crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
jel to neko gledao moj profil?
ja nisam siguran koje sam godiste, bio sam mali pa se ne secam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to neko gledao moj profil?

i mislio sam da je pitala gospodja Kaka
nemas 40, mozda imas vise
kakve 23, toliko joj mozda ima kcerka, vidis da godine krije ko zmija noge
P.S. kako sam ovo napisao, drugi red je za Saru, a treci za Jeku

Ma kakvi 40, nema sanse. Prvo, voli Che-a a ja ne znam ni jednu osobu preko 30 koja ga bas voli (ne zato sto on nije bio dobar, nego eto tako...). Drugo da ima 40 sigurno se ne bi mlatila ovde sa nama, ne mogu da zamislim moju mamu koja ima 39 da pise po forumima. ok, mozda ne 23 ali maximum 25.i mislio sam da je pitala gospodja Kaka
nemas 40, mozda imas vise
kakve 23, toliko joj mozda ima kcerka, vidis da godine krije ko zmija noge
P.S. kako sam ovo napisao, drugi red je za Saru, a treci za Jeku
. A sto se godina tice ja mislim da si 86-87 > 
crni je stariji...Ma kakvi 40, nema sanse. Prvo, voli Che-a a ja ne znam ni jednu osobu preko 30 koja ga bas voli (ne zato sto on nije bio dobar, nego eto tako...). Drugo da ima 40 sigurno se ne bi mlatila ovde sa nama, ne mogu da zamislim moju mamu koja ima 39 da pise po forumima. ok, mozda ne 23 ali maximum 25.
Saro budi ljubazna i otkrij nam tajnu. btw...Sta ima da se godine kriju? To mi nikada nije bilo jasno. Koliko imam, imam. MOje su.
btw....Crni, covece tebi ni ime ne znamo. Bilo bi lepo kad bi nam bar ime rekao. A sto se godina tice ja mislim da si 86-87 >
![]()
Saro pa kaziiii, daj sta ima veze... A sto se tice ilica to je drugacije, on je mushko.crni je stariji...
mislim da je 84-85 ili ne[to tako...
sto se tice da li imam 40 godian...no comment...
medjutim,jekina teorija pada u vodu posto Ilic ima 60 pa visi ovdje sa nama
Obicno zene u 40-im ne vise po forumima. 
svrati na forum LJIS da se razuvjerisSaro pa kaziiii, daj sta ima veze... A sto se tice ilica to je drugacije, on je mushko.Obicno zene u 40-im ne vise po forumima.
![]()

ja.bogami ja ujedam, zbog "posla" kojim se bavim ne smem da odajem informacije o sebi, samo mogu da kazem da dobro cenite godista, neko od vas je pogodio
ne znam dal ste gledali Dosije X, ali sara mi deluje misteriozno ko onaj Pusac

madonna...Saro
sad pitam tek čisto onako
Što ti smeta Ben Adam?![]()
mozda tebi super moderatoru, jer ti nije mogao ni[ta.sto?
BenAdam je bas bio OK lik.
Saro
sad pitam tek čisto onako
Što ti smeta Ben Adam?![]()
E dobro da si ga spomenula...taj je neki težak pr.liv.