Nekima izgleda nije bio poucan...
E ovako, posto ste mi opet zakljucali temu ja opet moram ovde da napisem par redova...

Navijacke je zrela za gasenje...

Kimi brate, ja tebe postujem i sve to, ali i sam vidis dokle je doslo...
Ni ti ne uspevas da izguras svoje i odrzis neki mir na temi...
Gospoda grobari (uz pomoc nekih tamo simpatizera ili kojih vec net huligana),
izostavio bih malog Djoleta i Aleksu, misle da su najpametniji, i da su popili svu pamet sveta...
Te price koje pricaju (pisu) po navijackoj mogu da obese macku o rep, barem sto se mene tice...

Ja sam dovoljno video, i prosao da znam sta je pravi navijac, i da umem da razlikujem osobu sa mentalita ultras tripom u glavi i osobu koja ume samo da isprovocira...

Niste vi kanda dovoljno batina dobili na utakmicama cim mozete da pisete onakve gluposti...
Sreca pa sam ih ja na vreme fasovao, pa se necu ponizavati na netu do kraja zivota, i tu glumeti intelektualca...
Lako je ovde srati po netu, a tamo negde biti makovo zrno...
Mozete ovde da se qrcite koliko hocete i borite za neki status, ali to je borba protiv vetrenjaca..
Mozes da ispises 100 redova, ponizis nekoga, i mozda steknes necije postovanje, ali ne zaboravi da je ovo internet, i da kad se spuste sve zavese ti si samo obican covek koji ne moze ni da zamisli sta znaci biti navijac...

Sta znaci mentalita ultras, i znas da ces to moci samo da procitas u nekom fanzinu koji halapljivo listas i trazis se na nekoj slici, sa neke tekme na koju si otisao jer ti je bilo dosadno, mozes sve to da procitas na netu, ali da dozivis...
Ne ide to tako lako...
Nije sve u podrsci na koju se svi pozivaju i onda sebe nazivaju navijacima...
Casual postovanje, ultra mrznja, sloboda, mozes samo da citas o tome, ali ne i da osetis...dzaba pises tamo kad je providno gde si i sta si u stvarnom zivotu...
No one likes us , and ve don't care!!!
A vama koji posmatrate temu sa strane mogu da kazem ono sto bi tommy rekao: Nasa slicnost je u tome sto imamo razliciti pogled na svet..
I jos bi dodao da mi za jedan dan prodjemo ono sto neki od vas ne prodju za ceo zivot, i zato mislim da smo zasluzili barem malo postovanja...barem toliko da odbijete od naseg malog sveta i pustite nas da pokoljemo medjusobno ako to zelimo...

Ne marim ja za vase misljenje, ja volim da preteram...
KAD SAM BIO SASVIM MALI,
IMAO SAM JEDAN DAR!
ONI BILI CIGANI, ONI BILI GROBARI,
A JA BIO MALI SLANINAR!!!
I ZATO JA VOLIM VOJVODINU,
I ZATO NJOJ BIH DAO SVE
I KAD ME SNAGA NAPUSTI I KAD ME VISE NE BUDE
ZNAJ DA UVEK BICU PORED NJE!!!
NE ZABORAVITE DA JE INTERNET "MESTO" NA KOM SVAKA BUDALA MOZE DA BUDE INTELEKTUALAC...
VELIKI POZDRAV OD MENE CUJEMO SE PONEKAD...

Zavrsio sam ja sa ovim forumom, samo vas gledam...
I boje se
Jer si mnogo drukciji od svih
Jer ti si stalna opasnost za njih
Nesto si novo a ne znaju sta
Drukcije hodas, drukcije mislis
I nisi k'o svi
Njihova slabost samo si ti
U tvojim ocima vidi se pad
U! U! A!
Boje se
Nikad nece razumeti te
Plasice se da ne srusis sve