Frustriranost ili ugrozenost??

Znaci zanima me sledece:
DA LI NEMANJE DUGO PARTNERA OSTAVLJA NEKI TRAG NA PSIHU ILI TELO?

Mislim da nemanje partnera više ostavlja psihičke, nego fizičke posledice. Jer kad ste sami, imate ne samo problem sa sobom, nego i sa okolinom koja vas osudjuje i stavlja na pijadestal srama, kao da samoća ne može biti nečiji izbor.

Što se fizičkih posledica tiče, one nisu tako teške, jer postoji masturbacija, kojom čovek može sebe dovoditi do sexualnih zadovoljenja, pa samim tim ne mora imati traume od nedostatka partnera.

Sigurno.Prvo traze problem u sebi i svom ponasanju,ako ne uspeju da ga pronadju prebacuju se na svet oko sebe.Naravno ako ne nadju resenje(a i patnera)onda postaju ogorceni i pocinju da teze nekom idealu,opet ne nalaze nista,jer savrsenstva nema.I sve je to jedan zacarani krug ja tako mislim.

Jesu li devojke i momci preko trideset, bez stalne veze isfrustrirani,pa postaju
nerealni u svojim zahtevima?

Da li su samo ugrozeni ili to ostavlja trajne posledice po psihu?
Da li je napacena dusa ili samo telo?

Znaci zanima me sledece:

Pa da...zato samo i imaju kres kombinacije...I onda su jos vise nezadovoljini.I onda se pitaju sta je razlog,i dodju do logicnog objasnjenja..a to je KES...:roll:
Jao...kako sam depresivna danas...jos i kisa pada...Zastooooooooooooooooo?

Da li se moze reci za momke i devojke preko trideset da su ISFRUSTRIRANI ili UGROZENI jer nemaju redovnih seksualnih odnosa?

Jesu li devojke i momci preko trideset, bez stalne veze isfrustrirani,pa postaju

Znaci zanima me sledece:

koja tema :D.
ja cesto u tipovima koji nose naocare, pa onako cudno gledaju iza njih, prepoznajem frustraciju ne-seksom. koliko sam u opravu nemam pojma ali tako mi deluju. unezveren pogled, pomalo nervozni, pa i tikovi ponekad. nekako budem ubedjena da vekovima nisu nista..khm...pa nekako deluju negativno perverzno, ne znam. a kad su devojke u pitanju, tu stvarno ne znam nista da prepoznam:roll:. pa eto, ako ne-seks ostavlja trag, onda mislim da ga ja prepoznajem u tim nekim cudnim muskim pogledima i nacinu na koji komuniciraju. ma nemam pojma :|

koja tema :D.
ja cesto u tipovima koji nose naocare, pa onako cudno gledaju iza njih, prepoznajem frustraciju ne-seksom. koliko sam u opravu nemam pojma ali tako mi deluju. unezveren pogled, pomalo nervozni, pa i tikovi ponekad. nekako budem ubedjena da vekovima nisu nista..khm...pa nekako deluju negativno perverzno, ne znam. a kad su devojke u pitanju, tu stvarno ne znam nista da prepoznam:roll:. pa eto, ako ne-seks ostavlja trag, onda mislim da ga ja prepoznajem u tim nekim cudnim muskim pogledima i nacinu na koji komuniciraju. ma nemam pojma :|
Nosim naocare ,pa se usled toga mozemo dogovoriti oko mojih frustracija..

Da li se moze reci za momke i devojke preko trideset da su ISFRUSTRIRANI ili UGROZENI jer nemaju redovnih seksualnih odnosa?

Znaci zanima me sledece:

Ne znam! A ako dugo ne .k.a.r.a.s onda sigurno ima posljedica!:D

Pa i nije ...mada to nema veze samnom.Samo me ovo vreme je..be...Mrzim kisu,pa sam tad depresivna,a i muce me neki ruzni snovi u poslednje vreme.

:shock::shock::shock::shock:

"Jao, jao osetljivost mi je jaca strana". Ne moze odrasli covek biti toliki kenjac i tako osetljiv.

Bas ste vi svi grintavi osetljivci, ma vama ni ne treba decko, nego casa mleka, tri po dupetu i na spavanje.

Znaci zanima me sledece:

1.ne...ta samoca moja vecinu muci posvesno ili javno govori i braku,potomstvu...
2.ne...vecina cak i spusta kriterije...
3.manifestuje se povecanom agresivnoscu ili jakom povucenoscu...odlazak u krajnost...
4.ako padne kruska sa grane...koga boli...krusku ili zemlju...

samoca se ipak bira...kao i konskvence iste...moje bi pitanje bilo da li je partner idealan ili idealizovan...

imanje partnera takodje ostavlja trag na psihu... ne obavezno pozitivan. poenta je imati dobar ljubavni odnos sa nekim ko ti odgovrara. sve ostalo je prilicno slicno s.ranje, na duze staze (mada na krace ume da bude korisno imati ma koga kao i biti sam - zavisi od osobe)... seksa, inace, u zivotu ima mnogo vise nego sto mislimo, i mnogo manje nego sto se o tome pise na krstarici...

bravo moje srce... ja recimo takodje znam par zena na koje je pogreshan izbor brachnog partnera ostavio teze posledice nego shto je i na koga ostavilo duze apstiniranje...

Back