- Poruka
- 404.660
Cudi me da nisi do sad skontao. Ona verovatno nema decka i verovatno ima oko 30 ili je blizu, cim je pocela pisati u okviru ovakve teme.
Svi smo mi totalno isfrustrirani, mene desanka spasava, ali to je samo zato sto imam jaku mastu pa torbam sta god pozelim.
Sinke..samo predpostavljas i pises napamet...

prvo, navikne se chovek bez partnera ..posle nekoliko meseci, nemate potrebu ni za chim..malo je chudno stanje, ali ok, nije loshe..mozda je sluchajnost shto u tom periodu ima vishe depresivnih epizoda .kao i chestih promena raspolozenja, ali ja to ne prepisujem tom fenomenu ..kasnije, posle godinu i po maybe, pochinje nekako da ta depresija i razocharanost u suprotni pol poprima vece razmere, pa sve vam vishe pada na pamet neki mazohistichki pattern..ulazite u neki hard core, ako me razumete..shta ce to biti, zavisi samo od vas, vashe hipofize, stanja svesti, narochito stvari koje ste potiskivali do tada i uticaja vashe podsvesti na vashu svest o sebi i svojoj okolini...kasnije mozda upoznate nekoga i plashite se svega shto ima veze sa suprotnim polom ..pa i one stvari..moze da prodje od 5 meseci do godine dana dok ne dodje do sexualnog opshtenja..