Slazem se sa tobom u nekom smislu Bi2.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod:Nice je bio zaljubljen u svoju sestru:Eto toliko
knindza88:Slazem se sa tobom u nekom smislu Bi2.
snowflower:On je idealizovao svoju sestru ali je zapravo bio homosexualac
Bi2:Ne znam da li sam bila jasna. Htela sam reći da se, brak, zajednički život muškarca i žene, sveo na zajedničko ulaganje u decu, ono što neki zovu institucijom u kojoj se radjaju, gaje i vaspitaju deca, i stvaranje imovine kako bi se potvrdila "uspešnost" tog bračnog para. Potpuno se zaboravilo na ljubav ! Dvoje ulaze u brak radi zajedničkog života iz ljubavi i sve ono što im bude doneo život deliće i " iživeće" zajedno. Bez obzira da li je to lepo ili ružno.Barem je to moje mišljenje.Pozz
knindza88:Bi2 , sta ti kazes na ove komentare da je Nice bio homoseksualac.
knindza88:Ajde ostavi Nicea na miru. Nemate nikakvog dokaza za to pa lupate gluposti. Odakle ti to?
Andreavk:Kada je rekao da je Bog mrtav verovatno je mislio da je mrtva vera ljudi u Boga...u XIX veku mnogi ljudi su prestali da veruju u Boga...bio je skeptican prema ideologiji crkve koja po njemu ne prikazuje Isusa verodostojno - po njemu postojao je samo jedan Hriscanin i on je razapet na krstu
Dionys:Za onoga ko hoce ozbiljno da se bavi Niceom, nema nista vaznije od poznavanja istorije ili bar bavljenja njome.
U svakoj od njegovih ideja je ukljucena odredjena istorijska pretpostavka i smisao.
A "ko je iz svjetine (rulje) taj prati do djeda i tu se sjecanje prekida".