Frustriranost ili ugrozenost??

Mislio sam da bilo muskarci ili devojke pri odabiru partnera previse
biraju imajuci pri tom nerealne prohteve i zahteve prema buducem partneru..

u tvom postu si ovako napisao:Jesu li devojke i momci preko trideset, bez stalne veze isfrustrirani,pa postaju
nerealni u svojim zahtevima?

Tako da mi opet nije jasno..koji bi po tebi to bili nerealni prohtevi i zahtevi prema buducem partneru od strane jedne devojke ili momka od 30+..koji su pri tom pod pretpostavkom isfrustrirani usled nemanja sex..

aman bre, jel ti stvarno mislish da su sve zene takve? :|
a da, ne verujem ni u tu teoriju da unapred mozesh nadoknaditi budutji nedostatak... to bi bilo kao da si rekao "danas tju da popijem 20l vode, pa u narednih 10 dana mogu da zivim bez technosti"... mislim, nije bash tako, niko nije umro bez sexa, ali kontash valjda shta sam htela da kazem...
Mislim da je gospodin SINNKE bas takav covek..
Popije 2litre vodke u jednom danu a posle 15 dana nemora..
Verujem da je i sa vodom tako...

u tvom postu si ovako napisao:Jesu li devojke i momci preko trideset, bez stalne veze isfrustrirani,pa postaju
nerealni u svojim zahtevima?

Tako da mi opet nije jasno..koji bi po tebi to bili nerealni prohtevi i zahtevi prema buducem partneru od strane jedne devojke ili momka od 30+..koji su pri tom pod pretpostavkom isfrustrirani usled nemanja sex..

Imas li partnera?

a da, ne verujem ni u tu teoriju da unapred mozesh nadoknaditi budutji nedostatak... to bi bilo kao da si rekao "danas tju da popijem 20l vode, pa u narednih 10 dana mogu da zivim bez technosti"... mislim, nije bash tako, niko nije umro bez sexa, ali kontash valjda shta sam htela da kazem...

Pa moze cici..usled nemanja sexa onako isfrustirana zamislis da si kamila ...

Pa zasto onda kod nas tipovi koji nemaju kesha zene odmah prvu sa kojom su se maznuli i to vec uveliko imaju tri banke?

Mislis njima se do tada nije dizala kita? Je, ali one su tada imale veci izbor i nadale se bogatijem koji tada jos nije bio ozenjen, pa kad su ti bogati aduti potroseni (ozenili se) onda su lovile ove sto i nemaju bas cisto da ne ostanu same, a mozes misliti koliko je ona njim zadovoljna i kakav je to brak:roll:. I zasto ti muzevi te zene torbaju kao ludi, imaju trip da ce nadoknadit propustene godine ili kad ga sutra ostavi da ima lepo secanje i razlog za birtiju.

Po mom misljenju oni su jadniji od takvih zena, ja sa takvim zenama ne bi mogao dva dana provesti u istoj sobi, a kamoli imati dete. Sve sto mogu sa njima je da ih dovedem u stan i nabijem im glavu u wc solju i isponizavam u bulju jednom u par meseci i to je to.

Kod nas je pichka jako skupa hteli mi to priznati ili ne.

Pa zasto onda kod nas tipovi koji nemaju kesha zene odmah prvu sa kojom su se maznuli i to vec uveliko imaju tri banke?

Mislis njima se do tada nije dizala kita? Je, ali one su tada imale veci izbor i nadale se bogatijem koji tada jos nije bio ozenjen, pa kad su ti bogati aduti potroseni (ozenili se) onda su lovile ove sto i nemaju bas cisto da ne ostanu same, a mozes misliti koliko je ona njim zadovoljna i kakav je to brak:roll:. I zasto ti muzevi te zene torbaju kao ludi, imaju trip da ce nadoknadit propustene godine ili kad ga sutra ostavi da ima lepo secanje i razlog za birtiju.

