Frajer

[/IMG]
Nije trebalo, sad ce sve forumasice da se naloze na mene (one koje vec nisu) pa ce da me smaraju, a moje srece pripada samo tebi! :heart::mrgreen:

:rumenko::rumenko::rumenko:

1296.gif

:cmok:

momci sto ste vi kod kuce uz komp?

Iskreno... malo sam u stisci sa kintom. A sutra treba da vidim kako cu proci sto se tice jednog velikog troska, pa bolje da sacekam do sutra, pa ako prodje dobro onda cu ja lako sutra uvece da nadoknadim...:ok:

Ne znas kako mi je bilo tesko da se uzdrzim... Auto mi "namigiva" sa parkinga... :( A ja sedim kod kuce. 10x sam mislio, "ma idem ko ga j..." a onda "ma bolje ne, jedan dan manje vise..."

Jos najgore nisam vozio 3 dana, seo bih tako da se provozam, UH!!! A svetli mi rezerva, znaci prvo pumpa, pa 55l x 100 i koliko kinti je benzin... Bolje da sacekam do sutra. ;)

Iskreno... malo sam u stisci sa kintom. A sutra treba da vidim kako cu proci sto se tice jednog velikog troska, pa bolje da sacekam do sutra, pa ako prodje dobro onda cu ja lako sutra uvece da nadoknadim...:ok:

Ne znas kako mi je bilo tesko da se uzdrzim... Auto mi "namigiva" sa parkinga... :( A ja ]sedim kod kuce. 10x sam mislio, "ma idem ko ga j..." a onda "ma bolje ne, jedan dan manje vise..."

zato sam ti ja tu,da ti bude lakse:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:ok:

Ma da bese to daaavno, ali sada je stiglo na naplatu... :( I to obe od jednom, cini mi se. Sutra cu znati.

Steta na kolima - 700e
Kazna - 3 meseca zabrane, i 30.000 kinti
Baby Jane je tu da mi bude lakse - NEPROCENJIVO!

Master Kar! :lol: :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:

Back