- Poruka
- 5.822
Iskren da budem sta vam znaci da se po internetu svadajte ciji je veci i ko je u pravu...a ti ako si se ponovo registrovao da bi vredjao bolje potrazi doktora...(nije prozivanje niti vredjanje to je realnost)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok tebra,kad porastes svatices,a do tada samo nastavi da slusas sta ti stariji diktiraju da pises![]()
Lepo sam ja rekla - Ti i Vlada vadite prosek.Iskren da budem sta vam znaci da se po internetu svadajte ciji je veci i ko je u pravu...a ti ako si se ponovo registrovao da bi vredjao bolje potrazi doktora...(nije prozivanje niti vredjanje to je realnost)
Iskren da budem sta vam znaci da se po internetu svadajte ciji je veci i ko je u pravu...a ti ako si se ponovo registrovao da bi vredjao bolje potrazi doktora...(nije prozivanje niti vredjanje to je realnost)
A jel si ti pitao zasto je banovan? Jel si ti video poruku?Prvo da ti kazem,da li si me pitao za razlog zasto sam vredjao moderatore?
Da si me pitao ne bi se proseravao...
Ja sam se sa Aleksom sprijateljio,i svaki dan se ja i on dopisujemo preko msn...
I kada mi je on rekao da su i njega banovali,ja sam se iznervirao i zato sam opsovao moderatora,a ti umesto sto se pravis pametan,imas pp pa pitaj![]()
Lepo sam ja rekla - Ti i Vlada vadite prosek.![]()
Mislim sta reci kakav moderator takav i forum...
sta fali?!
ponos grada stvarno se smiri kakav si ti tata bre sta lupas,Kimi Jeka smiri te ga da ga ja nebi smirivao stvarno
nesakid:ahahahaah ti mislis da se ja njega boljim eeeeeeeee moj druze,ja imam 20 godina a on 14 i necu da se tucem sa klincem
A što spamujete temu sad? Je l' i sad FLUID kriv što spamujete temu i ne pišete ništa pametno za pročitati? Jeste tema za chat, ali ovo što pišete nije ni za to.