Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 64.913
Pa svejedno , ne znam zasto to govoris, medij je medij...autoritet medija je unisten, ja to kazem, ti ga savetujes, ja ti kazem ne prolazi , ti objasnjvas da ne prolazi , malo cudan logicki klackalica tok, ali priznajem tako je obicno u Srbiji....prica ide dalje, niko pogresno rekao , svi su na istom pravcu...i tako nista se na kraju i ne zakljuci , dok se ne ponovi prica a onda tvoju pricu prica drugi a ti pricas neku drugu pricu..Pa verujem da sad ulazimo u intergalaktički rat proizvodjača na Slobodarskom Trćištu
Verujem da su proizvodjači klasične friteze za pomfrit gde ti treba par litara ulja za pola kile krompirića našli potencijalne opasnosti "vrućeg vazduha", za razliku od njihove friteze kad sklizne sa vrelim uljem oa bude šta bude....
Kapitalizam je to, druže proleteru
Pazi ako tip , kuvar izjavi da su krilca suvise suva, ti kazes da su super, ali batak je suvlji, pa to resavas nekim metodama, onda neko sa strane moze da pomisli da je i za krilca taj kuvar u pravu..
Zato ja trazim vasu praksu, ne interesuje me net , ovako znam vasa razmisljanja ,kriterijume i logiku , ma koliko falicna, znam je...
Ako ti kazes nisu mnogo suva krilca, onda znam da su onda mozda nas nacin pilecih krilaca, mi i volimo kad kozica nije masna nego malko suva na bataku i k. bataku...
Pazi pise i za pomfrit da ne bi trebalo da se sprema u ovome...zaboravih sta je tacno razlog...
Zato ja mislim da je bolji pristup vi napisite sta pravite, i onda covek moze da vidi , kao i kod one slobodnije postavljene teme, oko kuvanja u teglama...pa tu upadne rus koji to prodaje na pijaci , pa radi totalno drugacije, pa onda sediste za pile da se pece uspravno i onda tu bude puno sitnih stvari koje pokazuju detalje i shvatanja.