Francuzi i mi

I sta sad?Trebamo da postanemo pederska drzava?
Naravno da ne...
tako nesto ne postoji. postoje tolerantne i netolerantne drzave. u tolerantnim se ima para, a u netolerantnim prebijes ljubitelje fudbala iz drugih drzava, napadas homoseksualce, kamenujes...., i nemas para za cigare.
kad investitori cuju za nasilje, oni te zaobidju...
prosto ko pasulj.

tako nesto ne postoji. postoje tolerantne i netolerantne drzave. u tolerantnim se ima para, a u netolerantnim prebijes ljubitelje fudbala iz drugih drzava, napadas homoseksualce, kamenujes...., i nemas para za cigare.
prosto ko pasulj.

Smisao gej parade?
Cudno je kad god postavim ovo pitanje niko na njega ne da odgovor...prosto fascinantno!:think:

Prvo ga "odmeri"...pa ga sarani
pi:sad2::rotf:
Pa ga zeni na kraju.:hahaha:
prosto ko pasulj.
Za sve ostalo se slazem,osim za pedere naravno...
Tu nema tolerancije...
Smisao gej parade?
Cudno je kad god postavim ovo pitanje niko na njega ne da odgovor...prosto fascinantno!:think:

Ma ****** su super,oni nikoga ne uznemiravaju...:hahaha:
Eto dobio si odgovor,nemoj vise da se fasciniras...:hahaha::hahaha:

E to je kriticna tacaka.Ali to blentovi jos ne kontaju.
Licno mislim da svakog pedofila(ne cemo ni zalaziti u drugu opciju :sad2::) treba ili roknuti ili ustrojiti.Pazi za par godina ce ovake seronje(poput postavljaca) da napisu kako im je zao zbog otkazivanja parade pedofila!
Znaci ode li ovo dalje od homoseksualaca(mislim na pedofile),i naidjem li na nekog takvog lika....nisam odgovoran za ono sto ce se desiti!

Naravno sve hipoteticki...jel!:)
sedi, dva.
poredis babe i zabe.
ko normalan moze da podrzava pedofile.
oni su u grupi NASILNICI.
NASILNICI: pedofil, bije svoju decu, bije zenu, bije roditelje, nekrofil, bije ljubitelja fudbala, bije homoseksualce i sve koji misle drugacije nego on.
ma bije i njih.
stop nasilju u srbiji!!!!

sedi, dva.
poredis babe i zabe.
NASILNICI: pedofil, bije svoju decu, bije zenu, bije roditelje, nekrofil, bije ljubitelja fudbala, bije homoseksualce i sve koji misle drugacije nego on.
ma bije i njih.

Sedi,jedan...
Pa kako je pocelo podrzavace i njih...
Pa ako tako gledamo nekrofili nisu nasilnici...
Otisli smo vec predaleko...

i ja nisam nikog diro pa je na moju kucu 1995 pala Nato bomba sa osiromasenim uranijumom.... ni Milica rakic nikog nije dirala pa je ubise zlotvori 1999...i dan danas ljudi umiru ni krivi ni duzni od njihovih uranijumskih bombi ..hiljde je oboljenih od raka i umiru svaki dan a ti kukas za jednom razbijenom francuskom glavom
ja sam na tvojoj strani. oni jesu dusmani.

ne kukam ja za francuzima. kukam nad srbijom. mislis da ti likovi sto su tukli francuze ne biju svoje devojke, supruge, decu, roditelje, komsije?

sedi, dva.
poredis babe i zabe.
ma bije i njih.

Sedi 0 ko kuca.....:lol:
Hipoteticki gledano to se moze desiti.Vec je bilo slucajeva da pedofili traze svoja "prava"!

ja sam na tvojoj strani. oni jesu dusmani.

ne kukam ja za francuzima. kukam nad srbijom. mislis da ti likovi sto su tukli francuze ne biju svoje devojke, supruge, decu, roditelje, komsije?
To jesu dusmani i to stoji...
Ali,ne treba sigurno biti neduzne ljude...
Sta ti je on kriv ako je Francuz????
'oces da kazes da je civilizovano nekoga yebati, a njemu da se dize???
Ili je civilizovanije ziveti u monogamnom braku, biolosku decu...

