Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

odem tako ja na jednu stranicu koja se bavi "faradejevim kavezima" kad ono jutjub obrisa sve klipove!!
znači ima nešto u zaštiti od radio talasa!!

yerkala.png

ima LAN, malo struje trosi i prakticno je bezbedan
Cilj im je da ne postoji pristup internetu koji bas nimalo ne zraci. To bi recimo bio ekran starijih tipova mobilnih povezan na Li-Fi ili kao daljinski za televizor

Ovako imamo monitore koji se dosta razlikuju, neki zrace mnogo a neki, redji, vrlo malo... Mogla bi da se napravi jasna podela kada bi to bio kriterijum pri kupovini...

odem tako ja na jednu stranicu koja se bavi "faradejevim kavezima" kad ono jutjub obrisa sve klipove!!
znači ima nešto u zaštiti od radio talasa!!

Pogledajte prilog 1317288
Sada su aktivirali AI - čim neki video propagira nebuloze, briše se.

Nisu još sve isfiltrirali, ali rade na tome.

Vegansko go*no ne smrdi, nego miriše kao sveže pokošena livada.
samo vi jedite meso, vama i znoj smrdi i iz usta kada krene da truli, pa vam trebaju silne paste za zube, razna ispiranja usta, zvake tiktokovi, samponi, sapuni, parfemi, sapuni - a sve puno kanc. materija... tada vam stetnost mikrotalasnog zracenja dodje ko limunada - zato vas i ne brine! pa posle kad vas dohvate sa muzickim spotovima punih oruzja, droge, nasilja, sisa.... nije vama lako sto ste mesojedi!

samo vi jedite meso, vama i znoj smrdi i iz usta kada krene da truli, pa vam trebaju silne paste za zube, razna ispiranja usta, zvake tiktokovi, samponi, sapuni, parfemi, sapuni - a sve puno kanc. materija... tada vam stetnost mikrotalasnog zracenja dodje ko limunada - zato vas i ne brine! pa posle kad vas dohvate sa muzickim spotovima punih oruzja, droge, nasilja, sisa.... nije vama lako sto ste mesojedi!
Bokse, živećeš nam 120 godina.

Seti se čika Size kad te u 110-toj smota za pare neka od 30 godina, umoči jednom i za mene koji ću mirisati ljubičice odozdo zbog toga što sam spavao bez uzemljenja.

Back