Francuski auto bije glas da se bukvalno sve kvari 🤩

Tast ima C3 u Srb, možda jedno 10-12 god star. Prešao je oko 170k km, on je mator i slabo ga više vozi…
Elem, motor je 1.6 diesel i po njegovim recima služi ga fantastično… sa druge strane kvalitet plastike unutra je slab, sav je izgreban i oguljen…

Pa C3 i jeste niza srednja klasa, tako da i nije za ocekivati da mu plastika bude nesto preterano kvalitetna.
A ti 1.6 dizeli su odlicni motori.

Ne odrzavaju vozila uopste i posle im kriva francuska vozila...ne znam sta fali Renaultu 9 tada su vozila bila jednostavnija za sve.

ne održavaju,akaju,udaraju krše i lome pa posle auto ne valja - tako ranije dok su bili oni mobilni na fizičkim tipkama dodje lik na nekom sajtu i napiše komentar da je taj i taj telefon krš i da mu je crkao pa normalno da će mu crkne kad mu je ispao hiljadu puta i kad ga je treskao od zemlju

Moj prvi auto je bio Renault 4, doduše nov, valjda se tada još u Slo proizvodio, posle odslužene vojske ga kupio parama od ispraćaja (plus tata nešto dodao)

Mene služio kao iz snova, išao na more par puta, prevozio buriće nafte u gepeku za bratov golf…
I dan danas mi zao sto ga nisam zadržao za uspomenu..
Zanimljivo da to sad kupuju poneki koji nema para za džipčić ili neće da ga upropasti , a potrebno mu za neku vukoyebinu sa izlokanim putem .
Mada me sad najviše nerviraju vlasnici džipova , ukoče i prelaze ležeće kao da idu po jajima .Što će mu onda džip.

Zanimljivo da to sad kupuju poneki koji nema para za džipčić ili neće da ga upropasti , a potrebno mu za neku vukoyebinu sa izlokanim putem .
Mada me sad najviše nerviraju vlasnici džipova , ukoče i prelaze ležeće kao da idu po jajima .Što će mu onda džip.
Imam i ja nekog dzipa, i u Srb i u USA. Ali ako nista drugo, uz izgovor da ih mi bar koristimo povremeno za puteve van asfalta.😉
Sto se tice grada...verujem da mnogi vole (osim pokazivanja moci i snage), da sede visoko dok voze i takvi automobili im pruzaju dodatni osecaj sigurnosti.

Citroen je nekada bio francuska perjanica a danas za sprdnju ko i svi ostali fr automobili. Pazi da ti istruli i sigurnosni pojas ej! :mrgreen:

Zar zaista mislis da Citroen ili bilo koji drugi prozivodjac proizvodi svoje sigurnosne pojaseve?

Kao i sve drugo u ovom globalisticnom svetu biznisa, postoji par firmi koji isporucuju delove svim auto kompanijama, pa je vrlo verovatno taj isti pojas iz Citroena i u tvom Huyndai.

Back