Jevdjo
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Ja sam se odlicila za engleskog buldoga. Definitivno, treba da mi stigne iz Italije. Kazite mi molim vas, taj pas je rodjen sa malim repom ili mu je secen i cime hranite vase pse, da bi bili lepi i napredni? Planiram u skorije vreme da imam bebu,a koliko znam buldozi su zaljubljeni u njih, jako su pitomi i nigde nisam nasla da je neko imao problema sa njima.
Ja licno naj vise volim svoje pse da hranim prirodnom hranu i hemiju-granule koristim samo u slucaju da bas,bas nemam vremena da kuvam. Manje pse hranim govedjim i pilecim mesom,pirincom,jajima,tunjevinom,jednom recju svim sem sa svinjetinom i bobicastim povrcem.
Vece pse,tj. sopove hranim na isti nacin sem sto odraslim psima nedajem cisto govedje i pilece meso (jer su veliki i mnogo bi kostalo) vec im dajem ociscene govedje zeludce,pileca ledja i mlevene pilece otpatke (ali treba da se pazi kako je to samleveno,da ne bi bilo sitnih ostrih kostiju) uz sve ovo i povrce ponekad dodam i stari hleb ali iskljucivo sa kuvanom hranom.
Jednom recju mozes sve da kuvas (kolko ti radi masta i naravno koliko si spremna da odvojis vremena za ovakav poduhvat