Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To sam odgovorlila bradi jer je izjavio da zene vole da ih muskarci lazu...
Da bi nekog lagao moras da znas njegove zelje a kad znas ili slutis koje su necije zelje mozes lako i da manipulises time...

- - - - - - - - - -

Ne, ja sam ona koja se gadi trgovine bilo koje vraste..kako sa jedne tako i sa druge strane...

ti bi mozda htela da ostavis utisak da je tako, ali iz svake recenice koju si napisala na ovoj temi vristi primitivizam i svrstavanje zena u kategoriju koja nema prava da samostalno odlucuje o svojoj seksualnoj zelji
za tebe je neshvatljivo da zena moze da donese samostalno odluku i da je to iskljucivo njen izbor, da u zivotu nema potrebu da zivi sa muskarcem po svaku cenu
da ne zeli da se uda po svaku cenu
da je sposobna da zaradi svojim radom novac da izdrzava samu sebe, svoju decu, da pomaze svojim roditeljima, porodici, prijateljima - i muskim cak! :)
da hoce brak ali samo ako u zivotu sretne tu osobu koja joj potpuno odgovara
da u svom zivotu i okruzenju ima puno muskih i zenskih osoba koji su tu i da njoj pomognu
da u svojoj blizini ima muskarce koji su tu za nju i u sred noci ako zatreba da joj se nadju i pomognu i da pri tom medju njima nema nikakvih seksulanih konotacija
da neke zene takve svoje prijatelje cesto pocaste ruckom koje su sebi spremile..ili kolacima i da je to njihova dobra volja i zelja da ugoste nekog ko im je drag, a ne zloupotreba i koristoljubivost te druge osobe
da neke zene imaju medju svojim prijateljima i neku posebnu osobu sa kojom sem prijateljstva razmenjuje i neki fluid seksualne privlacnosti
i da sa takvim prijateljima cesto podele svoj obrok, a povremeno podele i tu posebnu energiju koja ih povezuje na poseban nacin
i da oboje iz njima poznatog razloga od toga ne zele nista vise
ne zele brak sa tom osobom
i da u toj situaciji te dve osobe nema zloupotrebe i iskoriscavanja
pazi, i posle tog seksa oni su i dalje dobri prijatelji i tu jedno za drugo kad zatreba
ali se bojim da ti to ne mozes da shvatis jer spadas u kategoriju osoba koje trguju svojom wibicom :)

Ja sve vreme mislim na emotivnu trgovinu a vi na bukvalnu tipa wibica i udica...evo i dive tako misli...

Ispadoh jos i primitivna...:sad2:

ja mislim na to o cemu si ti pisala
ti kazes da je zena lakoverna i skoriscena ako pristane na seks i uz to prijatelju spremi rucak
a on je baja koji je iskoristio, pa sutra ide kod druge na seks i kolace
ti si ta koja ne veruje da izmedju dve osobe moze da se formira odnos poverenja i iskrenosti, da taj odnos bude obogacen seksom, bez namere da se zavrsi brakom
pa mi sad ti kazi da li je to primitivan nacin razmisljanja ili nije

ja mislim na to o cemu si ti pisala
ti kazes da je zena lakoverna i skoriscena ako pristane na seks i uz to prijatelju spremi rucak
a on je baja koji je iskoristio, pa sutra ide kod druge na seks i kolace
ti si ta koja ne veruje da izmedju dve osobe moze da se formira odnos poverenja i iskrenosti, da taj odnos bude obogacen seksom, bez namere da se zavrsi brakom
pa mi sad ti kazi da li je to primitivan nacin razmisljanja ili nije

Može, ali zar to već nije veza, bez obzira što nemaju nameru da stupe u brak?

Ili to kriju, javnost ni ne naslućuje da među njima ima nešto više od prijateljstva? Sa nekim ostvariš sve što si napisala, a da se pri tom to ne naziva vezom, kaže se, tu smo jedno drugom, baš nam je lepo? Zbog njima znanih razloga oni nisu u vezi, ali u stvari jesu....dobro im je, ali bi im moglo biti i bolje...

realno se ljudi dele na jake i slabe.
jaki rade ono sto zele, ne cekaju odobrenje i ne plase se
slabi se plase..plase se da osecaju, plase se da ne osecaju, plase se da se kresu, plase se da ne kresu...
nikad nikada se ne mogu razumeti slabi i jaki...
jer slabi u svemu vide neku opasnost, neku prevaru, neku zloupotrebu, neku manipulaciju i neki skriveni motiv
jake zabole, ne zato sto se nikad nisu nece zaebati, nego jer znaju da ce svaki svoj zaeb preziveti..
pa mogu sebi da priuste i da budu nezni, i da budu prijatleji, i da kuvaju ruckove i sta oce..:)
verujem da je to tezak zivot, ziveti u strahu..i stalno meriti da li te neko laze, da li te vara, stalno traziti garanicije kojih relalno u zivotu nema..

