Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Говориш руски? Јеси ли гледао ово?odem tako ja na jednu stranicu koja se bavi "faradejevim kavezima" kad ono jutjub obrisa sve klipove!!
znači ima nešto u zaštiti od radio talasa!!
Pogledajte prilog 1317288
daГовориш руски?
neku stariju verziju da..Јеси ли гледао ово?
Cilj im je da ne postoji pristup internetu koji bas nimalo ne zraci. To bi recimo bio ekran starijih tipova mobilnih povezan na Li-Fi ili kao daljinski za televizorima LAN, malo struje trosi i prakticno je bezbedan
100%.Zanimljivo je da Cigani mnogo vole bakar, naročito u kablovima. Možda to ima neke veze sa skupljačima etarske energije?![]()
Sada su aktivirali AI - čim neki video propagira nebuloze, briše se.odem tako ja na jednu stranicu koja se bavi "faradejevim kavezima" kad ono jutjub obrisa sve klipove!!
znači ima nešto u zaštiti od radio talasa!!
Pogledajte prilog 1317288
Ovo je mnogo zajebano ako prdneš.a i napravio sam novi krevet za spavanje, mnogo dobro i puno sanjam i secam se snova!
Pogledajte prilog 1318549
nije ako si vegan (ugrubo) onda nemas crkotinu u sebi koja truli i smrdiOvo je mnogo zajebano ako prdneš.
Ima li nekog aspekta u tvom životu gde se ti ponašaš iole normalno?nije ako si vegan (ugrubo) onda nemas crkotinu u sebi koja truli i smrdi
Kažu da kad vegan prdne, to miriše na ljubičice.nije ako si vegan (ugrubo) onda nemas crkotinu u sebi koja truli i smrdi
samo vi jedite meso, vama i znoj smrdi i iz usta kada krene da truli, pa vam trebaju silne paste za zube, razna ispiranja usta, zvake tiktokovi, samponi, sapuni, parfemi, sapuni - a sve puno kanc. materija... tada vam stetnost mikrotalasnog zracenja dodje ko limunada - zato vas i ne brine! pa posle kad vas dohvate sa muzickim spotovima punih oruzja, droge, nasilja, sisa.... nije vama lako sto ste mesojedi!Vegansko go*no ne smrdi, nego miriše kao sveže pokošena livada.
Bokse, živećeš nam 120 godina.samo vi jedite meso, vama i znoj smrdi i iz usta kada krene da truli, pa vam trebaju silne paste za zube, razna ispiranja usta, zvake tiktokovi, samponi, sapuni, parfemi, sapuni - a sve puno kanc. materija... tada vam stetnost mikrotalasnog zracenja dodje ko limunada - zato vas i ne brine! pa posle kad vas dohvate sa muzickim spotovima punih oruzja, droge, nasilja, sisa.... nije vama lako sto ste mesojedi!
što je vama lepo!Seti se čika Size kad te u 110-toj smota za pare neka od 30 godina, umoči jednom i za mene koji ću mirisati ljubičice odozdo zbog toga što sam spavao bez uzemljenja.
hvala na lepim željama, vama takođe!Bokse, živećeš nam 120 godina.
Sta preduzimas po pitanju struje u kuci? To blokira pre svega 50Hz frekvenciju, ne verujem da ima mnogo mikrotalasa tu gde zivis.a i napravio sam novi krevet za spavanje, mnogo dobro i puno sanjam i secam se snova!
Pogledajte prilog 1318549