mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Da, zenke Scottie-ja su divne uciteljice. Uzivaj sa svojim lepoticama i dobrodosla na forum. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima,ja sam veeeliki ljubitelj ovih pasa! Zelim vec dugo d auzmem jednog,ali posto sam ziveo do pre pola godine sa sestrom koja ima dvoje dece,nikako nisam smeo ga uzmem! E sada su se oni odselili i ostao mi je jos jedan problem a to je cena Francuza! Realno mnogo je 400 eura,to je vise od prosecne plate u Srbiji.Ako bilo ko ili ako zna bilo koga ko bi dao FB za 100 eura,neka mi javi! Znaci ne trazim da mi se pokloni stene,dacu 100 evrica ali ne vise,pa kad naletim naletim ali imacu ga kad tad!
Takvom pitanju je mesto ovde: http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/244-Voleo-la-bih-da-mi-neko-pokloni
Hvala mimi, to da su nezgrapni za prirodnu reprodukciju sam baš pročitao u par navrata. Imam neku konkretnu ponudu 300e, iz odgajivačnice za koju sam uspeo u par navrata na internetu da pročitam i negativne kritike i "prevare", ali razumem da niko nije savršen i da se greške dešavaju i ljudi se menjaju itd.
Da li se po slikama ponude može dati neki sud koliko je to "original" FB što se tiče izgleda šteneta samo?
Pogledajte prilog 272692