- Poruka
- 50.084
Moze da sluzi za klatno zidnog satakao i svima nama, na kraju puta je viseci most....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da sluzi za klatno zidnog satakao i svima nama, na kraju puta je viseci most....
Interesuje me do koje godine cu biti seksualno sposoban da na vreme obezbedim i nadjem neku sljivu i jak konopac.kao i svima nama, na kraju puta je viseci most....
Evo ja cu ti odmah reci.Ko to radi natal, interesuje me moj seksualni put do duboke starosti, kako ce se on kretati.
Da mogu to znam, da ne mogu to ne znam, ali bi voleo da saznam kad ce se to desiti.Evo ja cu ti odmah reci.
Prvo ces moci, a posle vise neces.
![]()
Jel ti to jedina životna radost sex?Da mogu to znam, da ne mogu to ne znam, ali bi voleo da saznam kad ce se to desiti.
To ti došo @Konj_na_belom_princu u goste?Pogledajte prilog 1191189
Ne brojite mi kafe, ne lomite mi bagreme i ne spamujete sunce vam poljubim ima da vas šibnem na astrologiju!![]()
Okacen na ziduTo ti došo @Konj_na_belom_princu u goste?
Jok, ono portret muževe familijeTo ti došo @Konj_na_belom_princu u goste?
Kad te strefi srcka od vijagreDa mogu to znam, da ne mogu to ne znam, ali bi voleo da saznam kad ce se to desiti.
Nije, ali medju bitnijim pa bi me saznanje da sam nesposoban verovatno psihicki unistilo.Jel ti to jedina životna radost sex?
Zamisli mrtvacki sanduk u tom slucajuKad te strefi srcka od vijagre![]()
A ne brini, uvijek imaš dama koje razmišljaju: "sve dok imaš prst, ne mora ni da bude čvrst"Nije, ali medju bitnijim pa bi me saznanje da sam nesposoban verovatno psihicki unistilo.
Ajd, redomAj sad ili se kačite ili pedala more!
Pa to je smrt za pozeleti, umres dok si unutra.Kad te strefi srcka od vijagre![]()
Zato sada polako pocni da se pripremas i pronadji jos neku strast. Jos nesto sto ce da te nosi bar slicnim intezitetom.Nije, ali medju bitnijim pa bi me saznanje da sam nesposoban verovatno psihicki unistilo.
Tesko je naci nesto slicno ali slazem se da se covek mora pripremiti za te najcrnje dane jer mogu potrajati.Zato sada polako pocni da se pripremas i pronadji jos neku strast. Jos nesto sto ce da te nosi bar slicnim intezitetom.
Ozbiljno to mislim.
Ja to ne razumem.Tesko je naci nesto slicno ali slazem se da se covek mora pripremiti za te najcrnje dane jer mogu potrajati.
Znas kako, to je tako gledajuci sada iz ovog mog ugla. Dok kada se dodje u tu situaciju covek se verovatno sam prilagodjava.Ja to ne razumem.
Msm prva volim seks
Ali neminovno je da svi starimo i da cemo se sve redje...
Zato mi je i neverovatno da pojedini ostanete na tom jednom stupnju razvoja.
Hajde....Ajd, redom
Ja to zavrsio@Senna sta me podrzavas ...kreni
Najcrnji dani…Tesko je naci nesto slicno ali slazem se da se covek mora pripremiti za te najcrnje dane jer mogu potrajati.