Frajer

ja bih ovakvog:
duhovit do suza, po čitav dan
umesto živaca da ima najlon za pecanje, znači nikada nervozan
gospodin, lepo vaspitan, ali i mangup, taman koliko treba
pravi drugar (ne prema meni, već njegovi prijatelji da to potvrđuju)
mršav (nikako debeo i bez mišića, što neuhranjeniji, to bolje) i da nije mnogo visok
da lepo miriše ( ali bez parfema, prirodno, muški, ne volim naparfemisane muškarce)
skroman (da ne stoji satima pred ogledalom i da ga je baš briga šta je obukao, sem da je čisto)
i ...nežan.

ja bih ovakvog:
mršav (nikako debeo i bez mišića, što neuhranjeniji, to bolje) i da nije mnogo visok
da lepo miriše ( ali bez parfema, prirodno, muški, ne volim naparfemisane muškarce)
skroman (da ne stoji satima pred ogledalom i da ga je baš briga šta je obukao, sem da je čisto)
i ...nežan.

:) priznaj da si opisala mladozenju....:whistling:

Mislim da su oni koji su previše "izbicepsirani, istricepsirani", mišićavi, iskomplexirani- nekako kad hodaju ulicom rašire se kao paunovi, a onaj najvažniji mišić...ćorak...
Ne znam, bar tako kažu...:rumenko:

Plus, imam neki stav o njima da su glupi- ne znam zašto...tako mi deluju...(ranije sam išla u teretanu i uglavnom su tu dolazili frajeri sumnjive inteligencije, a zagledala sam ih i dole, ništa nemaju...:rumenko:)

Btw, idealan frajer Olivije Martinez.

E tu se slažemo. Valjda su suviše glupi da bi razmotrili i propratna dejstva upotrebe nedozvoljenih supstanci pa im onda te nedozvoljene supstance "pojedu pišu" pa tako... Ja glasam za definiciju pre nego za masu, visina bar 185 i smisao za humor. Jeste da je to tema na ŽK ali da se ponovim sa izgrađenim stavom: Benicio Del Toro, Mike Patton i Julian Macmahon.

Ja volim Bogija. Ljubac za njega. :cmok: :heart:

polthronaq9.jpg
:heart:

ja bih ovakvog:
i ...nežan.

Opisala si muskarca koga bih ja zelela....
jos jedna slicnost..

Back