nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Fluid nista ti nisi kriv nego ovi provokatori,eeeeeee sada necu da spamujem temu i nemojte i vi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoooo ko mi kaže? Pokaži samo jedan tvoj smislen post. Znam da ga nema, ali bar ga napiši u neko dogledno vreme.Ovo je chat,mozemo da pisemo sta ocemo,a nemoj molim te ti da mi pricas o spamovanju
ja mislim da si ti na krstarici bog spamovanja![]()
Jaoooo ko mi kaže? Pokaži samo jedan tvoj smislen post. Znam da ga nema, ali bar ga napiši u neko dogledno vreme.![]()
Mislim na smislen post. A ne samo da pišeš parole, kao da si na mitingu.
Na Navijačkoj temi nije odgovarao nijedan moj post? Onda ti ne znaš šta treba da se uopšte piše. Postovi su se odnosili na "Pravdu za Uroša" i huliganisanje, a to odgovara temi svakako. To što se tebi ne sviđa moj stav o tome, to je tvoj problem.
Čoveče, pa svaki tvoj post je spam, Ali svaki.
Molim administraciju da ovo boldovano uđe u bisere svih vremena na Krstarici!Mislim sa tvoim postovima o Urosu,mozes da obesis macki o rep,jer ti
nisi kompetentan da imas svoje misljenje jer ni pola ne znas,sta je bilo i sta se dogodilo
Ja i da spamujem ja sam na krsti imao ukupno 1000 postova a ti imas 7000 a mogu
glavu da dajem da je bar pola bilo spamovanje!!
Ps:bas je super kad se na 2 teme sukobljvamo![]()
Molim administraciju da ovo boldovano uđe u bisere svih vremena na Krstarici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma šta te briga, ulaziš u ISTORIJU Krstarice!![]()
![]()
Znam da voliš ISTORIJU, pa eto pružila ti se prilika da i ti uđeš u tu istoriju.
![]()
![]()
Uuuuuuuuuuuu nemooooj breeeeeeSMIRI TE SE VISE JEDNOM,OVU TEMU CETE UPROPASTITI SA VASIM PREPUCAVANJEM,SLUSAJTE SADA DOBRO AKO SE NE SMIRITE ZATRAZICU OD JEKE ILI KIMIJA DA VAS KAZNE
Fluid OK nema problema ajde pisite vi samo bisere