openbox
Poznat
- Poruka
- 8.701
и шта каже, "па ди баш на 2,45? ни да узмуу 2 ни 3 гигаерца?"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali možete uraditi ovo, oprilike dovede komšijske rutere i televizore (sa ruterima) na oko 20% snage od početnog stanjaЧак и да избаците рутер, не можете избацити окружење. Свуда око нас су начичкане базне станице мобилне телефоније. По градовима је све више камера које комуницирају бежично. Из космоса нас бомбардују сателити са ГПС, ТВ, Радио сигналом, комуникације и на крају војни сателити.
Више не постоји место које вам нуди чист етар.
Шта је ту је!
Ја бих рекао ти имаш гадан трип?ali možete uraditi ovo, oprilike dovede komšijske rutere i televizore (sa ruterima) na oko 20% snage od početnog stanja
Pogledajte prilog 1057586
kao što znate, energija radiotalasa pada sa kvadratom odstojanja. i već bi nas spržili iz svemira da mogu - ali ne mogu jer geostacionarni sateliti su na oko 36000km daleko i da bi imali ikakav efekat treba im ogromna snaga koju tamo daleko nemaju.
problem je komšijski ruter i tv koji je praktično na 0.003km (odnosno 3m)!
odnos daljine satelita i daljine komšijskih rutera je 36000/0.003 = 12 000 000
ovo gore sam morao da izolujem ceo stan jer sam imao glavobolje čim priđem određenim mestima.. (čim se približim ruterima) - sva sreća pa sam skontao šta je i izolovanjem alu folijom .. to mi se više ne događa.. (na nekim mestima ima dupla folija toliko su neki komšijski televizori problematični)!
kamo sreće da je tako - ali nije. kada sam provalio šta me štiti od većine bolesti (metalna izolacija).. prvo sam se jedno 6 meseci preispitivao da li sam ja problem ili ostatak sveta.. ispade da je ostatak sveta.. da ponovim samo: "6 meseci sam dumao u čemu je problem..."Ја бих рекао ти имаш гадан трип?
ne, mada mislim da napravim poveću kapu od bakarnog tkanja.. jer na autoputevima, samo ponegde osećam kada se približavam repetitorima.Јел на улицу излазиш у скафандрру
gledam da sam što manje u gradovima, uglavnom bežim u prirodu - što daljeс обзиром на силне базне станице и рутере у свим зградама.
ako je prezagađeno u kancelariji.. samo im rečem - naćeteme u labaratoriji (gde sam pogasio wifi rutere u krugu od 20-30m - niko ovo ne konta a sve radi i dalje sa slabim signalima - ovo je posebno ludilo stavljaju rutere bukvalno na svakih 5m?? a on može da dobaci 200!) - imaju i drugi glavobolje i mnoge druge efekte.. samo ne znaju od čega ima je pa se kljukaju tabletama, redbulom, raznim šećerima.. provalili bi i drugi samo ne znaju šta da traže!Како решаваш проблем на послу
sa virusom ovo se samo rešilo - pošto nemam "green pass" (niti nameravam da se pelcujem) ne puštaju me u kafane više - "reko odlično, dali ste sebi 1 autogol!"у локалима...?
ovo je dobro skontano za početak, još kada bi ljudi pojmili da svako to veštačko zračenje utiče samo i isključivo negativno na čoveka.Raznih zračenja ima, to nije tajna. Samo je pitanje koliko utiču na čoveka.