Po mom misljenju oni su jadniji od takvih zena, ja sa takvim zenama ne bi mogao dva dana provesti u istoj sobi, a kamoli imati dete. Sve sto mogu sa njima je da ih dovedem u stan i nabijem im glavu u wc solju i isponizavam u bulju jednom u par meseci i to je to.

Kod nas je pichka jako skupa hteli mi to priznati ili ne.

e dodje mi sad da dignem noge i da ti dam da me po.ebesh, pa nakon toga i da te zaprosim, chisto da bih ti dokazala koliko nisi u pravu... :lol:
naravno, ovo je bilo pod predpostavkom da si ti jedan od tih sa plitjim dzepom... :)
u suprotnom, povlachim ponudu... :lol:

Da bih znao kako da odgovrim na vase pitanje koje ste postavili moram znati
da li VI KUCKO imate partenara ili ne?
Jeste li u vezi ili niste..
Po dobijenom odgovoru imacu jos jedno pitanje pa tek onda sledi odgovro za vas..
Ranije VAM ne mogu odgovriti jer neznam sa kog stanovista pisem prema vama..

Cudi me da nisi do sad skontao. Ona verovatno nema decka i verovatno ima oko 30 ili je blizu, cim je pocela pisati u okviru ovakve teme.

Svi smo mi totalno isfrustrirani, mene desanka spasava, ali to je samo zato sto imam jaku mastu pa torbam sta god pozelim.

Zar se halucinacije ili drugim recima mastanje ne pojavljuju za vreme
masturbacije?
Mada to nije predmet ove teme..

ispravi me ako greshim, ali... mislim da halucinacija i mashtanje nije isto... po nekom mom laichkom mishljenju, mashtu mozemo da kontrolishemo i proizvod je zdravog uma, a halucinacije se javljaju nekontrolisano i proizvod su nekog, recimo, izmenjenog stanja svesti... chak i ako nisam u pravu u vezi definisanja ovih pojmova, shvatitjesh da sam htela da kazem da u mom sluchaju nemanje sexa ne ide do te granice da mi izoblichi razum i izazove teshke psiho-fizichke posledice... :)

ispravi me ako greshim, ali... mislim da halucinacija i mashtanje nije isto... po nekom mom laichkom mishljenju, mashtu mozemo da kontrolishemo i proizvod je zdravog uma, a halucinacije se javljaju nekontrolisano i proizvod su nekog, recimo, izmenjenog stanja svesti... chak i ako nisam u pravu u vezi definisanja ovih pojmova, shvatitjesh da sam htela da kazem da u mom sluchaju nemanje sexa ne ide do te granice da mi izoblichi razum i izazove teshke psiho-fizichke posledice... :)

Ma nije to samo nedostatak seksa, to je 100 drugih problema da covek skrene, nedostanje seksa je samo kap u moru i to kad je poplava, znaci vrlo nebitno i zanemarivo.

Shavtio..
Lepo receno,precizno i fakultetski ,u centar..

Da bih znao kako da odgovrim na vase pitanje koje ste postavili moram znati
da li VI KUCKO imate partenara ili ne?
Jeste li u vezi ili niste..
Po dobijenom odgovoru imacu jos jedno pitanje pa tek onda sledi odgovro za vas..
Ranije VAM ne mogu odgovriti jer neznam sa kog stanovista pisem prema vama..

Ti ili Vi..kada nemas odgovor odmah vrsis zamenu teza..pitanje nije licne prirode i nema nikakve veze samnom niti sa tim da li ja ima partnera ili nemam..Rec je od kako si sam naveo muskarcima i zenama od +30 leta..znaci..moje pitanje se odnosilo na njih..nisam pitala za sebe..ja znam jako dobro da li sa isfrustrirana ili nisam..Ovog momenta sam samo jako znatizeljna da mi pojasnis sta si mislio kada si napisao da imaju usled nemanja sexa..nerealne zahteve..sigurno da imas definisano u glavi kada si postavio takvu temu

Back