Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A zašto misliš da ti drugi koje to nešto ne rade, žele to tako da rade, samo ne smeju? Zašto ne možeš da zamisliš da oni tako ne žele, ne zbog straha, nego su njihove potrebe takve. Ili sve, ili ništa.

Ne znam na šta si mislila, ja pišem o temi.
em, nisi me razumela. ja nisam rekla sta je to sto jaki ljude rade. to je manje vazno. rade ono sto zele..ako zele da budu u braku, budu u braku, ako zele vezu, budu u vezi, ako zele kres, imaju kres..to je njihov izbor, njihova odkuka..koja nije motivisana strahom, neko zeljom da zivot zivos onako kako tebi odgovoara.
ja apsolutno ni jednog trenutka ne tvrdim da je jedan izbor bolji ili gori, mene samo zanima koji je motiv u pozadini.
ako neki ima srecnu porodicu u kojj se ostvario kao covek ili zena i kao ljubavnik i kao prijatlej, sta na sevtu postoji sto tu moze bilo ko da zameri?
ali ako neko ostaje u nekoj formalnoj vezi jer se plasi da zivi sam, onda je to tesko sranje.
isto tako, ako neko zeli da apstinira jer tako zeli, i zeli sex samo kad je prisutna i emocija, to je njegovo pravo i izbro kao ljudskog bica..
ali ako pozeli nekog, ali se suzdrzi od sexa jer se plasi bilo cega..to onda nije izbor nego strah.
svi smo nesavrsena bica pod suncem.
jedino sto nam je dati, je slobodan izbor. a ako se i toga odreknemo, i stavimo sebe u neku kutiju koju smo sami izgradili od sopstvenih strpnji, onda sta ostaje u ebenom zivotu?

Oni samo zbog javnosti to ne nazivaju vezom, inače za njih to jeste neka vrsta veze koja ih ispunjava, koja im pruža ono sa čime su donekle zadovoljni

Ali, zasto sve mora da je u kalupu?

- - - - - - - - - -

Oni samo zbog javnosti to ne nazivaju vezom, inače za njih to jeste neka vrsta veze koja ih ispunjava, koja im pruža ono sa čime su donekle zadovoljni

I, kako znas da su donekle zadovoljni? Da, to je taj kalup.

Verovatno ima i onih koji kažu, jeste, mi smo prijatelji i povremeno imamo i seks. Nije nas briga kako će ko to nazvati. Oni to ne sakrivaju, prihvataju prirodu svoje "veze", nije ih briga šta će ko da misli o tome.

Verovatno ima i onih koji kažu, jeste, mi smo prijatelji i povremeno imamo i seks. Nije nas briga kako će ko to nazvati. Oni to ne sakrivaju, prihvataju prirodu svoje "veze", nije ih briga šta će ko da misli o tome.

Vidiš kako je život jednostavan.
Samo ga mi zakomplikujemo predrasudama i nekim nametnutim pravilima !
Tačno nismo svi isti, ali konstantno neko hoće da nas posadi u istu klupu ! :dash:

Ne priznavati druge zene kao zene je ponizenje za zene.
Kada neko tumaci samo sa svoje pozicije racionalnog on ne priznaje drugacije razmisljanje.
Rasponi razmisljanja dijametralno suprotnih mogu da se nadju samo dobrom voljom.

Malo sutra... ;)

Sto ste se onda sve udavale? Sve do jedne koje sad ovde zastupate te stavove ... Ste usle u brak?! I tad je brak nesto bio za vas?

Zasto ste ulazile u njega kad su vam danas svi koji su u braku pi fuj bljak be, kurvari i prostitutke?

I moja Elena sa 3 godine bi donela zakljucak... Ali ajde ...

udavale smo se da bi smo imale porodicu, muza, dete i sve sto ide uz to
zato sto smo tada imale pored sebe neku posebnu osobu
bile smo udate, sad vise nismo i zasto je toliko neshvatljivo da nam primarna stvar u zivotu nije da budemo ponovo udate vec nesto drugo
da li verujes da covek moze da bude srecan, zadovoljan i ispunjen i da mu brak za to nije potreban
ne kazem da nikad niko posle razvoda ne treba da bude ponovo u drugom braku, ukoliko je sreo i prepoznao osobu koja je bas ono posebno
samo isticem da mozes da prozivis veoma ispunjen zivot, zadovoljna i srecna iako nisi udata

udavale smo se da bi smo imale porodicu, muza, dete i sve sto ide uz to
bile smo udate, sad vise nismo i zasto je toliko neshvatljivo da nam primarna stvar u zivotu nije da budemo ponovo udate vec nesto drugo
da li verujes da covek moze da bude srecan, zadovoljan i ispunjen i da mu brak za to nije potreban
ne kazem da nikad niko posle razvoda ne treba da bude ponovo u drugom braku, ukoliko je sreo i prepoznao osobu koja je bas ono posebno
samo isticem da mozes da prozivis veoma ispunjen zivot, zadovoljna i srecna iako nisi udata

hahaje l to znači nije udata=nema seha ili samo nije udata=ima seha

- - - - - - - - - -

e sad da li je ovaj seks iz teme ili neki neudati ali :heart:
šta to mene smatra ionako : ))

erotika ili ne valjda

pa možda i jeste to udata-seks-sve super OK kao, ako je to za nekog ostvarivo
ti koje znam da tako deluju srećno-brakasto deluju da im je nekako išlo i da su nekako sposobni, znači tu je potrebna neka veština balansiranja a da ti je opet lepo u životu tj da tako deluješ i da ceniš vrednosti blabla

e sad ako nije onda živiš kako ti se živi valjda

ili ako nije ostvarivo mi ćemo se potruditi nekako da imamo na silu ; )))
ili se pojave nekakvi prinčevi, ali ja recimo ne znam gde bih ih uglavila i da se pojave. odnosno pojavi. ako već nije npr

možda je za prvi pasus dovoljno završiti školovanje na vreme :think:

Poslednja izmena:

Back