Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha pickica,ta pickica bi ti ****** sve po spisku
Da, poznati su mi ti junaci koji pokazuju muda, iskljucivo u situacijama kada je "protivnik" u znacajnom brojcanom zaostatku.

Jedan navijacki kodeks, koji se nazalost izgubio. Nikada se ne napada brojcano slabiji protivnik, i kada u toku tuce, neko padne na zemlju, on se preskace, nema skakanja po lobanji i ostalih gluposti. Takodje, starijim likovima je poznata prica o tome, kako Belgijanac nije dozvolio da se bije u tadasnje vreme vodja navijaca Zvezde, jer je bio sam a Grobara je bilo desetak. Normalno da ce 10 ljudi da bije jednog.

Kakve veze ovo ima sa Urosem? Pa velike, on je dobio "snagu" jer je pandur bio sam a on je imao podrsku svojih ortaka (btw koji takodje treba da budu pohapseni, ako vec nisu do sada). Inace, da je bio sam sa pandurom, garantujem da ne bi smeo da ga pogleda, i da bi mu se kulturno javio, ne bi mu palo na pamet da ga pali bakljom. Zbog toga je picckica. A to da li je isti retard fizicki jaci od mene ili ne, nije predmet ove diskusije, i potpuno je nevazno, takodje tu svoju tvrdnju ne mozes da dokazes, pa te molim da se suzdrzis od pisanja besmislica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back