Ma njemu je sve u vezi pedera normalno i civilizovano...

Нуклеарне подморнице под водом, носачи авиона на води, стратешки бомбардери на небу, сателити у космосу, нуклеарне ракете у подземним силосима, маринци на копну! Укратко, демократија је свеприсутна!
kakve ima veze demoratija sa nasiljem???

Dodjosmo i do 0..:mrgreen:

Mozemo i nize...ovo je srbija!:lol:

prepoznajem beogradski pasaluk iz aviona....
um caruje snaga klade valje.
treba da mislimo kako da spasavamo kosovo, kako da postanemo bogata zemlja, a ne da trosimo energiju na nepotrebno nasilje.

:confused:....ovaj post je...:klap:
Ima i drugih nacina kako srediti da se ta parada ne odrzi!:)
(sem utoke i ladnog orudja!)imamo
Npr njiva prajd parejd za politicare!:think::mrgreen:

Poslednja izmena:
Коју ће болест тај "цивилизовани запад" још прогласити за нормалну појаву? Содомију? Педофилију? То вам данас вероватно звучи немогуће, али то је пре само пар деценија звучало и за хомосексуалност. Дакле, шта је следеће? Шта је потребно да се догоди, да се ова противприродна појава опет назове правим именом?

Већина становника европског континента је против толерисања хомосексуалности, али пошто је у Европи демократија давно покопана, народ више нико не пита. Најгоре је што и децу желе да заразе и у школским клупама предају како је то нешто сасвим нормално, па чак подстичу хомосексуалне односе међу младим људима.

Ови педери могу добити само једно право и обавезу - на лечење. Од државе је крајње неодговорно заговарати толеранцију. Хомосексуалност представља опасност за породицу, морал, природу и цели људски род.

Коју ће болест тај "цивилизовани запад" још прогласити за нормалну појаву? Содомију? Педофилију? То вам данас вероватно звучи немогуће, али то је пре само пар деценија звучало и за хомосексуалност. Дакле, шта је следеће? Шта је потребно да се догоди, да се ова противприродна појава опет назове правим именом?

Већина становника европског континента је против толерисања хомосексуалности, али пошто је у Европи демократија давно покопана, народ више нико не пита. Најгоре је што и децу желе да заразе и у школским клупама предају како је то нешто сасвим нормално, па чак подстичу хомосексуалне односе међу младим људима.

Ови педери могу добити само једно право и обавезу - на лечење. Од државе је крајње неодговорно заговарати толеранцију. Хомосексуалност представља опасност за породицу, морал, природу и цели људски род.
Amin.

E sad si ga i ti odvalio...
Zavisi vaspitanje i to mnogo...
Ako se dete vaspitava da voli pedere,a rodjeno je pravilno nastrojeno,lako moze da postane *****.
Pa,nisu svi ****** od rodjenja...
***** se ne postaje, ***** se radja. nije ti to stvar izbora.
i to je dokazano. a ljudi su neinformisani i to je problem.
jel tebe moze neko da natera "vaspita" da se lozis na muskara? ne?
e tako, ne moze niko da vaspita dete da se ne lozi na devojke.

***** se ne postaje, ***** se radja. nije ti to stvar izbora.
i to je dokazano. a ljudi su neinformisani i to je problem.
jel tebe moze neko da natera "vaspita" da se lozis na muskara? ne?
e tako, ne moze niko da vaspita dete da se ne lozi na devojke.

Pa sada ne moze da me natera nikako jer imam svest.Ali,kako ce malo dete da zna sta je ispravno a sta nije.I moze da mu se usadi da voli pedere,mnogo toga zavisi od vaspitanja,vise nego sto mislis.Ne moras da budes ***** jedino od rodjenja...

Back