Francuzi i mi

Ali nisu rekli da li je saopstila bela kuca nesto povodom otkazivanja ***** bala. Nije ni kremlj izdao saopstenje. I ipak mi je malo cudno sto SB vec ne zaseda povodom monstruozne antihriscanske odluke da se onakvima ne garantuje paradiranje po centru.
zabole njih da li cemo mi ostati u srednjem veku. ljudi su videli na vestima da smo mi netolerantna zemlja, da je setnja otkazana zbog najavljivanog nasilja.
i kako ja sad da ubedim svoje prijatelje heteroseksualce da dodju u "nenasilnu srbiju"?

Pa kada si dete nemas svoju svest,ne znas nista...
Ako zivis u gay porodici,velika je sansa da i ti postanes *****...
To je tako,iako ti tvrdis drugacije...
Pa nije bilo potrebe da me vaspitavaju tako,jer sam rasto u normalnoj porodici i to je najnormalnija stvar.A pitanje je sta bi bilo da sam odrastao u gay porodici?Hvala Bogu pa nisam...
uh!
gay porodice mogu da usvajaju decu!!!!!
i deca ne postaju homoseksualci.
zato i nije problem.

a ti kad volis devojku treba da se pokrijes i da cutis. da se krijes?
ljubav je da se ponosi...
a sto da ne bude.
ako hoces pogledaj film "Milk", film je na temu nase rasprave.
Naravno da ne trebam,jer je to normalna ljubav...
Ljubav jeste za ponos,ali ne bolesna ljubav...
Treba ***** da bude nastavnik,vaspitac?Strasno...
da. neka prava.
pravo na zivot - da im niko ne otvara lobanje.
da ih niko ne sikanira.

Niko im ne bi pretio otvaranjem lobanje,da cute i rade to sto rade...
Nego,hoce oni da se pokazu...
E,pa onda im treba otvoriti lobanju...

uh!
gay porodice mogu da usvajaju decu!!!!!
i deca ne postaju homoseksualci.
zato i nije problem.
Pa mogu da usvajaju decu,to bas jeste problem...
Usvojice malo dete i sta onda?
Treba da raste u nezdravoj porodici?
Naravno da ne,to nikako ne sme da se dozvoli...
nece nas to brze odvesti u eu.
i ne treba eu da nam bude glavni cilj.
treba da budemo civilizovano drustvo.
ne nasilju
ne korupciji
ne kriminalu
ne diskriminaciji
ne pederima

Nije uslov da moraju ****** imati svoja prava za ulazak u EU...
Nigde to ne pise i niko to ne trazi iz EU...

Naravno da ne trebam,jer je to normalna ljubav...
Ljubav jeste za ponos,ali ne bolesna ljubav...
Treba ***** da bude nastavnik,vaspitac?Strasno...

Niko im ne bi pretio otvaranjem lobanje,da cute i rade to sto rade...
Nego,hoce oni da se pokazu...
E,pa onda im treba otvoriti lobanju...
odustajem.
ti si u pravu.
iako sam ja samo hteo da pokazem na primeru jadnih francuza da smo mi nazadno drustvo gde se svako nasilje tolerise. nisam mislio da se mnogo prica o gay populaciji.
tim huliganima nije ovo prvi napad na neduzne, to je sigurno.
Kriva je policija. MInistar! Sudstvo!
u zavor! u zatvor!
nasilja u porodici ima koliko hoces! niko nista ne radi...
propadosmo!

Bas mi je zao sto su otkazali paradu. Opet bi se pokazali isti ljudi. Nasilnici. Bila bi to dobra prilika da se pohapse, jer bi tu bilo dosta policije. Ovo sto se desilo je velika sramota za nas narod. A bice i velika steta za nasu drzavu. Koji ce turista da dodje u ovakvu Srbiju?

Sva ta policija bi dobila po pichci,i zato mi je jedino zao otkazivanja,pusti pedere policiji treba ocitati lekciju..........kao i obicno.

Sramota su ******,ne nomralni ljudi.

nijedan. cilj je da ostanemo pecinski ljudi i da odrzavamo stanje iz perioda prvobitne ljudske zajednice.

Nece da moze,parada vam je otkazana tako da ostajemo normalni a vi i dalje u svojim smrdljivim pecinama.

ovaj sam citat postovao na jendoj temi, uz napomenu da ce ovo vise stetiti srbiji, nego sto bi one "patriotske" grupe mogle naparaviti stetu

Nadji ti neki iz analbananije pa se tamo pederisite.

Oni koji misle da bi na paradi svi huligani, patriJote i primitivci bili pohapseni i da bi se drzava jednom za svagda obracunala sa njima, grdno se varaju...
Da li bi policija uspela da zastiti ove sto paradiraju veliko je pitanje, i to stoji.
Al' sam siguran da bi se izdeshavalo ono shto se vec godinama deshava kod nas... prebijes zenu, coveka na ulici, silujesh devojcicu... budesh u zatvoru 2-3 godine, i izadjesh.
Kad su navijachi u pitanju, mozda ni toliko.