sustina svakog dobrog odnsa je da su ljudi iskreni, i da zele isto ili makar slicno.
cim postoji neravnoteza u mislima, zeljama ili osecanjima, to je drekk
da li je to akonski overen drek zvani brak, ili je kres semna u kojoj se neko zaljubiska ali ne sme da prizna..manje je vazno.
takve stvari se desavaju

Ili to kriju, javnost ni ne naslućuje da među njima ima nešto više od prijateljstva? Sa nekim ostvariš sve što si napisala, a da se pri tom to ne naziva vezom, kaže se, tu smo jedno drugom, baš nam je lepo? Zbog njima znanih razloga oni nisu u vezi, ali u stvari jesu....dobro im je, ali bi im moglo biti i bolje...

to nije veza, to je prijateljstvo
i razliciti razlozi su zasto se nikad nece zavrsiti brakom
mozda je on ozenjen, mozda je ona udata
mozda on ne moze da ima dece, a ona zeli pordicu
mozda ona ne moze vise da radja, a on zeli decu
mozda on hrce, a ona sa tim ne bi mogla da zivi
mozda on ima u zivotu obavezu prema nekome, a ona ne zeli u braku ni sa kim da ga deli
..
razlicti su kriterijumi zasto se ljudi odlucuju da je neko pravi za njih ili da mu ono nesto fali da bi bio pravi
ali time sto nikad nece da dodju do bracnog statusa, ne znaci da citavog zivota nece da budu dobri prijatelji
neke odnose ne treba kvariti jer su dobri bas zato sto su takvi
i nije mi jasno samo zasto neki ljudi zele sve da stave u isti kalup
zasto u kalup, ako je nesto vec mnogo dobro ovako

slabi se plase..plase se da osecaju, plase se da ne osecaju, plase se da se kresu, plase se da ne kresu...
jer slabi u svemu vide neku opasnost, neku prevaru, neku zloupotrebu, neku manipulaciju i neki skriveni motiv
jake zabole, ne zato sto se nikad nisu nece zaebati, nego jer znaju da ce svaki svoj zaeb preziveti..
pa mogu sebi da priuste i da budu nezni, i da budu prijatleji, i da kuvaju ruckove i sta oce..:)
verujem da je to tezak zivot, ziveti u strahu..i stalno meriti da li te neko laze, da li te vara, stalno traziti garanicije kojih relalno u zivotu nema..

A zašto misliš da ti drugi koje to nešto ne rade, žele to tako da rade, samo ne smeju? Zašto ne možeš da zamisliš da oni tako ne žele, ne zbog straha, nego su njihove potrebe takve. Ili sve, ili ništa.

Ne znam na šta si mislila, ja pišem o temi.

to to, samo jasi svi smo nasi! :)))))

Ne, nije veza jer ne zele da budu u tom odnosu...

Inace, Koto je sve lepo objasnila i za nju javna rep.

to nije veza, to je prijateljstvo
i razliciti razlozi su zasto se nikad nece zavrsiti brakom
mozda je on ozenjen, mozda je ona udata
mozda on ne moze da ima dece, a ona zeli pordicu
mozda ona ne moze vise da radja, a on zeli decu
mozda on hrce, a ona sa tim ne bi mogla da zivi
mozda on ima u zivotu obavezu prema nekome, a ona ne zeli u braku ni sa kim da ga deli
..
razlicti su kriterijumi zasto se ljudi odlucuju da je neko pravi za njih ili da mu ono nesto fali da bi bio pravi
ali time sto nikad nece da dodju do bracnog statusa, ne znaci da citavog zivota nece da budu dobri prijatelji
neke odnose ne treba kvariti jer su dobri bas zato sto su takvi
i nije mi jasno samo zasto neki ljudi zele sve da stave u isti kalup
zasto u kalup, ako je nesto vec mnogo dobro ovako

Ne bih ja ljude da svrstam u kalup, samo mi je interesantno razumeti prirodu ljudi, ljudskih odnosa...nismo svi isti.

Ja se tesko mirim sa glupostima, treba mi mnogo, mnogo argumenata za pomiriti se...

Wow... Samo budi čvrsta, pred naletima gluposti...

Je l' vi to u nekoj seljotrend a la čMičak školi učite ova seljava zavlačenja?

Pa ti lupiš, čim dodirneš tastaturu, pa ti to niko ne spočitava, ni posredno ni neposredno, pa se ti "miri s glupostima" koliko hoćeš.

Back