nije urodilo plodom.
Jer sada da ja strogo insistiram da svaka poruka na jednoj temi bude od pocetka do kraja vezana za doticnu temu i da krenem da brisem sve one koje nisu - nastao bi haos.
Ovde ljudi dolaze da se opuste,a ne da im neko glumi policajca.

Opet kazem, sve u granicama normale.

@Kimi,Ilic
Kakav je to nesporazum sa gacama? :lol:
Nesporazum je izbio oko vlasničkog prava. Čije je koje. Zato sam te pozvao da rešiš nesporazum.

Što se tiče odgovora oko slika, šta se uzbudjuješ? Ako neko nije u stanju da poveže sliku sa temom na kojoj je postavljena ili sa odgovorom na neki post, nepostoji alat kojim to možeš da popraviš. Zato se ne trudi da takvima uopšte pokušavaš da objasniš. Sačuvaj moždane ćelije za ispite koji te čekaju a Forum i nadalje gledaj kao na mesto gde si došla da se odmoriš i relaksiraš.

Ovo bih naročito podvukao. Zbog čega uopšte dolazi na ovaj Forum postavljač pravilnika? Naravno, da provocira i
ometa normalan rada Foruma.

Moderatorima čestitam na trpeljivosti, toleranciji i na visini zadatka. Ja bih ga zbog provokacija i ometanja rada sankcionisao ali kako rekoh, vaš rad je pohvalno tolerantan a meni lično ne smeta što ne sankcionišete one koje bih sankcionisao ja. Dovoljna mi je satisfakcija da samo kažem svoje mišljenje.

Demonstrace nacionalistů se v Karviné obešla bez problémů

Karviná - V poklidu a bez jakýchkoliv problémů proběhla dnes odpoledne v Karviné ohlášena demonstrace nacionalistů. Její organizátoři ji zaštítili snahou vyjádřit solidaritu s lidem Srbska, od kterého se přednedávnem odtrhla jeho tisíciletá součást – autonomní oblast Kosovo.

tomas_januszek_1458.jpg
Autor:
Tomáš Januszek

1×video 0×audio 7×foto 1×komentářů včera 21:53
Extrémisté z Česka a Slovenska se začali na vlakovém nádraží v Karviné scházet po 15. hodině. Připravena tam byla početná skupina policistů, strážníků a členů antikonfliktního týmu. Před 16. hodinou se skupina asi 70 lidí vydala za doprovodu policistů na Masarykovo náměstí, kde několik účastníků proneslo nacionalisticky orientované projevy. Během pochodu znělo ulicemi města skandování „Nic než národ!“ anebo „Češi, pojďte s námi!“
„Naším cílem bylo vyjádření podpory srbskému lidu. Od rasistických akcí jako byla ta nedávná v Litvínově, se distancujeme,“ řekl novinářům hlavní organizátor pochodu Roman Fojtík.
Po skončení projevů na náměstí jeden z přítomných spálil vlajku Evropské unie. Policisté poté skupinu doprovodili zpět na nádraží, odkud velká část extrémistů po 17. hodině odjela vlakem směrem na Bohumín.

Ovde imate i video sa demonstracija kojima su češki neonacionalisti izražavali podršku Srbiji i njenom narodu u stavu protiv odcepljenja Kosova.http://www.denik.cz/z_domova/karvina...e20081122.html

Evo i jedan komentar na to

Většinový názor

ajtak, dnes 8:08
  • Reagovat

To je zajímavý že ti nacionalisti obvykle vyjadřují názor většiny občanů ČR že pane Langr, nechtěl by ste je taky zrušit? Srbsko totiž stálo v kritických chvílích našeho státu vždy otevřeně na naší straně. Naše "vláda lidu" se mu odvděčila tím že uznala s požehnáním NATO separatistické Kosovo co by "pátou kolonu" stejně jako kdysi u nás se odtrhly "sudety"

Mišljenje većine
ajtak, danas 8:08

To je interesantno da nacionalisti obično izražavaju mišljenje većine gradjana Češke Republike, jel da gospodine Langre (Ministar unutrašnjih poslova, moja primedba), da li bi ste hteli da je opovrgnete? Srbija je uostalom u kritičkim trenucima naše države uvek stala otvoreno na našu stranu. Naša "vlada naroda" joj se zahvalila tim što je sa blagoslovom NATO-a priznala separatističko Kosovo koje je bilo "peta kolona" kao nekada kada su se od nas otcepili "sudeti".

U masi nacionalista prepoznati su navijači Banjika iz Ostrave i extremni navijači slovačkih fudbalskih klubova.

ne znam ni sama.....vidim ovde nije bash neka poseta, ne pishe se, i tako....ali evo sad sam tu :cao:
Ma nije bre, čini ti se. Piše se, ali ko zna šta. Čak se i slike postavljaju, sve neke šarene. Uključi se malo, tumači slike i kreni i ti da budeš kreativna. Baš je zanimljivo i svi smo srećni i veseli. :super: ......................... A ti pitaš za fudbal? :neutral: Ma kakav fudbal, dok ovde traje Mappet Show ko još razmišlja o fudbalu. :klap: :zurka:
Šta je zabranjeno?
Je li bre, gde si ti našao ovaj pravilnik? :dash: Da ga nisi sam pisao možda? :roll: Nemoj da vršiš opstrukciju rada foruma kojekakvim pravilima!!! :poludeo: I ko tebi daje za pravo da tražiš poštovanje pravila? :besan2: Uklopi se u datim okolnostima ili beži na neki ozbiljniji forum, npr. na Svaštaru. :bye:

Poslednja izmena:
Nego šta nego da doprinosim? I ulepšavam, nego šta? Šta si ti mislio, a? :super:

Evo za sve dame na Fudbalu sve ruže ovog sveta.
product_image.php

Da ulepšamo Fudbal!

Pridužite se i vi SPAM pokretu foruma Krstarica!!! Spamujte jer to je u trendu!!! Budite uvek aktuelni, a ne tu da poštujete neka pravila! Kad vlast ne poštuje zakone nećemo ni mi neka tamo pravila nekog tamo foruma. Živeo SPAM i SPAMERI!!! :tease: :klap:

Ok, ljudi dajte da se ponasamo normalno i da resimo ovaj problem (ako postoji). Ovo stvarno ne vodi nicemu.

@Fluid,Keaton

Vi svakako imate pravo na svoje misljenje, a od mene nikada nijedan clan nece cuti: "Ako ti se ne svidja - cisti se" , stoga - ne slazete se sa nasim (Kimijevim i mojim) radom, mislite da ne radimo kako valja - ok. Pisite adminima, lepo objasnite sta vam sve smeta i na sta se konkretno zalite i neka oni rese problem.
Ako odluce da ne radim kako valja, neka postave nekog drugog za moderatora - nemam nista protiv. Bolji uvek imaju prednost.

E, pa to sam hteo da mu objasniš!
:lol: Evo idem sada da ga pitam gde je zaboravio gace cim prisvaja tudje. :lol:

Jeko, ma šta se uzbuđuješ, pusti zle jezike neka pričaju šta hoće. Ionako je ovo chat tema, a tu može da se baljezga šta je kom volja, zar ne? Nego, ajde da mi se mi svi dogovorimo i da otcepimo Fudbal od Krstarice pa da ga nazovemo Svaštara 2 i tu da pravimo žurke i da kačimo slike i da jurimo ženske, a vi ženski muške. :lol: Pa da se sklope neki brakovi, a nasledici će posle da otvore Svaštaru 3, Svaštaru 4, itd. Ceo lanac Svaštara! :klap: :klap: :klap: Dobra ideja, a? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back