Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je najludja opklada koju sam video, morao sam da je stavim ovde
na bet-at-home (kladjenje preko neta) imaju i ovo:

Što će se prvo dogoditi?,

Hoće li pre Nemačka osvojiti Svetsko prvenstvo ili će pre čovek sletiti na Mars? (01.06.10 18:00)
Nemačka će prvo postati Svetski prvak u fudbalu 1,40 Čovek sleti prvo na Mars 4,20

i mislio sam da je pitala gospodja Kaka
nemas 40, mozda imas vise
kakve 23, toliko joj mozda ima kcerka, vidis da godine krije ko zmija noge

P.S. kako sam ovo napisao, drugi red je za Saru, a treci za Jeku
Ma kakvi 40, nema sanse. Prvo, voli Che-a a ja ne znam ni jednu osobu preko 30 koja ga bas voli (ne zato sto on nije bio dobar, nego eto tako...). Drugo da ima 40 sigurno se ne bi mlatila ovde sa nama, ne mogu da zamislim moju mamu koja ima 39 da pise po forumima. ok, mozda ne 23 ali maximum 25.
Saro budi ljubazna i otkrij nam tajnu. btw...Sta ima da se godine kriju? To mi nikada nije bilo jasno. Koliko imam, imam. MOje su.

btw....Crni, covece tebi ni ime ne znamo. Bilo bi lepo kad bi nam bar ime rekao :) . A sto se godina tice ja mislim da si 86-87 > :)

Ma kakvi 40, nema sanse. Prvo, voli Che-a a ja ne znam ni jednu osobu preko 30 koja ga bas voli (ne zato sto on nije bio dobar, nego eto tako...). Drugo da ima 40 sigurno se ne bi mlatila ovde sa nama, ne mogu da zamislim moju mamu koja ima 39 da pise po forumima. ok, mozda ne 23 ali maximum 25.
Saro budi ljubazna i otkrij nam tajnu. btw...Sta ima da se godine kriju? To mi nikada nije bilo jasno. Koliko imam, imam. MOje su.

btw....Crni, covece tebi ni ime ne znamo. Bilo bi lepo kad bi nam bar ime rekao :) . A sto se godina tice ja mislim da si 86-87 > :)
crni je stariji...
mislim da je 84-85 ili ne[to tako...
sto se tice da li imam 40 godian...no comment...
medjutim,jekina teorija pada u vodu posto Ilic ima 60 pa visi ovdje sa nama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back