Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
žene pristaju na sex radi sexa samo ako ih neko plati.

u realnosti mnogo više se oslanjaju na emotivnost i bliskost sa muškarcem i to je tipično za ženski mentalni sklop.

otud ovolika pometnja šta uistinu znači ta povlastica

- - - - - - - - - -

smatraj to dramskom teatralnošću :lol:

zasto mislis da u prijateljskom odnosu sa benefitom nema emotivnosti i bliskosti
velika si devojka i znas valjda da i emocije mogu da se razlikuju
nekoga mozes da volis, a i da volis ali ne na nacin da bi sa njim zelela i zajednicki partnerski zivot do kraja zivota
a kao prijatelja ga vec imas do kraja zivota
ono sto ne razumemo, nije uvek lose i za osudjivanje

Drugi tip, smisljena kalkulacija, bez vidljivog ogranicenja, je ambicija.

Ambicija kao ogranicenje oslobadjanja emocija je opet frustracija.

Ima i dalje, ali je uvek osnova ogranicenje zbog nesigurnosti.

Ambicija ne znaci sigurnost.

Na kraju, zadrzavati posebnog prijatelja uvek unosi problem,

pored svih tolerancija uvek postoji ogranicenje, na bilo kojoj strani.

Zasto zene i zasto frustracija?

Zbog potrebe sigurnosti zene vole da imaju nekoga makar za plakanje,

neko poseban, pored posebnog? Treba li komentar?

- - - - - - - - - -

Tetke mi.

Pa ne bih ja bas tako olako ono sto ne razumem svrastavala u kos "frustracija" pa jos i bolesna...:lol:
Zene koje mogu da kontrolisu svoje emocije su sve, samo ne frustrirane i nesigurne...pre su racionalne i emotivno snazne..

gde si ti srela Barbi tu vrstu žena?
emotivno snažne žene su u dugogodišnjim vezama sa kul tipovima i verovatno nemaju problem sa apstinencijom pa im ova povlastica nije ni potrebna
tako da za njih ovaj idiom ne važi
a žene koje nisu u mogućnosti da se dugoročno vežu za jednog partnera imaju veliku dozu nesigurnosti u celom svom biću
pa im je ovvaj idiom lego ko budali šamar

na temu...Vrlo je bitno naglasiti da nisu obe strane uvek obavestene koja je njihova uloga u toj prici...Ja znam neke ljude :mrgreen: koji mogu maltene sve da iskamce i opravdaju kod partnerki...tako da vestina zongliranja je jako bitna...poruka je naravno bavite se sportom :lol:

Pa ne bih ja bas tako olako ono sto ne razumem svrastavala u kos "frustracija" pa jos i bolesna...:lol:
Zene koje mogu da kontrolisu svoje emocije su sve, samo ne frustrirane i nesigurne...pre su racionalne i emotivno snazne..

Slučajno sam baš studiozno svojevremeno s tri devojke ovo razglabao ,naravno ne istovremeno...
Suma sumarum,to liči pomalo na žensku psihopatiju ili sociopatiju...
Dolazi najpre od neuspeha s muškima,a sledi emotivna nedefinisanost u odnosu na ostalu društvenu inkorporiranost...
Nisu to dobra usmerenja-ne čine ženu ni srećnom ni dobrom,a ni stabilnom...Samo dominantnom...
Jednu od njih sam sreo i ima dve devojčice,a o mužu dosta prezrivo se izražava...I ne deluje srećno i zadovoljno...
Ostale nisam više sreo...

gde si ti srela Barbi tu vrstu žena?
emotivno snažne žene su u dugogodišnjim vezama sa kul tipovima i verovatno nemaju problem sa apstinencijom pa im ova povlastica nije ni potrebna
tako da za njih ovaj idiom ne važi
a žene koje nisu u mogućnosti da se dugoročno vežu za jednog partnera imaju veliku dozu nesigurnosti u celom svom biću
pa im je ovvaj idiom lego ko budali šamar

Pa nisam ih srela samo ih tako zamisljam...zena mora da je psihicki jaka i emotivno nacisto sama sa sobom da bi mogla bez posledica
po sebe i druge da bude u takvoj nekoj kombinaciji...mozda cak i malo vise iskusna da bi joj bilo svejedno?...

