Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

Да, микроталасна и wi-fi рутер су ту, на слично фреквенцији али са далеко различитом снагом. Само мрежни трафо, у микроталасној има око килограм па још магнотрон, да би се обезбедила потребна енергија. Рутер то не поседује а данас се све више користи wifi5 и wifi6.
Чак и да избаците рутер, не можете избацити окружење. Свуда око нас су начичкане базне станице мобилне телефоније. По градовима је све више камера које комуницирају бежично. Из космоса нас бомбардују сателити са ГПС, ТВ, Радио сигналом, комуникације и на крају војни сателити.
Више не постоји место које вам нуди чист етар.
Шта је ту је!

Чак и да избаците рутер, не можете избацити окружење. Свуда око нас су начичкане базне станице мобилне телефоније. По градовима је све више камера које комуницирају бежично. Из космоса нас бомбардују сателити са ГПС, ТВ, Радио сигналом, комуникације и на крају војни сателити.
Више не постоји место које вам нуди чист етар.
ali možete uraditi ovo, oprilike dovede komšijske rutere i televizore (sa ruterima) na oko 20% snage od početnog stanja
Шта је ту је!
soba.jpg

kao što znate, energija radiotalasa pada sa kvadratom odstojanja. i već bi nas spržili iz svemira da mogu - ali ne mogu jer geostacionarni sateliti su na oko 36000km daleko i da bi imali ikakav efekat treba im ogromna snaga koju tamo daleko nemaju.
problem je komšijski ruter i tv koji je praktično na 0.003km (odnosno 3m)!
odnos daljine satelita i daljine komšijskih rutera je 36000/0.003 = 12 000 000

ovo gore sam morao da izolujem ceo stan jer sam imao glavobolje čim priđem određenim mestima.. (čim se približim ruterima) - sva sreća pa sam skontao šta je i izolovanjem alu folijom .. to mi se više ne događa.. (na nekim mestima ima dupla folija toliko su neki komšijski televizori problematični)!

ali možete uraditi ovo, oprilike dovede komšijske rutere i televizore (sa ruterima) na oko 20% snage od početnog stanja

Pogledajte prilog 1057586
kao što znate, energija radiotalasa pada sa kvadratom odstojanja. i već bi nas spržili iz svemira da mogu - ali ne mogu jer geostacionarni sateliti su na oko 36000km daleko i da bi imali ikakav efekat treba im ogromna snaga koju tamo daleko nemaju.
problem je komšijski ruter i tv koji je praktično na 0.003km (odnosno 3m)!
odnos daljine satelita i daljine komšijskih rutera je 36000/0.003 = 12 000 000

ovo gore sam morao da izolujem ceo stan jer sam imao glavobolje čim priđem određenim mestima.. (čim se približim ruterima) - sva sreća pa sam skontao šta je i izolovanjem alu folijom .. to mi se više ne događa.. (na nekim mestima ima dupla folija toliko su neki komšijski televizori problematični)!
Ја бих рекао ти имаш гадан трип?
Јел на улицу излазиш у скафандрру, с обзиром на силне базне станице и рутере у свим зградама. Како решаваш проблем на послу, у локалима...?

Ја бих рекао ти имаш гадан трип?
kamo sreće da je tako - ali nije. kada sam provalio šta me štiti od većine bolesti (metalna izolacija).. prvo sam se jedno 6 meseci preispitivao da li sam ja problem ili ostatak sveta.. ispade da je ostatak sveta.. da ponovim samo: "6 meseci sam dumao u čemu je problem..."
Јел на улицу излазиш у скафандрру
ne, mada mislim da napravim poveću kapu od bakarnog tkanja.. jer na autoputevima, samo ponegde osećam kada se približavam repetitorima.
с обзиром на силне базне станице и рутере у свим зградама.
gledam da sam što manje u gradovima, uglavnom bežim u prirodu - što dalje
Како решаваш проблем на послу
ako je prezagađeno u kancelariji.. samo im rečem - naćeteme u labaratoriji (gde sam pogasio wifi rutere u krugu od 20-30m - niko ovo ne konta a sve radi i dalje sa slabim signalima - ovo je posebno ludilo stavljaju rutere bukvalno na svakih 5m?? a on može da dobaci 200!) - imaju i drugi glavobolje i mnoge druge efekte.. samo ne znaju od čega ima je pa se kljukaju tabletama, redbulom, raznim šećerima.. provalili bi i drugi samo ne znaju šta da traže!
у локалима...?
sa virusom ovo se samo rešilo - pošto nemam "green pass" (niti nameravam da se pelcujem) ne puštaju me u kafane više - "reko odlično, dali ste sebi 1 autogol!"

kamo sreće da je tako - ali nije. kada sam provalio šta me štiti od većine bolesti (metalna izolacija).. prvo sam se jedno 6 meseci preispitivao da li sam ja problem ili ostatak sveta.. ispade da je ostatak sveta.. da ponovim samo: "6 meseci sam dumao u čemu je problem..."

ne, mada mislim da napravim poveću kapu od bakarnog tkanja.. jer na autoputevima, samo ponegde osećam kada se približavam repetitorima.

