SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Hvala.onaj plavusan sa reklame za dzonsonov bebi sampon gde se kupa sa bebom....naj od naj....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.onaj plavusan sa reklame za dzonsonov bebi sampon gde se kupa sa bebom....naj od naj....

ja bih ovakvog:
duhovit do suza, po čitav dan
umesto živaca da ima najlon za pecanje, znači nikada nervozan
gospodin, lepo vaspitan, ali i mangup, taman koliko treba
pravi drugar (ne prema meni, već njegovi prijatelji da to potvrđuju)
mršav (nikako debeo i bez mišića, što neuhranjeniji, to bolje) i da nije mnogo visok
da lepo miriše ( ali bez parfema, prirodno, muški, ne volim naparfemisane muškarce)
skroman (da ne stoji satima pred ogledalom i da ga je baš briga šta je obukao, sem da je čisto)
i ...nežan.
priznaj da si opisala mladozenju....
Mislim da su oni koji su previše "izbicepsirani, istricepsirani", mišićavi, iskomplexirani- nekako kad hodaju ulicom rašire se kao paunovi, a onaj najvažniji mišić...ćorak...
Ne znam, bar tako kažu...
Plus, imam neki stav o njima da su glupi- ne znam zašto...tako mi deluju...(ranije sam išla u teretanu i uglavnom su tu dolazili frajeri sumnjive inteligencije, a zagledala sam ih i dole, ništa nemaju...)
Btw, idealan frajer Olivije Martinez.
George Clooney je pravi , ali u vrijeme kad je glumio u filmu Od sumraka do svitanja...![]()
samo jedna rec -BRED!!!
ja bih ovakvog:
duhovit do suza, po čitav dan
umesto živaca da ima najlon za pecanje, znači nikada nervozan
gospodin, lepo vaspitan, ali i mangup, taman koliko treba
pravi drugar (ne prema meni, već njegovi prijatelji da to potvrđuju)
mršav (nikako debeo i bez mišića, što neuhranjeniji, to bolje) i da nije mnogo visok
da lepo miriše ( ali bez parfema, prirodno, muški, ne volim naparfemisane muškarce)
skroman (da ne stoji satima pred ogledalom i da ga je baš briga šta je obukao, sem da je čisto)
i ...nežan.
Hajde sad zene da se izjasne o idealnom frajeru, brateee bicepsi, tricepsi itd.:???:
sta jos![]()
Najmanje BMW kabriolet, kuću s bazenom...