Frustriranost ili ugrozenost??

ti samo pred spavanje? ja pre vechere, posle vechere, pred spavanje... pa i ujutru kad se probudim... :) pa onda pre ruchka, posle ruchka... i tako... bitje da zato i ne bolujem od "frustracija i ugrozenosti"... :)

Ma dobro ti si zena, vi to mozete trljati kao pekar testo do prekosutra, a ja ipak spermu trosim, a to treba proizvest, jos prvi put kad svrsim isprskam sve zivo. Kad svrsim na curu svu je oblepim spermom. A znas koliko to umara, mislis da je meni lako i ja bi voleo da mogu drkat svaki dan po 10 puta.

Tako da mi opet nije jasno..koji bi po tebi to bili nerealni prohtevi i zahtevi prema buducem partneru od strane jedne devojke ili momka od 30+..koji su pri tom pod pretpostavkom isfrustrirani usled nemanja sex..

Svaki opis ''pozeljnog''..muskog ili zenskog bica..koji mozemo videti na bezbroj tema ovde je relativan..I licno mislim da ljudi,uopsteno,u samoci,stvaraju sliku u glavi imaginarnog 'savrsenog' partnera...Ako sebi ne postavljam nerealan cilj,u smislu kakvu osobu zamisljam pored sebe,necu se razocarati.

Ja mislim da da. Iz zenskog ugla (ne znam za muskarce), najpre licno iskustvo - duza apstinencija me menja itekako, postanem ljutita i naprasita iako nemam za to nikakvog razloga, tesko se kontrolisem cak i na poslu, sve mi smeta...u stvari dodje mu kao neki produzeni PMS. Kapiram da starije zene koje godinama nisu imale seks itekako dobijaju frustraciju od nejebice, postaju zle, naopake, nemoguce za komunikaciju i ja se s takvim slucajevima srecem vrlo cesto, znam koje koleginice imaju sindrom nejebice i trudim se da ih izbegavam u sirokom luku, kad god je to moguce. Vrlo tuzno i ruzno.

Ja mislim da da. Iz zenskog ugla (ne znam za muskarce), najpre licno iskustvo - duza apstinencija me menja itekako, postanem ljutita i naprasita iako nemam za to nikakvog razloga, tesko se kontrolisem cak i na poslu, sve mi smeta...u stvari dodje mu kao neki produzeni PMS. Kapiram da starije zene koje godinama nisu imale seks itekako dobijaju frustraciju od nejebice, postaju zle, naopake, nemoguce za komunikaciju i ja se s takvim slucajevima srecem vrlo cesto, znam koje koleginice imaju sindrom nejebice i trudim se da ih izbegavam u sirokom luku, kad god je to moguce. Vrlo tuzno i ruzno.

Vrlo glupo. To o čemu ti govoriš je nevaspitanje. Nema veze sa jebicom ili nejebicom. Generalizovanje je smešno. A naročito je glupo što žena odgovara muškim šovinističkim fazonima. Čim je žena nervozna mora da je nejebica ili pms u pitanju. A možda je stvar u tome što nešto ne valja u tome šta je ko uradio. I, veruj mi, češće je to. Vrlo je tužno i ružno to što si ti napisala i govori mnogo o tebi.

A tvoj komentar govori o tebi, iz kog razloga si se ti nasla prozvana da napises ovako nesto samo ti znas. Ja govorim iz iskustva, dakle o zenama sa kojima sa pricala na zadatu temu - neke od njih su mi drugarice, neke koleginice. Mobiranje drugih kolega na poslu nije pitanje nervoze, nego nezadovoljstva licnim zivotom. I to ima itekako veze sa nemanjem partnera, pa dakle i sa nemanjem seksa. Mogu da se slozim sa zelenookom da neke zene to bolje kontrolisu, ali je veliki deo onih koje ne kontrolisu uopste, cak ni ne prepoznaju problem, sem podsvesno. Ja devojko ne odgovaram muskim sovinistickim fazonima, nego tvrdim, iz licnog iskustva, da nedostatak seksa utice na psihu i (ne)raspolozenje. Ti mozes da mislis drugacije, ali ti to ne daje za pravo da me implicitno, ma zapravo otvoreno, vredjas, sto nas opet vraca na prvu recenicu mog posta.

DA LI NEMANJE DUGO PARTNERA OSTAVLJA NEKI TRAG NA PSIHU ILI TELO?[/B]
imanje partnera takodje ostavlja trag na psihu... ne obavezno pozitivan. poenta je imati dobar ljubavni odnos sa nekim ko ti odgovrara. sve ostalo je prilicno slicno s.ranje, na duze staze (mada na krace ume da bude korisno imati ma koga kao i biti sam - zavisi od osobe)... seksa, inace, u zivotu ima mnogo vise nego sto mislimo, i mnogo manje nego sto se o tome pise na krstarici...

imanje partnera takodje ostavlja trag na psihu... ne obavezno pozitivan. poenta je imati dobar ljubavni odnos sa nekim ko ti odgovrara. sve ostalo je prilicno slicno s.ranje, na duze staze (mada na krace ume da bude korisno imati ma koga kao i biti sam - zavisi od osobe)... seksa, inace, u zivotu ima mnogo vise nego sto mislimo, i mnogo manje nego sto se o tome pise na krstarici...

zamisli kad bi svi jadikovali kako nemamo sexa, kako smo neiskusni i kako nas niko nevoli :shock:....na sta bi licio ovaj forum?

Da li se moze reci za momke i devojke preko trideset da su ISFRUSTRIRANI ili UGROZENI jer nemaju redovnih seksualnih odnosa?

Jesu li devojke i momci preko trideset, bez stalne veze isfrustrirani,pa postaju
nerealni u svojim zahtevima?

Da li su samo ugrozeni ili to ostavlja trajne posledice po psihu?
Da li je napacena dusa ili samo telo?

Znaci zanima me sledece:
DA LI NEMANJE DUGO PARTNERA OSTAVLJA NEKI TRAG NA PSIHU ILI TELO?
moze se reci, bioloshki sat otkucava bla bla :)

jeste tako je :)

ostavlja posledice, a da li su trajne..pa ne znam..sve bolesti su izlechive, samo nisu svi bolesnici..

i dusha i telo .. :)

koliko je to ''dugo''? ako je dugo, duze od 2, 3 god, ondak cu vam odmah reci ovako :P prvo, navikne se chovek bez partnera ..posle nekoliko meseci, nemate potrebu ni za chim..malo je chudno stanje, ali ok, nije loshe..mozda je sluchajnost shto u tom periodu ima vishe depresivnih epizoda .kao i chestih promena raspolozenja, ali ja to ne prepisujem tom fenomenu ..kasnije, posle godinu i po maybe, pochinje nekako da ta depresija i razocharanost u suprotni pol poprima vece razmere, pa sve vam vishe pada na pamet neki mazohistichki pattern..ulazite u neki hard core, ako me razumete..shta ce to biti, zavisi samo od vas, vashe hipofize, stanja svesti, narochito stvari koje ste potiskivali do tada i uticaja vashe podsvesti na vashu svest o sebi i svojoj okolini...kasnije mozda upoznate nekoga i plashite se svega shto ima veze sa suprotnim polom ..pa i one stvari..moze da prodje od 5 meseci do godine dana dok ne dodje do sexualnog opshtenja..

Back