Dejan_011
Ističe se
- Poruka
- 2.481
Čim nešto ne razumeš ili ne znaš da objasniš, sigurno je u pitanju neka zavera.govori da se radi o nekoj njihovoj internoj zaveri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim nešto ne razumeš ili ne znaš da objasniš, sigurno je u pitanju neka zavera.govori da se radi o nekoj njihovoj internoj zaveri
Evo vesti o ozonskom omotacu iz 2018. - nastavlja da se istanjuje iznad gusto naseljenih oblasti sto svi osecamo na svojoj kozi, naucnici nesposobni da objasne zasto https://www.theguardian.com/environ...covering-over-populated-areas-scientists-warn
Dakle, da li je uzrok neznanja tupavost istrazivaca ili im je zabranjeno da sitaze ono sto se desava?
ko te tera da ga pratis ima toliko drugih tema... Aaaa ima nesto sto te vuce ovde, pa zapravo ne mislis da je ludilo nego ne mozes da ga prihvatis?Jebbote dokle ide ovo ludilo
Ma to je totalna glupost.. niko jos nije zapravo dokazao co2 i lose efekte. Nego biljkama on i treba i pogoduje za hranu.
ko te tera da ga pratis ima toliko drugih tema... Aaaa ima nesto sto te vuce ovde, pa zapravo ne mislis da je ludilo nego ne mozes da ga prihvatis?
Zao mi je problem je do tebe...
negacija je prva faza izlecenaBesplatan freak show, eto zato pratim. Laka zabava.
kako to mislis? nisam cuo za to...Energetske probleme covecanstva je lakse resiti propustanjem UV zraka nego nuklearnom fuzijom
Sto se mene tice neko je skontako kako da greje neku regiju preko jonosfere. Znaci da proizvodi "povrsan" efekat i posto su isti vlasnici medija, onda su odlucili da spinuju preko medija, secam se dobro onog "inconvinient truth" sa algorom, koji je pominjao neki efekat "hokejske palice" - cisto sektasko pranje mozgova - danas izgleda smesno!Zato ja priznajem da nemam dovoljno znanja klimatologije da bi zauzimao tvrde stavove
Daleko od toga da me zabole za klimatske promene, pratim tu priču preko 15 godina. Tokom tih 15 godina sam shvatio koliko je to kompleksna tema, koji sve parametri moraju da se prate,
pa sad, to bas nece da ide.. jer 1) jos tacno ne znamo sta je to svest, 2) da bi napravio takve robote, oni moraju da imaju mogucnost samoreprodukcije (bez fabrika) nego iz semena. A da bi to uradio moras dobro da znas da projektujes mehanizme na molekularnom nivou i da znas sve kako fukncionise u prirodi.. a mi smo daleko od toga.. ma koliko hteli da kao budu robotizovani...Ide se na stvaranje vestackih bica od kojih se ocekuje da spontano razviju vestacku svest, jer naucnici smatraju da je bolje da u posthumanoj eri planetom vladaju roboti nego divlje zveri (cak i da projekat vestacke svesti dozivi neuspeh).
Mislio sam da je Dejvik Ajk neki sharlatan...