Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posledice su u njemu samom, ne ume da voli. Nikoga osim sebe.

a mozda samo ima previse ljubavi u sebi koju ne moze da kanalise samo kroz svoj odnos sa svojom zenom
mozda je covek musliman, vera mu to dozvoljava, a ne bi da se zamera okruzenju koje to ne moze da razume
ljudi imaju razlicite razloge za svoje ponasanje
neko u pilecu supu cedi limun obavezno, a neko se nad tim zgrazava :)

Nesto na temu o iskrenosti u braku (kakvi pajseri, da citiram Djoleta).

Bez obzira na to što sve uglavnom ide "na radost" ima i bizarnih situacija. Otkako je uvedeno elektronsko prijavljivanje beba, matičarka Jelena Vasić ističe da ima i neprijatnosti, jer supružnici jedni drugima nisu prijavljivali ranije brakove.

- Podaci su sada u elektronskim bazama i sve je zabeleženo, pa se od prošlosti ne može pobeći - objašnjava Jelena.

- Kada pročitam činjenice o prethodnom braku ugledam začuđena i iznenađena lica - objašnjava Jelena.

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:696195-Dok-sluzbuje-maticarka-cesto-i-kumuje

a mozda samo ima previse ljubavi u sebi koju ne moze da kanalise samo kroz svoj odnos sa svojom zenom
mozda je covek musliman, vera mu to dozvoljava, a ne bi da se zamera okruzenju koje to ne moze da razume
ljudi imaju razlicite razloge za svoje ponasanje
neko u pilecu supu cedi limun obavezno, a neko se nad tim zgrazava :)

Aj dešava se da ljudi varaju jedne druge, iz raznoraznih razlog koje ne znamo, pa ne treba suditi. Ali uvijati u oblande i cvetiće, govoriti o ljubavi koja kipi na sve strane, to je ipak... malo preterano.

Aj dešava se da ljudi varaju jedne druge, iz raznoraznih razlog koje ne znamo, pa ne treba suditi. Ali uvijati u oblande i cvetiće, govoriti o ljubavi koja kipi na sve strane, to je ipak... malo preterano.

Počelo je oko konkretnog slučaja, gde je,

Lik oženjen, ima malo dete i drugo na putu, naizgled sve normalno. Pre neki dan me nonšalantno pita da mu dam stan na jedno popodne. Žena blage veze nema šta čovek radi.

Kakav god da je razlog, ta žena je u fazi života kada je najranjivija, ima malo dete i trudna je. Nikako ne može da bude isto, kao da npr. ima dvoje dece školaraca.U prvom slučaju joj je neophodna nečija pomoć, u drugom može da se snađe i sama.

- - - - - - - - - -

I to su i njegova deca, nije nebitan podatak.

Kakav god da je razlog, ta žena je u fazi života kada je najranjivija, ima malo dete i trudna je. Nikako ne može da bude isto, kao da npr. ima dvoje dece školaraca.U prvom slučaju joj je neophodna nečija pomoć, u drugom može da se snađe i sama.

- - - - - - - - - -

Pa dobro, možda joj je seks višak u toj priči i tom trenutku a jadni muž pati?:sad2:

...pa sad, brankiću cvetiću, nevezano za varanje o kome govoriš, nadovezao bih se na drugu rečenicu, naručito na malo preterivanje.
u m-ž odnosima, naručito u startu, muškarcu, ne da je poželjno, nego je skoro obavezno da malkice preteruje.
bukvalno sve mora uvijati u oblande i soliti cvetićima kako bi imao prolaz i uspeha kod žene... naprosto to je tako i žene to vole...:lol:

Žena više voli nježnu riječ, makar bila i glupa, nego pametnu ako je gruba... meša s.

