Sta se lozite na sliku pojasa koji je ko zna iz kog razloga otkacio se sa kopce?
mario niti je to video uzivo niti je to ikada video ali je otvorio temu bezveze jer zna se da francuski automobili pruzaju sasvim dovoljno i taman toliko i kostaju.
Moj otac je vozio 25 godina Renault 18 i presao 200k km bez i jednog jedinog problema.
Ja poslednjih 5 meseci vozim Twingo i nemam nikakvih problema a svaki da n ga vozim.
Bas sinoc sam isao za Backu Palanku i kad sam se vracao krenula kisa i neki magarac upro da me obidje pa upro. Zabo mi se od nazad i nikako i ja po gasu i vozim preko 100 km/h i on uporan i na kraju ga pustim a onda vidim Kia Sportage i resim da mu pokazem kako se vozi.
Sad ja njemu u dupetu i tamo na nekih 150 krenem da ga obilazim,brisaci rade u fulu,i na satu 165 a on polako picinje da zaostaje i ja ga obidjem i po gasu. On je pokusavao i dalje ali nije forma samo imati jaci i brzi auto nego treba imati i srca jer nije svejedno voziti po mraku i kisi tom brzinom a put nije ravan nego krivudav. na kraju sam ga ostavio iako sam ga video u daljini.
A Twingo samo puni.

Tako da ima i sasvim ok francuza koji sasvim lepo mogu da sluze ali ima i onih manje pouzdanih ali tako je kod svih brendova.