- Poruka
- 132.068
Zenu treba voleti uvek i kad je trudna i kad nije, i kad rodi i kad su deca mala i kad porastu...
Zene treba voleti!
a muskarce ko hebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zenu treba voleti uvek i kad je trudna i kad nije, i kad rodi i kad su deca mala i kad porastu...
Zene treba voleti!

Tako je!Treba voleti što više žena ako muškarac nije ***** i ima fizičkih i materijalnih kapaciteta.
![]()

a muskarce ko hebe![]()

Pa i muskarce treba voleti...![]()
.gif)
to nisi rekla..bila si sebicna a to nije lepo..ne..ne![]()
Bigamija je zakonom zabranjena.
Vec sam udata za plavokosog i plavookog.
Naebaćeš svakako i mama neće pomoći.![]()

Kakve su ti misli, takav ti je i zivot. Misli pozitivno, nadaj se najboljem.
Nemoj da ulazis u brak sa strahom da ce nesto krenuti po zlu, jer ga vec u startu miniras.

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..
Pa?..da li je moguce, sta mislite?..

sve je moguce
da nije oblaka sta bi bilo sa nama...

Ja sad kad citam ove nase muske sa teme prosto mi se cini da bi za vecinu njih bila meka i medina da imaju po desetak takvih prijateljica koje misle da samo
one u njemu imaju prijatelja koji zasluzuje neku privilegiju, povlasticu jer je lep, zgodan, neophodan, uvek je tu kad zatreba savet, rame za plakanje..
Nije tesko ubediti lakovernu zenu, lepo kazes ti se meni svidjas, palis me ko nijedna druga ali ja ne zelim nikave obaveze bla ba bla i eto...koja se primi, primila se...
Pa onda lepo, danas kod jedne na kolace plus seks, sutra kod druge na rucak+, prekosutra kod trece na vecericu+...ih...
Mada, realno, takva slika mi vise lici, sto kaze tab, na forumasa ssss beneficijama...
Zahebavam se naravno, bolje da naglasim da me neko ne shvati bukvalno...
- - - - - - - - - -
Sanjajmo svet u boji...![]()
Ti nikako da se pomiriš da ima žena koje su f&b kompatibilne... "...lakoverne žene...", da, da, kako da ne...
Ja sad kad citam ove nase muske sa teme prosto mi se cini da bi za vecinu njih bila meka i medina da imaju po desetak takvih prijateljica koje misle da samo
one u njemu imaju prijatelja koji zasluzuje neku privilegiju, povlasticu jer je lep, zgodan, neophodan, uvek je tu kad zatreba savet, rame za plakanje..
Nije tesko ubediti lakovernu zenu, lepo kazes ti se meni svidjas, palis me ko nijedna druga ali ja ne zelim nikave obaveze bla ba bla i eto...koja se primi, primila se...
Pa onda lepo, danas kod jedne na kolace plus seks, sutra kod druge na rucak+, prekosutra kod trece na vecericu+...ih...
Mada, realno, takva slika mi vise lici, sto kaze tab, na forumasa ssss beneficijama...![]()

...nemoj sada ofirati ono što muškarci drže u dubokoj tajnosti... nije politički korektno...
...i da se razumemo jedno... prijatelj sa benefitima ne bi ni postojao da ga žene nisu izmislile i da im kao takav odgovara... molim lepo...![]()

Što nas samo vraća na zaključak da žene, bar većina, vole muškarce koji obećavaju koješta i lažu.Sam naslov teme je laž.Nisu ga zene izmislile, on se prosto pojavio niotkuda...naso matematicki preciznu formulu za uzivanciju bez posledica...![]()
a zene kao ne uzivaju u tome?Nisu ga zene izmislile, on se prosto pojavio niotkuda...naso matematicki preciznu formulu za uzivanciju bez posledica...![]()

a zene kao ne uzivaju u tome?
one mukice istrpe da se on malo istalambasa ...
kao i za rat.tako i za seks je potreban pristanak dve strane.