...hmm... ne znam kako sada ovo da povežem sa temom... jer mislim da ovo ne važi za prijatelje sa benefitima...
...oni su povlastice dobili zbog nekih drugih kvaliteta...:rumenko:

vidi neki ljudi imju jako puno ljubavi u sebi, a i na takav nacin su vaspitani
muskarac ima potenijala da u isto vreme voli, izdrzava, usrecuje, sa njima formira porodicu - 4 zene
to oni obicni, oni vanserijski - neograniceni broj
ko smo sad ti i ja da im se mesamo u veru i nasledje i kazemo da nije tako

vidi neki ljudi imju jako puno ljubavi u sebi, a i na takav nacin su vaspitani
muskarac ima potenijala da u isto vreme voli, izdrzava, usrecuje, sa njima formira porodicu - 4 zene
to oni obicni, oni vanserijski - neograniceni broj
ko smo sad ti i ja da im se mesamo u veru i nasledje i kazemo da nije tako

Da, ali ni tada se to ne radi krišom, već vrlo trasparentno i uz aminovanje prethodnih žena. Drugi je uslov da im se u slučaju razvoda braka ugovorom garantuje obeštećenje, u materijalnom. Tako da vrlo malo muškaraca može sebi da priušti taj luksuz više žena.
Ovo krišom, pa ko izvuče deblji kraj izvukao je nije baš znak ljubavi.

Poslednja izmena:
...pa sad, brankiću cvetiću, nevezano za varanje o kome govoriš, nadovezao bih se na drugu rečenicu, naručito na malo preterivanje.
u m-ž odnosima, naručito u startu, muškarcu, ne da je poželjno, nego je skoro obavezno da malkice preteruje.
bukvalno sve mora uvijati u oblande i soliti cvetićima kako bi imao prolaz i uspeha kod žene... naprosto to je tako i žene to vole...:lol:

Žena više voli nježnu riječ, makar bila i glupa, nego pametnu ako je gruba... meša s.

...hmm... ne znam kako sada ovo da povežem sa temom... jer mislim da ovo ne važi za prijatelje sa benefitima...
...oni su povlastice dobili zbog nekih drugih kvaliteta...:rumenko:

Mislim da cvetići i oblande ne bi ovde izgladili stvari da se sazna. :lol:
A Meša jeste u romanima, kad su žene u pitanju, sve kitio i idealizovao. Ali je ostavio prvu ženu radi druge. Znao bi nešto garant da kaže na ovu temu. :)

- - - - - - - - - -

Ali to uopšte nije redak slučaj. Moje je mišljenje da to rade muškarci koji inače varaju svoju ženu gde stignu, bez naročitog razloga. Ali aj da dopustimo da postoje okolnosti zbog kojih neko prevari i pored toga što nije sklon tome.

Pa dobro, možda joj je seks višak u toj priči i tom trenutku a jadni muž pati?:sad2:

On pati švrljajući, dok mu je žena trudna i ima još i malo dete?! :lol:

- - - - - - - - - -

Ali to uopšte nije redak slučaj. Moje je mišljenje da to rade muškarci koji inače varaju svoju ženu gde stignu, bez naročitog razloga. Ali aj da dopustimo da postoje okolnosti zbog kojih neko prevari i pored toga što nije sklon tome.

Ne kažem ja da svaka prevara ima istu težinu, ali ovakva mi je baš grozna.

- - - - - - - - - -

To mi je isto kao kada se priča o fizičkom zlostavljanju u vezi, mnogo mi je gore kada neko digne ruku na trudnu ženu, ili ženu sa malim detetom.

...namerno ću koristiti pogrešnu reč:
umetnost je sebe ne dovesti u takvu poziciju.
jer, realno, retko ko ne poklekne kada mu je užitak već na dlanu...:confused:

- - - - - - - - - -

Kakve veze ima njihovo dete i njena trudnoca ako je ona npr.los covek?
Ili ako je on vara oduvek?
Sad treba da pauzira 9 meseci zbog cega?

Mnogi partneri gutaju mnoooogo teze i gadnije stvari od prevare, jer im tako odgovara...
Ne razumem cemu cudjenje toliko?
Nije ona bolesna na samrti, samo je trudna pobogu...

Zenu treba voleti uvek i kad je trudna i kad nije, i kad rodi i kad su deca mala i kad porastu...
Zene treba voleti!

Back