nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
E sada mi je dosta svega-Fluide,Ponosu grada ovo nisam zeleo ali sada je stvarno dosta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih sad, još i to hoćeš da znaš.Ma nije samo u dupe već po svim delovima tela.
![]()
![]()
Smiren sam, evo prestao sam i da dišem, ali me nešto guši!!! :shock:Heheh ajde da se smirimo,nesha ce zvati jeku i kimija ,bas je opasan neki tip![]()
Ja samo hocu da lepo pricamo svi,a ne da se svadjamo ili da se svadjate
Da, poznati su mi ti junaci koji pokazuju muda, iskljucivo u situacijama kada je "protivnik" u znacajnom brojcanom zaostatku.Haha pickica,ta pickica bi ti ****** sve po spisku
Nisam znao da je Nišlija ustvari Nišlika!Jel moze ovako ja cu da otvorim temu za vas dvoje pa se vi tamo raspravljaljte kolko god hocete
Nisam znao da je Nišlija ustvari Nišlika!![]()
![]()
![]()
Fluide ja nisam ni Nislija ni nisike
Slusaj Fluide i Ponosu grada,ja znam da ste vi dobri momci,jer biste videli Natasu Bekvalac iskreno mi kazite
E ako mi obecate da se vise necete svadjati obojicu cu vas voditi da je vidite ne lazem
Evo vodi Nišliju dva puta. Dajem mu moje jedno odvođenje kod Natašice.Ima Dača da vas obojicu udavi u bazenu, i to povređenom rukom.
![]()
Dobro de, šta se mrštiš, tebe će onom zdravom.nece moci mene ja vaterpolo treniram 7 god!:nono:![]()