Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoguce je da si mladji.
jedino stariji mozes biti.
logika je sledeca:nije moguce da si 90to ili nesto tako.
no way.
rekao si da se ne sjecas mancea jer si bio mali kad je on umro...on je poginuo 85.znaci,jedino stariji mozes biti.
mozd asi nesto slagao.

onda sam imao pogresan podatak o Manceovoj smrti (e ovo je sad blam za svakog Grobara)
u svakom slucaju inponuje mi kad se neko seca mojih postova, svarno mi je toplo oko srca

ben adam, covek zatvorio temu o rodjenoj skoli:lol::lol::lol:, sta dalje reci

pa ako Jekina mama ima 39 godina, kad bi izvukli kosinus iz ugla od 39 stepeni i to integralili mislim da bi dosli do sarinih godina:lol::lol::lol:

ben adam, covek zatvorio temu o rodjenoj skoli, sta dalje reci

pa ako Jekina mama ima 39 godina, kad bi izvukli kosinus iz ugla od 39 stepeni i to integralili mislim da bi dosli do sarinih godina

xaxaxxaxaxxaxa.............kakva rachunica.....
a shto se teme o 13.gimn.tiche-no comment :mrgreen: ma nema vishe nikog iz 13.na forumu,osim mene......ostali ili shtrebaju ili se preselili na myspace........

mozda tebi super moderatoru, jer ti nije mogao ni[ta.
anyway izvinjavam se sto ga pominjem a ne moze da mi uzvrati (daj boze)
tako da ne bih vise o njemu.
nije vaspitano i posteno.

OK
Ali mislim da grešiš
Ustvari, sigurna sam
On se zaista trudio oko ovog foruma, samo njega mnogi nisu shvatili
I iskreno, krivo mi je kad vidim tako neki komentar, pošto sam jedna od osoba sa ovog foruma koja ga najbolje poznaje
Ali dobro sad...

e kupila sam i ja danas "sport &life" ,ali bash je glup ovaj broj....nema nichega.....
jao,ljudi, pozelite mi sretju,sutra imam gradsko takmichenje iz srpskog i nikad nisam imala ovoliku tremu .....

Hm, srecno...
Ja sam isao na takm iz istorije, prvi put pijan kao dupe, pa sam crtao anarhije i pisao Punk is not dead po testu, :oops: a drugi put (nikad necu shvatiti zasto su mi dali i drugi put da idem!) mi falilo 2 boda da odem dalje..
Heh, bilo dozvoljeno prepisivanje, ali samo iz svoje knjige...
Imate 1 pokusaj da pogodite koga je mrzelo da vuce knjigu sa sobom!!! :rolleyes:

Hm, srecno...
Ja sam isao na takm iz istorije, prvi put pijan kao dupe, pa sam crtao anarhije i pisao Punk is not dead po testu, :oops: a drugi put (nikad necu shvatiti zasto su mi dali i drugi put da idem!) mi falilo 2 boda da odem dalje..
Imate 1 pokusaj da pogodite koga je mrzelo da vuce knjigu sa sobom!!! :rolleyes:

zaista se pitam kako su te pustili 2.put....:mrgreen:
a shto se tiche knjige-i mene uvek mrzi da je vuchem...al vidish sad,pouchena tvojim iskustvom :lol:,mozda tju i poneti

Hm, srecno...

:lol: :D :D :D :D :D :lol:
ahahahaha, koji si degenerik :lol:
Tako ja na prvu svirku ne ponesem gitaru (drugar ima dve, a moja zdrndana) i ja mu jos kazem, on kao nesto aj ponecu ovo-ono i ne ponese ...
Dok je on odugovlacio Peca trci kuci po gitaru hehe ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back