A zašto misliš da ti drugi koje to nešto ne rade, žele to tako da rade, samo ne smeju? Zašto ne možeš da zamisliš da oni tako ne žele, ne zbog straha, nego su njihove potrebe takve. Ili sve, ili ništa.
Ne znam na šta si mislila, ja pišem o temi.

em, nisi me razumela. ja nisam rekla sta je to sto jaki ljude rade. to je manje vazno. rade ono sto zele..ako zele da budu u braku, budu u braku, ako zele vezu, budu u vezi, ako zele kres, imaju kres..to je njihov izbor, njihova odkuka..koja nije motivisana strahom, neko zeljom da zivot zivos onako kako tebi odgovoara.
ja apsolutno ni jednog trenutka ne tvrdim da je jedan izbor bolji ili gori, mene samo zanima koji je motiv u pozadini. 
ako neki ima srecnu porodicu u kojj se ostvario kao covek ili zena i kao ljubavnik i kao prijatlej, sta na sevtu postoji sto tu moze bilo ko da zameri? 
ali ako neko ostaje u nekoj formalnoj vezi jer se plasi da zivi sam, onda je to tesko sranje.
isto tako, ako neko zeli da apstinira jer tako zeli, i zeli sex samo kad je prisutna i emocija, to je njegovo pravo i izbro kao ljudskog bica..
ali ako pozeli nekog, ali se suzdrzi od sexa jer se plasi bilo cega..to onda nije izbor nego strah.
svi smo nesavrsena bica pod suncem.
 jedino sto nam je dati, je slobodan izbor. a ako se i toga odreknemo, i stavimo sebe u neku kutiju koju smo sami izgradili od sopstvenih strpnji, onda sta ostaje u ebenom zivotu?