Какве су нам мисли такав нам је живот!kamo sreće da je tako - ali nije. kada sam provalio šta me štiti od većine bolesti (metalna izolacija).. prvo sam se jedno 6 meseci preispitivao da li sam ja problem ili ostatak sveta.. ispade da je ostatak sveta.. da ponovim samo: "6 meseci sam dumao u čemu je problem..."
ne, mada mislim da napravim poveću kapu od bakarnog tkanja.. jer na autoputevima, samo ponegde osećam kada se približavam repetitorima.
gledam da sam što manje u gradovima, uglavnom bežim u prirodu - što dalje
ako je prezagađeno u kancelariji.. samo im rečem - naćeteme u labaratoriji (gde sam pogasio wifi rutere u krugu od 20-30m - niko ovo ne konta a sve radi i dalje sa slabim signalima - ovo je posebno ludilo stavljaju rutere bukvalno na svakih 5m?? a on može da dobaci 200!) - imaju i drugi glavobolje i mnoge druge efekte.. samo ne znaju od čega ima je pa se kljukaju tabletama, redbulom, raznim šećerima.. provalili bi i drugi samo ne znaju šta da traže!
sa virusom ovo se samo rešilo - pošto nemam "green pass" (niti nameravam da se pelcujem) ne puštaju me u kafane više - "reko odlično, dali ste sebi 1 autogol!"
ne, mada mislim da napravim poveću kapu od bakarnog tkanja.. jer na autoputevima, samo ponegde osećam kada se približavam repetitorima.
naravno da je tajna, zasto niko ne povede kampanju u javnosti da struju treba paliti i gasiti na tabli sa osiguracima, sad kad su ovi novi osiguraci pogodni za to, ili bar izvlaciti kablove iz uticnica kad nesto ne radi?Raznih zračenja ima, to nije tajna.
pa i nije bas... velika je pogodnost imati pristup svim uredjajima na jednoj tabli, prakticno kao sa telefona, daljinskiVerujem da je to kod svih ili velike većine visoko postavljeno i ko će se stalno pentrati.
komsije bi trebale sve tako da rade, kad bi postojala opsta kultura pravilnog koriscenja...Sem toga u zgradama je i zračenje od komšija, raznih predajnika itd.
ima tu leka, ako neće da pogase rutere, lepo odvrneš muziku.. i dok ne pogase rutere ti neš muzikukomsije bi trebale sve tako da rade, kad bi postojala opsta kultura pravilnog koriscenja...
Са којим правом би ти одређивао када ће и ко у свом стану користити рутер?ima tu leka, ako neće da pogase rutere, lepo odvrneš muziku.. i dok ne pogase rutere ti neš muziku.
nemam ta prava ali imam prava da određujem korišćenje komšijskih rutera u MOM stanu?Са којим правом би ти одређивао када ће и ко у свом стану користити рутер?
Пошто таквог закона нема, а неће га ни бити, остаје ти да пробаш неко пусто острво да потражиш или неки дубоки, напуштени рудник?nemam ta prava ali imam prava da određujem korišćenje komšijskih rutera u MOM stanu?
zato sam napomenuo glasnu muziku:
ona nije problem dok je u mom stanu - problem je kada je u tuđem!
ako za muziku ima zakon - što nema za radiotalase? (i jedno i drugo smetaju)
Ako nece da gase rutere bar da se zabrani prodaja i upotreba bezicnih telefona? Sta ce nekome bezicni telefon ako voli mobilni?ima tu leka, ako neće da pogase rutere, lepo odvrneš muziku.. i dok ne pogase rutere ti neš muziku
to sam već uradi, jer je meni to smetalo vrlo (mada smeta i ostalima samo što ne osete)Пошто таквог закона нема, а неће га ни бити, остаје ти да пробаш неко пусто острво да потражиш или неки дубоки, напуштени рудник?
ne znaš koji je goriSta ce nekome bezicni telefon ako voli mobilni?
zato ću ja sebi napraviti kuću na 12v.. lepo trafo ispred kuće isfiltrira sve i lepo jednosmerna struja u kući.naravno da je tajna, zasto niko ne povede kampanju u javnosti da struju treba paliti i gasiti na tabli sa osiguracima, sad kad su ovi novi osiguraci pogodni za to, ili bar izvlaciti kablove iz uticnica kad nesto ne radi?
moram još da iskomentarišem, pošto ti se ne sviđa ideja o 12V.. uskoro ti dolaze kola na 800V (a možda i na 1600V) pa će se vozaš do mile volje na visokom naponu..O Boze moj....