Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim salu na stranu,znas ti dobro na sta sam ja mislio,kad sam reko
da nisi kompetentan da pises dal je kazna za urosa visoka,mala i dal je trebalo
neko njega da przi bakljom...
A ko je rekao da je trebalo njega neko da prži bakljom? :neutral:
Visina kazne može se reći da je visoka, ali da si čitao ono što sam pisao ne bi sad tu filozofirao. Naime, napisao sam da ako se na dalje primenjuju iste pooštrene mere u sudstvu onda ima smisla, a ako sve bude po starom kazna od 10 godina gubi svaki smisao. Pišem ja ali nema ko da čita. :roll: Važno je ne slušati nikoga i vređati usput.

A ko je rekao da je trebalo njega neko da prži bakljom? :neutral:
Visina kazne može se reći da je visoka, ali da si čitao ono što sam pisao ne bi sad tu filozofirao. Naime, napisao sam da ako se na dalje primenjuju iste pooštrene mere u sudstvu onda ima smisla, a ako sve bude po starom kazna od 10 godina gubi svaki smisao. Pišem ja ali nema ko da čita. :roll: Važno je ne slušati nikoga i vređati usput.

"Najpravednije bi bilo da ga jedno 5 pandura olesi od batina, baca sa stepenica, pa uzmu baklju, isprze mu pola face i onda se kolektivno ispisaju na njega."

"ja bi mu dao 300 godina...
mada i ovako ce da bude nechija devojchica... malo ce da se zamene uloge i mesta nabijanja..."

Moja greska,ali treba da te bude sramota sto lazes,a ko laze taj i...:mrgreen:

"Najpravednije bi bilo da ga jedno 5 pandura olesi od batina, baca sa stepenica, pa uzmu baklju, isprze mu pola face i onda se kolektivno ispisaju na njega."

"ja bi mu dao 300 godina...
mada i ovako ce da bude nechija devojchica... malo ce da se zamene uloge i mesta nabijanja..."

Moja greska,ali treba da te bude sramota sto lazes,a ko laze taj i...:mrgreen:
To nisam ja pisao!!! Auuuu koliko ti lažeš! :smajli koji se krsti sa obe ruke:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back