.

:hahaha:Kakvih mentola sve ovde ima :hahaha:

Ne,nego ne treba nikad da izadje iz zatvora sto je prebio nekog.........ajoooj kako bih ja sve vas sto bi da saljete u tvroza poslao na mesec dana,majcinu krv bi ste pishali a hocete ovamo da saljete ljude na 10 godina........:evil:

A sto bilo kome treba polomiti kosti?
Ako neko ne oseca isto kao i ti treba mu polomiti kosti?

Mozda zato sto su zasluzili.

a ti bi tukao bolesne ljude?
sramoto!
inace, svetska zdravstvena organizacija tvrdi da homoseksualizam nije bolest...
ma cak i da je boles, sta tebi smeta? homoseksualizam nije zarazan.

Jok i nije.

drzava treba da otvara nove ggole otoke? pa u nove radne pobede.
sa mnom je lako, hitler je ubijao homoseksualce, a ja ne gotivim hitlera. racunica je jasna. oni su ok.
ovo za hitlera je sala.

Ko je ok?ako si mislio za pedere,realno za izjavu da su ****** ok jedina validna kazna je streljanje.
Znaci ljudski rod tebi nije ok?mrzis svoga oca,majku........kazem-realno streljanje.

ma ljudi se bore za svoja prava. u srbiji su progonjeni kao srbi u ndh.

homoseksualci nikog ne ugrozavaju.

Apsolutno nebitno u ovom slucaju.

zabole njih da li cemo mi ostati u srednjem veku. ljudi su videli na vestima da smo mi netolerantna zemlja, da je setnja otkazana zbog najavljivanog nasilja.
i kako ja sad da ubedim svoje prijatelje heteroseksualce da dodju u "nenasilnu srbiju"?

Ne postoje heteroseksualci,postoje normali i ne normalni ljudi.

Sta ti imas koji kuratz nekog da ubedjus,jel zovemo mi nekog........:dash:

ovaj sam citat postovao na jendoj temi, uz napomenu da ce ovo vise stetiti srbiji, nego sto bi one "patriotske" grupe mogle naparaviti stetu

Тај цитат је патетичан. Ето прилике да се одржи хомо парада у Тирани. Шведски и остали западни амбасадори се не ангажују око тога.

Ало бре "португалац"!!!
Савршено ме боли ЦВЕТКО,
ко се с ким, зашто, где, када и како трпа и товари!!!
И ЖЕЛИМ ДА ТАКО И ОСТАНЕ!!!

Или треба да ти се црта!?:think::think::think:

Што се оног несрећника из Француске тиче,
наравн да га жалим и осуђујем насилничко понашање,
као и да се залажем да се нађи ПРАВИ ВИНОВНИК тог дела!!!
:worth: :worth::worth:

Тај цитат је патетичан. Ето прилике да се одржи хомо парада у Тирани. Шведски и остали западни амбасадори се не ангажују око тога.

moze i u pristini, mi to ionako racunamo u srbiju, tj privremeno okupiranu teritoriju

Sva ta policija bi dobila po pichci,i zato mi je jedino zao otkazivanja,pusti pedere policiji treba ocitati lekciju..........kao i obicno.

Ne,nego ne treba nikad da izadje iz zatvora sto je prebio nekog.........ajoooj kako bih ja sve vas sto bi da saljete u tvroza poslao na mesec dana,majcinu krv bi ste pishali a hocete ovamo da saljete ljude na 10 godina........:evil:

Ko je ok?ako si mislio za pedere,realno za izjavu da su ****** ok jedina validna kazna je streljanje.
Znaci ljudski rod tebi nije ok?mrzis svoga oca,majku........kazem-realno streljanje.
ti bi da napadas policiju, znas kako je u zatvoru, ti bi da streljas....
prilicno sam siguran da bijes svoje ukucane...

je-bo ti te svije prijatelje ako oni veruju medijima a ne tebi. Moji prijatelji stranci dolaze ovde pevajuci....i boli ih ona stvar sta kazu CNN,BBC i ostali mediji

Evo nove pederske krilatice-Svako ko nije ***** bije svoje ukucane!!!

:hahaha:

posle ovih francuza, ne bih ni ja da rizikujem, da ih pozovem, i da imaju problema.

Sta sad sviras kurtzu bez potrebe..........a znas li ti nesreco koliko stotina navijaca sirom evrope godisnje izgubi zivote na ovaj nacin?

Srbijablablabla korkodili blablabla ljudozderi blablabla pecine blablabla huligani blablabla civilizacija blablabla kukuizlomisemikosti blablabla :roll:

Poslednja izmena:

Back