- Poruka
- 23.504
Ovaj tvoj komentar ne shvatam kao prigovor upućen meni, već moderatorima. Moje mišljenje o njihovom radu si mogao da pročitaš, kad već kažeš da povremeno navratiš. Njihovo vidjenje foruma i upravljanje njim je istovetan mojim predstavama. Njihova fleksibilnost je uočljiva i doprinosi elastičnosti datih tema, što nije bio slučaj u krutom i neprimernom vodjenju istog dok ste ti i Nevidljivi ovaj Forum vodili. Vidjenje tvoje je različito, imaš na to pravo. Moja ocena ovog Foruma je vrlo, vrlo pozitivna jer je odraz trenutnih mogućnosti postovanja. To što se manje piše o fudbalu na temama koje zahtevaju fudbalske komentare je odraz interesovanja. Kao što je poseta na tim istim utakmicama mizerna, gde na Zvezdu i Partizan dolazi necelih 2,000 gledalaca, takva je i slika datih tema. Ukoliko se ne unese malo života u njih, teme bi se ugasile. To je moje vidjenje i ne prihvatam tvoje niti u jednoj tački a kamoli u onoj gde se izjašnjavaš SRAMOTOM. Sramota je naš klubski fudbal u kome je Partizan sramotom prednjačio za vreme Jeke i Bjeke a sada Zvezda svojom upravom i klubskom politikom.Slušaj Iliću, ja ću da dođem kad hoću i da odem kad hoću, a pisaću po pravilima foruma. To što je ovde dozvoljena anarhija pojedincima da kroje ko je podoban na forumu, a ko ne, je samo loše za forum, jer je ovo što trenutno forum nudi SRAMOTA! Kad bi sagledao realno shvatio bi, ali ti ne želiš, jer si direktno uključen u skrnavljenje foruma. Ovo ti kažem prijateljski, a ti shvati kako hoćeš. Možeš i da provociraš, ali to neće promeniti trenutnu anemičnu sliku foruma.
Ne prenosi svoje unutrašnje nezadovoljstvo fudbalom, na kritiku ovog Foruma. Uputi me na neki bolji!
Da se ponekad pojave Delije i Grobari koji na trenutak ometaju normalno njegovo funkcionisanje, to je tačno. Ali, zanimljivo je da to ne tzraje dugo. Mislim baš zato što se ovaj Forum vodi dobro i nepristrasno. Da se ponovim: i mene su putem PP moderatori upozoravali kada im se učinilo da preterujem pa čak i brisali po dve stranice komentara mojih i Rainbowovih. To naravno nisi video inače ne bi rekao da su ovde neki povlašćeni.

Pozz, a ako ti zatreba Trnky brnky samo se javi.