koso
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
ma nema sara 40god. ima negde oko 38god.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemoguce je da si mladji.
jedino stariji mozes biti.
logika je sledeca:nije moguce da si 90to ili nesto tako.
no way.
rekao si da se ne sjecas mancea jer si bio mali kad je on umro...on je poginuo 85.znaci,jedino stariji mozes biti.
mozd asi nesto slagao.

, sta dalje reci

ben adam, covek zatvorio temu o rodjenoj skoli, sta dalje reci
pa ako Jekina mama ima 39 godina, kad bi izvukli kosinus iz ugla od 39 stepeni i to integralili mislim da bi dosli do sarinih godina
ma nema vishe nikog iz 13.na forumu,osim mene......ostali ili shtrebaju ili se preselili na myspace........mozda tebi super moderatoru, jer ti nije mogao ni[ta.
anyway izvinjavam se sto ga pominjem a ne moze da mi uzvrati (daj boze)
tako da ne bih vise o njemu.
nije vaspitano i posteno.
OK
Ali mislim da grešiš
Ustvari, sigurna sam
On se zaista trudio oko ovog foruma, samo njega mnogi nisu shvatili
I iskreno, krivo mi je kad vidim tako neki komentar, pošto sam jedna od osoba sa ovog foruma koja ga najbolje poznaje
Ali dobro sad...
vidim ja da se trudio.OK
Ali mislim da grešiš
Ustvari, sigurna sam
On se zaista trudio oko ovog foruma, samo njega mnogi nisu shvatili
I iskreno, krivo mi je kad vidim tako neki komentar, pošto sam jedna od osoba sa ovog foruma koja ga najbolje poznaje
Ali dobro sad...
Ako ovako nastavis Postacu davitelj ...koji Petar? jel Pera Davitelj? (valjda ste gledali film)
mora mami da pumpa dok ona svira

cao, jel skuplja neko slicice euro 2008?
sta mislite o nalazenju na terazijama subotom u 3?
Ijaooo...Bas medeno.Tisina jes' da sam huligandza al' skupljam slicice
Ja sam dobila album uz casopis "Sport and Life" ali sam ga poklonila komsiji.![]()
e kupila sam i ja danas "sport &life" ,ali bash je glup ovaj broj....nema nichega.....
jao,ljudi, pozelite mi sretju,sutra imam gradsko takmichenje iz srpskog i nikad nisam imala ovoliku tremu .....

e kupila sam i ja danas "sport &life" ,ali bash je glup ovaj broj....nema nichega.....
jao,ljudi, pozelite mi sretju,sutra imam gradsko takmichenje iz srpskog i nikad nisam imala ovoliku tremu .....
ops: a drugi put (nikad necu shvatiti zasto su mi dali i drugi put da idem!) mi falilo 2 boda da odem dalje..Ako ovako nastavis Postacu davitelj ...
Ovako ne, ALI NA STADIONU:mad: :mad: :mad:
![]()
![]()
![]()
![]()

Hm, srecno...
Ja sam isao na takm iz istorije, prvi put pijan kao dupe, pa sam crtao anarhije i pisao Punk is not dead po testu,ops: a drugi put (nikad necu shvatiti zasto su mi dali i drugi put da idem!) mi falilo 2 boda da odem dalje..
Heh, bilo dozvoljeno prepisivanje, ali samo iz svoje knjige...
Imate 1 pokusaj da pogodite koga je mrzelo da vuce knjigu sa sobom!!! :rolleyes:

,mozda tju i poneti
Hm, srecno...
Ja sam isao na takm iz istorije, prvi put pijan kao dupe, pa sam crtao anarhije i pisao Punk is not dead po testu,ops: a drugi put (nikad necu shvatiti zasto su mi dali i drugi put da idem!) mi falilo 2 boda da odem dalje..
Heh, bilo dozvoljeno prepisivanje, ali samo iz svoje knjige...
Imate 1 pokusaj da pogodite koga je mrzelo da vuce knjigu sa sobom!!! :rolleyes:

....imatju 15 od 20 mogutjih poena,a 16 treba za 3.mesto.....iznerviralo me je to shto sam izgubila 2 poena na glupostima,al shta da se radi......