Frekvencija WIFI i Mikrotalasne ista - da li je moguce da niko ovo ne vidi?

evo, vidim i ovoga su zdeknuli elektromagnetnim talasima noseće frekvencije 2.45GHz i pulsevima od 25hz! - od ovoga staje srce!!
vidite samo koliko njih je deknulo od srčke??
1638454245419.png

koliko se sećam i Lazanski?!

Poslednja izmena:
boxe, ajde oladi malo.
papir trpi svasta, ali u posl.vreme ti bas preterujes sa sebi svojstvenom paranojom.
... tim pre sto si nedokazan, a sam nisi ponudio niti jedan jedini dokaz za bilo koju od tvojih tvrdnji, da ne kazem tlapnji.
u svoje subjektivne dozivljaje ne mozes ubediti veliku vecinu ljudi, prihvati to i mozda dozivis svoj `shit` drugim ocima. ;)

pa da, ljudi u 51prvoj godini baš često umiru od srčke, pogotovo oni koji ne jedu svinjetinu?
Ne možeš ti da mu dodeliš uzrok po svojoj želji, napiši barem nekad nešto što ima bilo kakav dokaz, dosta više sa samouverenim lupetanjem.

Rizik za srčani udar naglo raste oko 45. godine života, a faktori rizika su brojni, nije svinjetina jedini.

Koliko god da mi te je nekad žao zbog psihičkih problema, još više mi smeta ta tvoja potpuno neosnovana arogancija.

Ekstremi su cudo...
Mene podjednako rastuzi, napr. kad procitam da savrseno zdrav covek najednom cikne, moze biti u 40im, 30im ili cak i 20im...
Izda ga srce, recimo, a hranio se dugovremeno i potpuno zdravo, bez teskih masti, ug.hidrata i slicno... Maltene sportisti, ili ljudi takvog duha ili fita,
najednom odu bogu na istinu jer se nesto poklopi...Sta - tesko je reci. O gojaznima, holesterol-dzankijima i alkosima da ne trosim reci, ovde govorimo o
kuriozitetu...;) Naizgled sasvim zdravi i pravi ljudi, vazda na dijetama i strogim rezimima ishrane, pri tom u iznad-prosecnoj kondiciji...i dodje crna dama. :confused:
Kako TO objasniti....?

Ekstremi su cudo...
Mene podjednako rastuzi, napr. kad procitam da savrseno zdrav covek najednom cikne, moze biti u 40im, 30im ili cak i 20im...
Izda ga srce, recimo, a hranio se dugovremeno i potpuno zdravo, bez teskih masti, ug.hidrata i slicno... Maltene sportisti, ili ljudi takvog duha ili fita,
najednom odu bogu na istinu jer se nesto poklopi...Sta - tesko je reci. O gojaznima, holesterol-dzankijima i alkosima da ne trosim reci, ovde govorimo o
kuriozitetu...;) Naizgled sasvim zdravi i pravi ljudi, vazda na dijetama i strogim rezimima ishrane, pri tom u iznad-prosecnoj kondiciji...i dodje crna dama. :confused:
Kako TO objasniti....?
Moj kolega iz firme u 47-moj. A bio je garantovano zdraviji i u boljoj formi od Muamera.

Ali mikrotalasna učini svoje.

Beverly Rubik ti je PhD koliko i Nebojša Stefanović. A taj JCTR "peer reviewed jounal" je vlasništvo jednog čoveka iz Singapura i "ugledan" je u nauci koliko i Treće oko. Možeš i ti da objaviš "rad" tamo.

Poslednja izmena:
Beverly Rubik ti je PhD koliko i Nebojša Stefanović. A taj JCTR "peer reviewed jounal" je vlasništvo jednog čoveka iz Singapura i "ugledan" je u nauci koliko i Treće oko. Možeš i ti da objaviš "rad" tamo.
moguce, taman za openboxa na koga sam i adresirao, a i tema je njegova, neka cita, pa neka nam preprica... meni je upao u oko em spektar, setih ga se kada je pominjao frekvence koje se preklapaju, pa reko ko mu ne veruje, da se uveri
Moj kolega iz firme u 47-moj. A bio je garantovano zdraviji i u boljoj formi od Muamera.

Ali mikrotalasna učini svoje.
e, pa zato sam postavio sliku
ali link je https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/?report=classic
Možeš i ti da objaviš "rad" tamo
malo si se zz

Poslednja izmena:
pa da, ljudi u 51prvoj godini baš često umiru od srčke, pogotovo oni koji ne jedu svinjetinu?
Moj pokojni skolski, malo vise od 18, nikad zapalio, ni pivo nije popio. Bavio se sportom i bio u boljoj formi od 90% nas iz generacije. Infarkt, umro je bratu na rukama u autu dok su ga vozili u hitnu, za bukvalno 3-4 minuta.

i nije svinjetina razlog infarktu, malo si neobavesten.

Bavio se sportom i bio u boljoj formi od 90% nas iz generacije. Infarkt, umro je bratu na rukama u autu dok su ga vozili u hitnu, za bukvalno 3-4 minuta.

i nije svinjetina razlog infarktu, malo si neobavesten.
naravno da nije prasećina - radio talasi su, određene frekvencije i modulacije!

nego i direktno izaziva rezistenciju bakterija na antibiotike sto je jos gore
+ poremećaj vala svih sistema koje imamo u organizmu!

Na novijim i boljim automobilima sad postoji instalacija za bežično punjenje mobilnog. Mislim da to baš nije zdravo jer zračenje svakako ne može da se izoluje samo na telefon. Ako već morate da punite telefon u kolima (mada je bolje kući pošto je stabilnija struja) onda ipak starim dobrim žičanim punjačima koji su bar nekako izolovani.

Na novijim i boljim automobilima sad postoji instalacija za bežično punjenje mobilnog. Mislim da to baš nije zdravo jer zračenje svakako ne može da se izoluje samo na telefon. Ako već morate da punite telefon u kolima (mada je bolje kući pošto je stabilnija struja) onda ipak starim dobrim žičanim punjačima koji su bar nekako izolovani.
Potpuno bezbedno za coveka, domet magnetnih talasa je oko 40mm a ne prolaze kroz metal.

domet magnetnih talasa je oko 40mm a ne prolaze kroz metal.
aha, a što se dalekovodi vode daleko do mesta gde žive ljudi?
ili što su stubovi dalekovoda visoki po par desetina metara? zbog 40mm dometa?

ono što većina ne konta, jednom stvoreno magnetno polje se ne može eliminisati,
nije to kao električno da staviš metal i ono sve pređe u struju a struja utoplotu a toplota "ispari" i rešio se električnog polja!

Back