SpliffFromHell
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Dok ne zajebes nesto uvek si dobar sa mnom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne zajebes nesto uvek si dobar sa mnom![]()
OK Jeka,a evo ja sada javno obecavam da se necu svadjati sa bilo kim,i jako mi je zao ako sam nekom stao na zulj
Mrsss bre ,zalite se vi medjusobno...
XAaxaxaxaxaxax ovo moram nekom da ispricam...
Ulazim jutros ja u banku ,i tu je grupica ljudi koja stoji,a tu je bio i jedan stariji gospodin i(grobar) i jedan isto tako star cigan..
Grobar ce ovom...jeli cikice jel ti bese navijas za Crvenu zvezdu( a zna da je okoreli zvezdas),a ovaj poooludeoo ,poceo covek da se trese od muke i da vice docice i nasih 5 minuta....a salterice mu dale vodu da se smiri xaaxxaxxaaxax smejao sam se do suza
Priznajem da sam vredjao mnoge clanove ovog foruma,ali i priznajem da nisam imao NAMERU
Ma nisi ti nikoga VRJEDJAO Neso...mozda si se samo branio.
Ja bar nista lose u tvojim postovima nisam procitao.
Bogami ja ne mislim tako na zalost
Samo nemoj dase sekiras...
ne sekiram se ja nego ISTINA JE da sam zajebavao mnoge njih,na primer Cara.......
Pa malo si se raspravljeo sa njim ali ga nisi zajebavao.
Car nije ONI...
Kako mozes da kazes ovako nesto GENERALE a ja i ILKE se jos dopisivali preko PP i pricali kako nam je krivo sto si BANOVAN.
Generale,generale...
Neee izvini ako te je nesto uvredilo...puno sam zahvalan i tebi i Ilketu
General [email:Dus@n;9270855]ok.....ako[/email] tako mislis
E necu sad o tome,to je proslost,danas sam dobio upozorenje od moderatora "nitro" zbog spama ,a napisao sam pre dva meseca "Gde si Jekooo" na Forumu kompjuteri i internet ,ne smem da se zajebavam, sledeci ban bi bio koban![]()
Meni se cini da je taj Nitro par purta bio banovan pre nego sto je postao moderator. (Moguce je i da sam pobrkao nikove).General [email:Dus@n;9270855]ok.....ako[/email] tako mislis
E necu sad o tome,to je proslost,danas sam dobio upozorenje od moderatora "nitro" zbog spama ,a napisao sam pre dva meseca "Gde si Jekooo" na Forumu kompjuteri i internet ,ne smem da se zajebavam, sledeci ban bi bio koban![]()
Nemoj Neso molim te,e ozbiljno ti kazem nemoj!