gledam da sam što manje u gradovima, uglavnom bežim u prirodu - što dalje

ako je prezagađeno u kancelariji.. samo im rečem - naćeteme u labaratoriji (gde sam pogasio wifi rutere u krugu od 20-30m - niko ovo ne konta a sve radi i dalje sa slabim signalima - ovo je posebno ludilo stavljaju rutere bukvalno na svakih 5m?? a on može da dobaci 200!) - imaju i drugi glavobolje i mnoge druge efekte.. samo ne znaju od čega ima je pa se kljukaju tabletama, redbulom, raznim šećerima.. provalili bi i drugi samo ne znaju šta da traže!

sa virusom ovo se samo rešilo - pošto nemam "green pass" (niti nameravam da se pelcujem) ne puštaju me u kafane više - "reko odlično, dali ste sebi 1 autogol!"
Какве су нам мисли такав нам је живот!
Не памтим када ме је болела глава, па чак и када се запијем?
Узгред, зрачили су и стари CRT телевизори па многи крај њих догураше у дубоку старост.
Имам једног познаника, који хода са рашљама и виском. Пре него и што хоће да седне, проверава енергетско поље. Прави енергетски чистунац а стално нешто кењкав?

Raznih zračenja ima, to nije tajna.
naravno da je tajna, zasto niko ne povede kampanju u javnosti da struju treba paliti i gasiti na tabli sa osiguracima, sad kad su ovi novi osiguraci pogodni za to, ili bar izvlaciti kablove iz uticnica kad nesto ne radi?
time bi se redukovao nivo elektrosmoga za preko 60%, ukljucujuci i 20% mikrotalasa jer televizori novog tipa zrace vise od punjaca samo kada su ukljuceni u zid.

dalje svako bi malko smanjio racun za struju, i kad se pomnozi sa milion domacinstava EPS bi ostao bez par miliona evra godisnje.
zapanjujuce je da se u ovoj eri stednje energije o tome ne govori.

Verujem da je to kod svih ili velike većine visoko postavljeno i ko će se stalno pentrati.
pa i nije bas... velika je pogodnost imati pristup svim uredjajima na jednoj tabli, prakticno kao sa telefona, daljinski
Sem toga u zgradama je i zračenje od komšija, raznih predajnika itd.
komsije bi trebale sve tako da rade, kad bi postojala opsta kultura pravilnog koriscenja...
spoljasnja zracenja su velika u Beogradu ali u malim gradovima ne
dotrajale instalacije su isto problem koji bi se time otklonio, siromasne i zapustene seoske kuce bez ikakve tehnike su cesto mnogo vise ozracene od beogradskih

ima tu leka, ako neće da pogase rutere, lepo odvrneš muziku.. i dok ne pogase rutere ti neš muziku.
Са којим правом би ти одређивао када ће и ко у свом стану користити рутер?
За гласну музику постоје прописи и не можеш терати инат! Постоји комунална полиција а постоје и друге мере.

Са којим правом би ти одређивао када ће и ко у свом стану користити рутер?
nemam ta prava ali imam prava da određujem korišćenje komšijskih rutera u MOM stanu?

zato sam napomenuo glasnu muziku:
ona nije problem dok je u mom stanu - problem je kada je u tuđem!
ako za muziku ima zakon - što nema za radiotalase? (i jedno i drugo smetaju)

nemam ta prava ali imam prava da određujem korišćenje komšijskih rutera u MOM stanu?

zato sam napomenuo glasnu muziku:
ona nije problem dok je u mom stanu - problem je kada je u tuđem!
ako za muziku ima zakon - što nema za radiotalase? (i jedno i drugo smetaju)
Пошто таквог закона нема, а неће га ни бити, остаје ти да пробаш неко пусто острво да потражиш или неки дубоки, напуштени рудник?

ima tu leka, ako neće da pogase rutere, lepo odvrneš muziku.. i dok ne pogase rutere ti neš muziku
Ako nece da gase rutere bar da se zabrani prodaja i upotreba bezicnih telefona? Sta ce nekome bezicni telefon ako voli mobilni?

I ko ne koristi ni ruter ni mobilni nego samo fiksni ne bi trebalo da uvodi ni opticku mrezu, jer je kod nje on neprekidno ukljucen kao punjac

Poslednja izmena:
Пошто таквог закона нема, а неће га ни бити, остаје ти да пробаш неко пусто острво да потражиш или неки дубоки, напуштени рудник?
to sam već uradi, jer je meni to smetalo vrlo (mada smeta i ostalima samo što ne osete)

još sam izolovao stan alu folijom - što dosta pomaže

Sta ce nekome bezicni telefon ako voli mobilni?
ne znaš koji je gori

Poslednja izmena:
naravno da je tajna, zasto niko ne povede kampanju u javnosti da struju treba paliti i gasiti na tabli sa osiguracima, sad kad su ovi novi osiguraci pogodni za to, ili bar izvlaciti kablove iz uticnica kad nesto ne radi?
zato ću ja sebi napraviti kuću na 12v.. lepo trafo ispred kuće isfiltrira sve i lepo jednosmerna struja u kući.
a ne da mi sa 50hz dolaze i kHz i GHz.. koje su vodovi usput pokupili

Back