- Poruka
- 50.231
Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haha. I nakon x godina na Krsti svaka Čičkova tema se nakon 50+ stranica svede na "nađite mi gde sam napisala" i "svađate se sami sa sobom"
Ali dobro je, bar nema više dojenja kao lajt motiva.
Elem, tema...status prijatelja sa povlasticama,makar u mom univerzumu, podrazumeva odnos dvoje slobodnih ljudi. U slučaju da je jefno ubračeno to je onda švalerejšn&co. E sad kao što neko napisa kada su karte na stolu od starta nema zabune. Problem je kada se poimanje pravila igra razlikuje... tu nastaje dramski zaplet...

pretis?![]()

Definiši kvalitetnu devojku?

dobre sise, solidna pusha....
)))

Znači užas. Kvalitetna žena su po vama meso, znoj i tišina.
wau ni ja ne bih bolje objasnio,ako moze s rostiljaZnači užas. Kvalitetna žena je po vama meso, znoj i tišina.
Znači užas. Kvalitetna žena je po vama meso, znoj i tišina.

Brbljivost se nekako i svari ako nije praznoslovlje...gore je kad neko malo prica, ali kad to ucini gnev i gordost izlaze na usta..
Брбљивост углавном јесте празнословље. Једна мисао у сто варијанти.
Ne nuzno....
Из искуства говорим. Имам једну такву другарицу - све што каже може да се сведе у три реда а она прича пола сата.
a da li joj to kazes?
Brbljivost se nekako i svari ako nije praznoslovlje...gore je kad neko malo prica, ali kad to ucini gnev i gordost izlaze na usta..
Bitna je sustina izrecenog..
Из искуства говорим. Имам једну такву другарицу - све што каже може да се сведе у три реда а она прича пола сата.
E, ako je iz iskustva onda je sigurno tako, ovaj, ne moze biti drugacije...