Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Шиц, пацеру.

volis ti mene :)
cd91753b4f163b1d545dc408572b6f21--smiley-faces-emoji-faces.jpg

Ja sad kad citam ove nase muske sa teme prosto mi se cini da bi za vecinu njih bila meka i medina da imaju po desetak takvih prijateljica koje misle da samo
one u njemu imaju prijatelja koji zasluzuje neku privilegiju, povlasticu jer je lep, zgodan, neophodan, uvek je tu kad zatreba savet, rame za plakanje..
Nije tesko ubediti lakovernu zenu, lepo kazes ti se meni svidjas, palis me ko nijedna druga ali ja ne zelim nikave obaveze bla ba bla i eto...koja se primi, primila se...
Pa onda lepo, danas kod jedne na kolace plus seks, sutra kod druge na rucak+, prekosutra kod trece na vecericu+...ih...
Mada, realno, takva slika mi vise lici, sto kaze tab, na forumasa ssss beneficijama...:zcepanje:

Zahebavam se naravno, bolje da naglasim da me neko ne shvati bukvalno...:lol:

- - - - - - - - - -

Sanjajmo svet u boji...:lol:

a ti si ona koja smatra da zena nema prava da raspolaze sama i u svesnom stanju sa sopstvenom seksualnom zeljom, nego da wibica kod zena sluzi iskljucivo za trgovinu
jer ako neko sebe nekoj zeni proda da je prijatelj, plus dobije rucak, plus obmane je za seks - taj neko je koristoljubiv, a ona je lakoverna sirotica

ja zaista ne mogu da verujem da toliko daleko od saudiarabije neki zenski mozgovi mogu da budu ovoliko porobljeni

Poslednja izmena:
nisam te uopste skontala..ko kime manipulise?

To sam odgovorlila bradi jer je izjavio da zene vole da ih muskarci lazu...
Da bi nekog lagao moras da znas njegove zelje a kad znas ili slutis koje su necije zelje mozes lako i da manipulises time...

- - - - - - - - - -

a ti si ona koja smatra da zena nema prava da raspolaze sama i u svesnom stanju sa sopstvenom seksualnom zeljom, nego da wibica kod zena sluzi iskljucivo za trgovinu
jer ako neko sebe nekoj zeni proda da je prijatelj, plus dobije rucak, plus obmane je za seks - taj neko je koristoljubiv, a ona je lakoverna sirotica

ja zaista ne mogu da verujem da toliko daleko od saudiarabije neki zenski mozgovi mogu da budu ovoliko porobljeni

Ne, ja sam ona koja se gadi trgovine bilo koje vrste..kako sa jedne tako i sa druge strane...

Poslednja izmena:
Ne, ja sam ona koja se gadi trgovine bilo koje vraste..kako sa jedne tako i sa druge strane...

a zasto mislis da je uzivanje trgovina?
i sama kazes

Pa uzivaju dok im ne dodje iz-u...:lol:
...
i na kraju se sve ponovo svodi na pitanje..zasto se smatra da svaki kontakt izmedju muskarca i zene mora da se zavrsi brakom ili barem dugotrajnom vezom ako oboje uzivaju u kontaktu koji imaju?

Back