Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Telefon se puni dalekovodom u autu?aha, a što se dalekovodi vode daleko do mesta gde žive ljudi?
ili što su stubovi dalekovoda visoki po par desetina metara? zbog 40mm dometa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Telefon se puni dalekovodom u autu?aha, a što se dalekovodi vode daleko do mesta gde žive ljudi?
ili što su stubovi dalekovoda visoki po par desetina metara? zbog 40mm dometa?
Naci ces ih ti, ne brini.samo se nadam da nema skrivenih bioloških efekata na čoveka na 6GHz?
To je jos gore kao i 5GHz. Jedina nada je 6G mreza.ima nade na vidiku, neko se setio da premesti wifi sa mikrotalasne rerne na 6GHz!?
ako postoje hoću naravno,Naci ces ih ti, ne brini.![]()
6GHz je 20% opasnije od 5Ghz!!!11
što?To je jos gore kao i 5GHz.
Zato sto u opsegu 2-10 zracenje najvise biva apsorbovano unutar ljudskog tela. 6 je tacno na sredini. Manje frekvencije prolaze kroz prepreke, kroz zidove, kao da ih nema dok Wi-Fi slabi. Preko 10 vec ne moze da prodre ni u sta
interesantno, gdes to našo?Zato sto u opsegu 2-10
Naci ces ih ti, ne brini.![]()
k`o Jeremija iz Alana Forda !ako postoje hoću naravno,
Више од десет година компанија ПуреЛиФи ради на томе да пренос података заснован на светлости буде спреман за серијску производњу. На МВЦ 2023, британска компанија је представила систем спреман за серијску производњу са Лигхт Антенна Оне.
Иако овај стандард још није званично усвојен, извршни директор ПуреЛиФи-а Алистер Банхам очекује да ће се то догодити у наредних шест месеци. То би могло створити услове за даље ширење Ли-Фи-ја.
Ali zato je tu Starlink za civile...Примарни фокус компаније последњих година био је на прилагођавању технологије сектору одбране, где традиционални радио пренос није могућ из различитих разлога.
??
Kada samo ne bi postojao poslednji minut tog videa... gde se objašnjava da LiFi ne može da zameni Wifi.Evo i krunskog dokaza zavere: legalizovace Li-Fi kad i slobodnu energiju, iako je najbrzi
Li-Fi angesehen: Das Internet per Lichtstrahl kann kommen - Golem.de
Ali zato je tu Starlink za civile...![]()
Šta vredi što je najbrži kad ne može da prođe kroz zid? Koja je onda korist od takve tehnologije?Evo i krunskog dokaza zavere: legalizovace Li-Fi kad i slobodnu energiju, iako je najbrzi
![]()
da to nije malo jako za ruter?a uhvatio sam i signal kod komšije na prvom i plus na parkingu ispred zgrade.
još i wifi da propadne i tu smoPropao je Li-Fi odavno.
Elem,
vecina frekvencija wifi je oko 2450Mhz a na istoj radi i mikrotalasna.
Ova frekvencija je podesena u mikrotalasnoj da bi grejala vodu.
Ljudsko telo je sacinjeno od 50-80% vode.
Mene interesuje koji je to genije bio koji je tako podesio wifi da kuva ljudske mozgove svaki dan?
A kada pogledate danas wifi ima svaki stan, svaki mobilni telefon tako da ga ne mozete izbeci.
Kako se zastititi?
nece se vama glava zagrejati ili pregrejati jer realno da bi ugrejali 1,3 litre vode (potrebno dosta energije u kracem vremenskom periodu ilivam snage) sto izvor energije mobilnog (odnosno baterija) nema.
ALI SVAKOGA KO PRICA DUZE MOBILNIM TELEFONOM ZABOLI GLAVA NA TOM MESTU! ZNACI SA TOM MALOM SNAGOM TELEFON JE UTICAO NA DEO MOZGA.
Pozitivno, negativno, kako, zasto.. mnogo teska pitanja ali cinjenica da telefon nesto radi u glavi jeste, a obicno kada osecamo bol to nije dobar znak!
evo malo i filozofije:
Bog je stvorio bol kao povratni mehanizam da kada te pocne boleti odredjeni deo da prestanes da ga pogresno tretiras - ne znam da li sam objasnio ali evo primera: slucajno stavite prst u vrucu vodu, pocne da te boli i ti regaujes da smanjis bol izvlaceci prst iz vruce vode.
E sada kako se mogu zaje8ati ovce - pa prosto prekinete im mehanizam povratne sprege a to se radi marketingom, tipa "Ne znate vi sta vama treba, mi znamo!". primer: kazete narodu da je vruca voda dobra i da treba tamo da drze prste... i onda kada mehanizam povratne sprege treba da izvuce prst iz vruce vode ukljuci se "mozak" misleci, ma jok na tvu mi rekli da treba da drzim prst u vrucoj vodi.
u realnom svetu nije prst i vruca voda nego mobilni i glava, a slicno se radi sa svim novim bolestima...
Koliko bi trebalo?Users: all under the lamp
Coverage area: 10m
Ne mora svuda da prodje. Korist je sto je toliko brz, ali satanisti ce rado da se odreknu odredjenih ekonomskih dobitaka* da bi ostvarili ciljeve (vidimo kako se sada rado odricu gasa i unistavaju celu ekonomiju, sta im je onda problem taj mali deo)Šta vredi što je najbrži kad ne može da prođe kroz zid? Koja je onda korist od takve tehnologije?
Koja je korist od kompjutera ako je stalno na istom mestu umesto da povezes 15 monitora svuda po kuci?Koja je onda korist od takve tehnologije? Sa druge strane običan ruter od mts-a pokriva bez problema ceo moj stan na četvrtom spratu, a uhvatio sam i signal kod komšije na prvom i plus na parkingu ispred zgrade.
Sve sto nije nezdravo zatiru u startu...Propao je Li-Fi odavno.
Mora se priznati da je ovde delimicno na delu i (takodje satanisticki) princip slobodnog trzista - zamisli da je Li-Fi jedini dostupan internet, mozda bi se desilo da ljudi jednostavno prestanu da ga koriste, u svojoj prirodnoj autodestruktivnoj bizarnosti? I vrate se drogama i alkoholu kao u stara dobra vremenajoš i wifi da propadne i tu smo
Eh da je mala...Циљ ВИФИја је мала промена у понашању .
Koja je korist od komjutera ako je stalno na istom mestu umesto da postavis 15 monitora svuda po kuci?Koja je onda korist od takve tehnologije?
ima LAN, malo struje trosi i prakticno je bezbedanzamisli da je Li-Fi jedini dostupan internet
svakom su uglavnom gluposti i reklame i/ili socijalne mreze ciji je cilj ispiranje mozgova - ne treba ti 15 toga po stanu/kuci!Koja je korist od komjutera ako je stalno na istom mestu umesto da postavis 15 monitora svuda po kuci?
na žalost nije, tu je i čitanje misli, poremećaj procesa u biološkim organizmima,Eh da je mala...
Dok je bio aktivan nije znao šta sebi ubrizgava u telo, cepao švercovane bugarske i ruske bućkuriše ko da sutra ne postoji ali sada soli pamet drugima.