Pa nisam ih srela samo ih tako zamisljam...zena mora da je psihicki jaka i emotivno nacisto sama sa sobom da bi mogla bez posledica
po sebe i druge da bude u takvoj nekoj kombinaciji...mozda cak i malo vise iskusna da bi joj bilo svejedno?...

Da upravo nismo se razumele u tom slučaju.
i ja zamišljam da smo mi žene jake i nepokolebljive kao i da čvrsto znamo šta hoćemo ali me svakodnevnica demantuje na svakom koraku

Postoje periodi u zivotu kada ti nije do drzanja za ruke i cmakanja na ulici. Kada imas potrebu da si sam odnosno da nisi u vezi a opet postoji neko ko ti je blizak, prijateljski, i privlacan, seksualno. Svesni ste da ne bi funkcionisali kao par, ali se razumete kao ljudi i ima erotske energije. Posle strast izbledi, ostane prijateljstvo. Ili se neko zateleba i ostane problem :lol:

Nego... Nevezano samo za ovu temu... Nego raznorazne gde su m-z odnosi u pitanju, a da ne nose akteri burme, ne bar jesno od drugog dobijene :lol: Jeste li primetili da najvise moralisu oni koji su se ucaurili u svakodnevnici, kod kojih se tacno oseti da bi probali svasta, a ne smeju!

Postoje periodi u zivotu kada ti nije do drzanja za ruke i cmakanja na ulici. Kada imas potrebu da si sam odnosno da nisi u vezi a opet postoji neko ko ti je blizak, prijateljski, i privlacan, seksualno. Svesni ste da ne bi funkcionisali kao par, ali se razumete kao ljudi i ima erotske energije. Posle strast izbledi, ostane prijateljstvo. Ili se neko zateleba i ostane problem :lol:

Nego... Nevezano samo za ovu temu... Nego raznorazne gde su m-z odnosi u pitanju, a da ne nose akteri burme, ne bar jesno od drugog dobijene :lol: Jeste li primetili da najvise moralisu oni koji su se ucaurili u svakodnevnici, kod kojih se tacno oseti da bi probali svasta, a ne smeju!
ja zapravo mislim da sada više nego ikad imaju slobodu da probaju

- - - - - - - - - -

a to ko šta priča ne treba uzimati za ozbiljno
mnogi glume jake nakurčene a slabi su..tako da..

Jeste li primetili da najvise moralisu oni koji su se ucaurili u svakodnevnici, kod kojih se tacno oseti da bi probali svasta, a ne smeju!

0b9.jpg

Nema toga....to se desi kao sto se desi sve drugo, ali u pravilu ne postoji.:)

Ali koje sablažnjavanje na seks radi seksa, pomislio bi čovek da žene nikad nikog nisu prevarile. :lol:
Ma jok bre... Te nesretnice postene, to odavno nije in... :lol:
Znam da ovo nije tačno, ali to što ja znam ništa ne znači, jer ja sam muško, ja ne razumem...

Ima li neka koja je dovoljno hrabra da iskorači, da izađe iz ormana, da se oslobodi tih društveno normativnih stega, tog ama koji je sputava da živi slobodno i kaže: DA, imala sam seks samo jer volim seks!

Ima li?!

Nema...

Mi postene nesretnice u braku imamo sex samo kad pravimo decu, radi razmnozavanja i to je to... Zakljucavamo radnju. :aha:

Ali koje sablažnjavanje na seks radi seksa, pomislio bi čovek da žene nikad nikog nisu prevarile. :lol:

Znam da ovo nije tačno, ali to što ja znam ništa ne znači, jer ja sam muško, ja ne razumem...

Ima li neka koja je dovoljno hrabra da iskorači, da izađe iz ormana, da se oslobodi tih društveno normativnih stega, tog ama koji je sputava da živi slobodno i kaže: DA, imala sam seks samo jer volim seks!

Ima li?!

...tema se malkice rasplinula...:(

...i nikako da pohvatam da li se status 'prijatelj' gubi kada ga neko umoči/primi...?:think:

Gubi se glava ... Kamoli status :lol:

Back