Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne..Nalog ce biti banovan zato sto si ti banovan,a ovaj nalog se tretira kao klon.
Zato - ohladi se malo i razgovaraj normalno, jer ovakav razgovor nije normalan.
Ako te neko provocira, provociraj i ti njega ali na finjaka. Psovanje nije provociranje vec samo pokazivanje licne kulture.
A svi smo mi silni preko neta.

Iskren da budem sta vam znaci da se po internetu svadajte ciji je veci i ko je u pravu...a ti ako si se ponovo registrovao da bi vredjao bolje potrazi doktora...(nije prozivanje niti vredjanje to je realnost)

Prvo da ti kazem,da li si me pitao za razlog zasto sam vredjao moderatore?
Da si me pitao ne bi se proseravao...
Ja sam se sa Aleksom sprijateljio,i svaki dan se ja i on dopisujemo preko msn...
I kada mi je on rekao da su i njega banovali,ja sam se iznervirao i zato sam opsovao moderatora,a ti umesto sto se pravis pametan,imas pp pa pitaj;)

Prvo da ti kazem,da li si me pitao za razlog zasto sam vredjao moderatore?
Da si me pitao ne bi se proseravao...
Ja sam se sa Aleksom sprijateljio,i svaki dan se ja i on dopisujemo preko msn...
I kada mi je on rekao da su i njega banovali,ja sam se iznervirao i zato sam opsovao moderatora,a ti umesto sto se pravis pametan,imas pp pa pitaj;)
A jel si ti pitao zasto je banovan? Jel si ti video poruku?
Jel si se lepo raspitao ko ga je banovao?
Banovao ga je supermod, jer ni Kimi ni ja ne visimo 24h ovde.
A kad saznas tacno sta je napisao i zbog cega je banovan onda ako budes imao razloga - javi se.

Slusajte sada svi,pod 1-ne bojim se Pece,2-ne zelim da se tucem snjim,3-imam stvarno 20 godina,4-on ima 14 ili 15 godina,5-ja sam naucem da ne diram klince tj ne smem da diram decake koji imaju 14 ili 15 godina bilo da me je udario ili slomio ruku,glavu,nogu itd.Prema tome ne boljim se Pece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back