Ne znam , za jaja ja nikad ne bih koristio ovo , za kuvana jaja???
Prvo indukcioni je tata za sve sto mora brzo da se ugreje, narocito vodu, znaci kuvana jaja, voda, obavezno indukcioni.
E sad, muka je ako hoces rovita jaja, ja to volim, jer njemu treba za serpicu za 8 jaja, to je 16cm mala serpica od pola litra ili litar, onda ti treba 1,5min da prokljuca voda na 1,2 kW i onda smanjis na 200W i pustis 2 min, posto ne kljuca onda jaja le lupaju, pa ne pucaju...jednom mi jedno jaje od recimo 500 jaja puklo, naprslo.
A ako hoces mekana jaja, onda 1,5 min, pa na 200W 3 min, i ne vadis brzo jaja, nego ih ostavis u vodi da stoje 2,3 min i onda budu meka jaja, ali ne rovita...a ostavis ih 6,7 min i budu tvrda jaja.
Ali to je angazman od 1,5min plus 3 min rada i ostalo kad se setis...
Gde ces kuvana jaja van vode...ali kajgana poshirana, ne znam da li bi mogla ovako mirise da bi mogla, ja spremam to u tiganju, jer kad se ne doda ulja ili malo ulja voda u jajima napravi poshirana jaja...napravi se zapremina jaja 5x veca nego sto jesu...bude od 3 jaja pun tiganj 25cm..
Naravno cim se iskljuci jaja splasnu , kao i shne...ako to neces, onda moras trikove za poshirana jaja..
Ovo je za pomfrit, to stoji...e sad za sta jos..
Mozda moze opet ulje pa kao pohovani luk...onion...
pa te pohovane tikvice, ali mala je zapremina za to..ja volim pohovane tikvice, ali tikvice, ne plavi paradajs...ali poede to vremena podosta, jer treba jako dugo peci pa da nesto pocne da ostaje na tanjiru dok pecem...
Mana pohovanih tikvica je ulje, brasno , ulje, upijanje ulja i talog od brasna...
Ako ovo moze nekako da to resi , bilo bi dobro...
Nego pitanje, posto u rernama postoji ventilator, proucavali ja i Vesna Zmijanac u Ikei, tamo imaju skupe rerne sa jednim velikim i dva mala ventilatora...jel to radi isti posao kao ovo?
Ona koristila popularnost da dobije vise informacija, lakse se trude oko nje...