Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 16.008
Gde?Ja to zavrsio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde?Ja to zavrsio![]()
Bem li ga, ja nemam neki strah, jedino sigurno u zivotu je da cemo stariti i umreti, neko pre neko kasnije. Prirodno je, i ne moze se izbeci, moze samo da se odlozi, da vodimo racuna o sebi koliko mozemo.Medjutim, trenutna pomisao na to kada smo jos uvek sposobni ipak budi neki strah od tog sto je neminovno.
Sta vam je?!Bem li ga, ja nemam neki strah, jedino sigurno u zivotu je da cemo stariti i umreti, neko pre neko kasnije. Prirodno je, i ne moze se izbeci, moze samo da se odlozi, da vodimo racuna o sebi koliko mozemo.
Pa sta je tu netacno? Kako rekoh sve nas ceka viseci mostSta vam je?!![]()
A muška boljka, računaju koliko imaju vremena dok im pišica ne otkažeSta vam je?!![]()
A to...A muška boljka, računaju koliko imaju vremena dok im pišica ne otkaže![]()
A ako dubis na glavi?Pa sta je tu netacno? Kako rekoh sve nas ceka viseci most![]()
Pa dobro..i?Pa sta je tu netacno? Kako rekoh sve nas ceka viseci most![]()
Pa i nama će siise da vise i šta? Visimo svi zajedno i Bog da nas vidi.Pa dobro..i?
Svejedno most je most)))A ako dubis na glavi?
Pa nista, sad da se skidamo i pravac na onu temuPa dobro..i?
Hajde decko...Ne spamujte.
Ja im kazem, al ne ebu zivu siluNe spamujte.
Koju?Svejedno most je most)))
Pa nista, sad da se skidamo i pravac na onu temu![]()
Домаћице пријатан ручак
Poranila si, jel drugu radis
Lik je pokojan tako da.....Ako ikada zavrsis u Americi, nemoj da se cudis ako te budu saletali po ulici.
![]()
Noćnu.Poranila si, jel drugu radis